.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Фен
    Град
    Sun c!ty ;]

Какво да правя

Хора трябва ми мнението ви-брат ми е на 20.Учи в френската и отиде във Франция,но нали вече е втора година и се оплаква че се държали мн зле с чужденците...Доскоро исках да тръгна по неговия път,но вече незнам..А пък и леля почна да ми казва че щяло да бъде мн добре да отида в Лондон...Оф незнам,моля ви помогнете
    ___to Be Continued___

Повече от фен

Re: Какво да правя

Цитирай Първоначално написано от Rush_girl
    Хора трябва ми мнението ви-брат ми е на 20.Учи в френската и отиде във Франция,но нали вече е втора година и се оплаква че се държали мн зле с чужденците...Доскоро исках да тръгна по неговия път,но вече незнам..А пък и леля почна да ми казва че щяло да бъде мн добре да отида в Лондон...Оф незнам,моля ви помогнете
    А в Лондон по-добре ли се държат с чужденците отколкото в Франция или са еднакви? Виж ся, тъй или иначе където и да отидеш ще има много препяствия, които ще трябва да преминеш

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

според мен не ходи,остани си в родната държава,от това по-хубаво няма,пък и незнам как ще издържиш без родители и приятели
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Супер фен
    Как леля ти ще ти казва?! Никога не бих позволила някой мой роднина (дори майка ми и баща ми) да решават какво ще се случва с моя живот Биха мгли да ме посъветват,но дори с цената да сгреша,ще направя онова, което преценя сама
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Forslor
    Guest
    Лично аз бих заложил на Лондон.

Както сам си прецениш, ако те кефи Франция отивай там иначе никъде не приемат чужденците с отворени обятия ,тея глупости ги дрънкат само по телевизията . Давай напред ! Ти си решаваш "бъдещето" .

Мега фен Аватара на koalka
    Не трябва да се притесняваш от това,че се държат зле.Много си зависи и от самите хора там.Отиди,където искаш да учиш.Успех!

Супер фен Аватара на maybelline
    Всички разправят,че Германия или Франция,а също и Лондон,са голяма работа,но както брат ти се е уверил,те са големи националисти(приемат доста скептично чужденци и ги имат за 'втора ръка' хора).В щатите са свикнали с най-различни националности,така че едва ли там е така с чужденците,но повярвай ми,че едва ли ще е по-хубаво(имам предвид самата държава,а не отношението към чужденците).Разбери,че където и да отидеш,няма да е идеално,все ще изникне някакъв проблем и ако само на това обръщаш внимание,няма да се справиш и да си щастлив.Трябва да понесеш недостатъците в 'уреждането на живота' и да се радваш на хубавите страни,на които би трябвало да обръщаш повече внимание..Брат ти може просто да е попаднал на тъпи французи и не всички да са такива.Но както и да е.Най-важното е да отидеш където ТИ искаш(а не където майка ти,баща ти,брат ти или незнам си кой ти казва да отидеш или да не отидеш).

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    според мен не трябва да заминаваш
    майка ми е рускиня, но е дошла в България заради баща ми и до сега съжалява, защото й е много кофти да е далече от близките си
    аз мисля, че човек където е израстнал, там трябва и да си остане
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    Как леля ти ще ти казва?! Никога не бих позволила някой мой роднина (дори майка ми и баща ми) да решават какво ще се случва с моя живот Биха мгли да ме посъветват,но дори с цената да сгреша,ще направя онова, което преценя сама

i az sum taka !!!az sama re6avam kakvo da pravq s jivota si!!!i kade da se realiziram!

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Всичко зависи от твоето държание с тях. Ако ще избираш, по добре избери Германия. А ако е Париж или Лондон... По добре си избери Лондон. За мен французите са...доста лигави хора.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)

Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    А в Лондон по-добре ли се държат с чужденците отколкото в Франция или са еднакви? Виж ся, тъй или иначе където и да отидеш ще има много препяствия, които ще трябва да преминеш
    Saglasna sam

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    Saglasna sam
    и аз
    miscellaneous_370.gif

Тудор
    Guest
    Разберете, малди колеги, няма как да е иначе. Единственият начин да ви уважават е да сте нещо повече. Тоест не да сте по-зле от тях, не да сте на тяхното ниво, а и отгоре. Чужденецът винаги е бил, е, а и навярно ще остане резервиран към чужденците, и по-специално към тези извън ЕС, дори и от предстоящото и мчленство. Нарича се "ксенофобия" това нещо. Явно е много силни при тези хора.

Иначе, за да сте сигурни, че няма да имате подобни проблеми - просто не ходете в Великобритания, и по-специално Англия. Аз наскоро бях в Испания - никакъв проблем, местните са много приятни хора, а и завързах много приятелства.

Повече от фен
    Франция < Лондон, Франция > Лондон, Франция = Лондон??? На практика това е въпроса. Ми аз май избирам първото. Лондон, ми звучи по-хубаво, нз що. А на вас???

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна

А леля ти сигурна ли е, че в Лондон ще се държат по-добре....Може би просто брат ти не е попаднал в добра среда.

Според мен Лондон е доста по-добра дестинация. И аз съм чувал, че французите са доста лигави и враждебно настроени към чужденците... болни хора...
    А за тезе,които твърдят,че БГ е най-добре, аз не съм съгласен тук ми се струва,че нямаш бъдеще, къде можеш да се издигнеш ако останеш?
    Поне това е мое мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си