- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли романтични мъже?
kurvii kak ste lipsvax li vi
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Това беше за шегата. Аз лично смятам, че за да стигнеш до леглото трябва да познаваш човека до себе си. А относно приятелската ми връзки с противоположния пол, само едно момиче каза, че иска да сме приятели. Това беше скоро, но звучеше искрено. Ценя приятелството повече от другите неща. А и любовта е вид приятелство.Първоначално написано от hforce
e, hul - to i az moga da popitam avtorkata na temata - ostanaha li momi4eta koito da ne gledat parite, kolite i razni takiva podobni ?Първоначално написано от Mikohito
otg. - ako tursi6 dostaty4no dobre, ako go jelae6 dostaty4no silno - vinagi 6te si nameri6. ima vsqkakvi hora.
a tova mnenie koeto kopirah mislq 4e e izklu4itelno pravilno. sys sega6nata mi priqtelka sme pove4e ot godina zaedno, no ako se slu4i ne6to - sled neq az sy6to vyob6te ne smqtam da se syobrazqvam s koeto i da e momi4e. ne si zaslujava da si davam lubovta, a posle na dobroto da mi otvry6tat sys izneveri, grubo durjane i t.n. prosto ne si zaslujava.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
няма романтични мъже... има мъже които искат да изчукат романтични момичета ... ;]
Първоначално написано от Inn0c3nCe
Първоначално написано от Mike-Jones
2, 11 и 8 точка системно - бан
Първоначално написано от Inn0c3nCe
![]()
Жалко, че си на такова мнение.
Това, че ти не си попаднала на такова, не значи, че няма.
Не всичко е за едното чукане, precious. (:
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Драга ми приятелкоако за теб романтичен мъж/момче означава да ти подаде ръка, да ти запали цигарата, да ти отваря вратата... това означава че незнаеш думата "романтичен" какво означава.Това си е до култура.Като излизаш само с простаци (може би...) така ще е ... може и да са по-симпатични и красиви , но незначи че са и по-романтични както ти го наричаш... Умните момчета/мъже(може би в това число и аз
![]()
) се съобразява ме с този етикет на държание , може би това идва от родителите "Крушата не пада по-дълеч от дървото"
ПС: Има нещо друго аз например никога не отстъпвам място на баби/дядовци в транспортта(е някой път може да се случи) и то не знащото съм простак , а защото те са доста нахални, като ти дойде до теб "Детенце моляте стани , аз цял ден съм на крака" а до нея има свободно място, но не това място е по-хубаво ...
ima ima!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Еми намаляваме, повечето момичета са такива, че убиват всякаква романтика в едно момче...
Now is your time to die
We've gathered here to say goodbye
No more you'll cry
No reason left for you to fight
Feel pain no more
Emotions never felt before
Where do we go, we go she'll never know
пичага чакай малко сега по леко със свалките,Първоначално написано от Infatuated Inside
нито съм момиче нито съм пръстенат от Lord of the rings ;]
тоя въпрос ми напомня за един разговор с един приятел на подобна тема той заяви "Аз съм кавалер само за дами" и тва е отговорът на въпросът ти - има останали мн малко романтични мом4ета то4но заради моми4етата, щат половината не излизат с някой който ще им 4ете стихове ( образно казано ) и с него ще гледат звездите, пове4ето търсят някой който изглежда добре и като ги води някъде плаща сметката, а тва убива романтичното във всеки мъж............![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
не'ам си на идея колко са останали и т.н
ама то в днешно време сички са изрусени гъзета и т.н...големите мъже...
пфффффффффффффффффф
Нема такова определение като романтичен мъж.....
човека ше е романтичен само с момичетата/жените които наистина
харесва...демек са му докоснали сърцето...нема как да си романтичен
с една от тия курветини дет са разхождат днешно време...пък и те не заслужаат![]()
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Zastra6en vid sa!...Daje po4ti nqma!
Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...
mislq,4e vse o6te ima,no sa za6titeni ot 4ervenata kniga-na iz4ezvane sa.
![]()
На изчезване са,но все още има
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Засега ми се струва, че съм от женски пол. (:Първоначално написано от Inn0c3nCe
Нвм, важното е, че имаш великото чувство за хумор. (:
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Определлено , все още са пстанали такива, но те са голяма Много Голяма рядкост.и вапреки това "Надеждата уммира последна" и има такива , едно на милион.Но не са изчезнали !!!!!
Не виждам особена романтика в това да подадеш ръка на дамата да слезе от превозното средство, по-скоро е признак на добри обноски, които обаче са си леко демоде. Ако е с рокля с обръчи (тип булченска) си е в реда на нещата ,ма с дънки за кво да и се подава ръка? Нема как да се спъне все пак![]()
А като цяло на въпроса дали изобщо има такива мъже, естествено че има, но доста по-романтично е да речем на лунна светлина и т.н. ... вино и хайвер, ама в крайна сметка всичко си опира до секс, тъй че...![]()
Има романтични мъже но зависи от самата връзка дали въпросният мъж ще я покаже тая романтичност. Например е имало случаи, в които съм се скъсвал да правя разни неща за момиче, от които е оставала без думи.. много впечатлена.. но тогава чувствата ми към това момиче бяха неописуеми. Съмнявам се да покажа романтичност към момиче, с което не се чувствам влюбен (а попринцип рядко се влюбвам).
Don't Worry, Be Happy.