- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли романтични мъже?
Останаха ли вече такива? Има ли мъже, които ще ти подадат ръка като слизаш от трамвая, ще ти отстъпят място да седнеш. Ще ти подарят цвете, ще ти се усмихнат, ще те заведат да гледате луната или изгрева на слънцето, прегърнати...
Приятелят ми дори не ми пали цигарата, баси![]()
Казвам ви, с първия който ми подаде ръка като слизам на спирката или ми отстъпи място да седна ми иде да се изчукам
Разбира се, че има романтични мъже и те не са един двама. но много е важно и това ти какво разбираш под "Романтични мъже". важно е каква е твоята дефиниция за романтика.
А и, рядко романтични са момченцата на по 15-25 години, обикновено по-големите са наясно с това какво иска една жена и какво е истинска романтика.
SY
spored men romanti4ni muje po4ti ne sa ostanali....imam mnogo presen primer ot dnes....izlqzox s gadjeto mi na kafe s nqkakvi negovi priqteli koito do sega nikoga ne bqx vijdala.edin ot tqx-mom4e na 21.suvsem normalno i dobre izglejda6to.za pruv put go vijdam i pri trugvaneto ot kafeto v koeto bqxme toi mi xva6ta qketo i mi go durji da se obleka.sled koeto otivame v drugo kafe toi mi dava put da mina,sled koeto nosqt poru4kata toi mi xva6ta 4a6ata i mi sipva.ostanax mnogo o4arovana.i si li4e6e 4e ne go pravi za da me svalq ili ne6to ot sorta prosto toi si e takuv.samo 4e nai lo6oto e 4e takiva mom4eta po4ti ne sa ostanali.....
Ako nqkoga nameri6 4ovek,koito s par4e led da napi6e vurxy slunceto "Obi4am te" zna4i si nameril 4ovek,koito te obi4a pove4e ot men
Ами има ги и мога с гордост да кажа,че приятеля ми е такъв без го хваля и да му правя комплименти-факт е.Никога до сега не се е случило до сега да не ми подаде ръка,когато слизам от рейс или тролей,няма значение.Подарява ми цветя и двама,ако имаме възможност много обичаме да гледаме залеза.А и аз по принцип съм си романтична и много ми допада романтиката.
Първоначално написано от ABSOLUT Summer
Ама вие не правите разлика между добре възпитани и романтични мъже...
SY
че как да няма романтични мъже?!аз точно на такъв съм попаднала за мое огромно щастие - романтичен, разбран... ех!
Еми все още се намират, но явно сегашните момичета не си падат по такива... за това оставаме самотни романтици, само с мисли и мечти...
Now is your time to die
We've gathered here to say goodbye
No more you'll cry
No reason left for you to fight
Feel pain no more
Emotions never felt before
Where do we go, we go she'll never know
Според мен нещата опират до възпитание!Като гледам кво представлява болшинството от съучениците ми...наистина не са останали такива!Сега модерно е да се правиш на клоун,и мацките ти се лепят!А според мен,романтиката не деиства на всички момичета!Всъщност на повечето не им действа,за тях това е сдухано!Макар,че да си любезен и възпитан няма нищо лошо!Все пак като гледаш комантарите до момента,вида ни е застрашен,ама няма да изчезне! =D>
НЕ
vengeance knows no mercy
Много си крайна де...Първоначално написано от vladi_addict
SY
Все още се намираме, макар и да сме изчезващ вид.![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ИМА .... но друг е въпроса колко момичетата оценяват дадените жестове и им отговарят с надсмешка и т.нПървоначално написано от отчаяна романтичка
![]()
и аз това се чуда
Винаги дърпам столове, отварям вратата на колата, подараявам цветя, водя на вечери тва онова... Ако не съм романтичен незнам къв съм...
2т. системно
то това си е чиста и проста култура, зле за тези които я нямат.Първоначално написано от Amayo
п.п. аз лично не съм романтичен, щото няма пред кой да съм. повечето момичета, че и момчета го смятат за отживелица. нищо подобно според мен, но за кой да се хабя..
vengeance knows no mercy
Определено намаляхме--но се още има.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
vii dobre li ste we mom4e da trugne s buketa i sus sve6titi i ko be6e tam awe bqgaite ot tuka we takiva individi nema
VAJNOTO E DA SI GAzE:P
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Има ни и още как. Това че по-голямата част от женското население не ни взема на сериозно е друг въпрос. А в кой трамвай се возиш?![]()
Еми аз мисля че има но просто немойе да се очаква всеки път когато се видите да има изненади и романтика. Може би отначало е така но с времето става по-рядко и така е по добре, защото виждаш че не си забравен! Точно тази рядкост прави изненадите романтични :P![]()
![]()
Еми има <--аз поне мисля, че съм
ама пък сега аз не мога да намеря една романтична дама
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Хехе (:
Просто всички жени имаме ебати изискванията към мъжете, как няма да се деформират. То 50% се изпедерастиха, другите решиха да се правят на балкански мъже, като се наливат, заливат, млатят, псуват и ходят по курви, после защо нямало романтици.
Щото като се появи някоя романтична душа, някоя мацка се намира да я смаже и оп, после пак сме недоволни. (:
И все пак, има романтични момчета. Която си е намерила, да си го стиска здраво, че наистина са много специални <3
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Awe..mai se burkat ponqtiqta dobre vyzpitan (kulturen) i romanti4en...razlikata e ot zemqta do nebeto...
Romantikata ne e ne6to koeto nau4ava6 v nqkvi tupi mneniq na ot4aqni zakrugleni (ni6to protiv zakruglenite momi4enca)rusi momi4enca ..
tva se predobiva sas opit kato ima6 10+ gajeta .. kato vidi6 kvo im xaresva kvo ne.Stava6 romanti4en sas vremeto koi kvoto 6te da si govori.
Tova e ka4estvoto s pomo6tta na koeto sviri6 na tynkite struni na jenskata du6a![]()
.Na4in da dava6.. i da polu4va6.A tva dali 6te podade6 ruka ili ne... si e 4ista proba vyzpitanie..sire4...dali baba ta e vazpitala.
Dori da ne priznavat momi4etata obi4at da budat ignorirani.. ina4e nqma6e da ima pesni za ,,kolko sulzi izplakax",,Kolko no6ti nespax"...i t.n.t
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D>
Поживем ....увидем... !!!
Определено смятам,че все още има романтични момчета но момичетата не можете да ги оцените както трябва.Винаги когато се появи някое романтично момче се намира някое момиче което да го срине и унижи докато той накрая не реши да се държи вече гадно с момичетата защото явно на тях това им харесва.Аз лично смятам,че съм романтичен един от оцелелите но вида ни май отива към изчезване.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
ima imaПървоначално написано от malone
kum avtorkata, mi ne znam za priqtelq ti, no az palq cigara, podavam ruka, i t.n. dori i na nepoznati momi4eta ako mi e napravila vpe4atlenie, lunata nqma da q komentiram, az i sami4uk si q gledam, awe ob6to zeto prava dosta romanti4ni ne6ta, no kato sum v nastroenie mi idvat ot vutre teq ne6ta(koeto ako hoda s nqkoq mi idva dosta 4esto)
ta misulta mi be6e 4e ima romanti4ni mom4eta, ne e da nqma, no sme rqdkost, pove4eto mi frendove mislqt samo za sex i ni6to pove4e, mnogo malko priqteli imam koito mislqt kak da zaradvat priqtelkata si s ne6to romanti4no
za da i podade6 ruka i da q vkara6 v legloto li?Първоначално написано от dream_dragon