.
Затворена тема
Страница 10 от 23 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 552

Тема: Емо?!?!?

Guest
    а готик рок-а в момента е отделен стил защото просто явлението пост пънк е трайно, то е периода в който пънк изпълнителите експериментират със стила и така раждат нови стилове като готик рок, даркуейв, неофолк и т.н.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    казаха го вече...

а след самоубииството на вокала на Джой дивижън се пръква Ню Ордър...
    които са доста влиятелна група пак... в други стилове...
    Които пък отприщват електронната сцена в Манчестър и раждат всичко познато до ден днешен в електрониката, като почнем от рейв и стигнем до хаус, ню уейв и т.н.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    а готик рок-а в момента е отделен стил защото просто явлението пост пънк е трайно, то е периода в който пънк изпълнителите експериментират със стила и така раждат нови стилове като готик рок, даркуейв, неофолк и т.н.
    Ам и аз имах предвид това...тръгва от там, но сега си е отделен и го числят алтернативен рок, защото не е чистия рок....ох къде отиде имото
    хъхъ..

tzvety
    Guest
    nqma zna4enie dali si punkar,emo,rapur ili taka natatuk za6to trqbva da ima takova razdelenie m/u stilovete naprimer az slu6am rap R&B i punk i sa4etavam stilovete i ne mi puka kakvo 6te kajat horata.Kazano 4estno ne sam golqm fen na rapa i po rap kazva opredeleno ime i to e T.I.Ot R&B slu6am kakto kazvat pove4eto mi fr svetovno bezizvestniq Omarion i dosta poznatiq ne vsi4ki Akon Ne-Yo i Chris brow.Mn se draznq kogato nqkoi mi kaje ti slu6a6 teq idioto ne-yo i akon,draznq se nai ve4e koi go kazva slu6a li sa po 2 texni pesni nai ve4e hitovete koito seki den puskat po TV i dori ne ocenqvat talanta im koito se otkriva v mn drugi texni pesni.Kolkoto do punka obojavam go-simple plan,good charrlot,avril i mn mn dr.Uvajavam vseki stil muzika (s izklu4enie na probitata 4alga) i emotata mi izglejdat svqstni moje da imat strani pri4eski no pone ne sa kato izrusenite futbolist4eta koito slu6at onezi s golemite gurdi i mozaci deto nikakvi gi nqmat.Vseki ima izbor kakvo da slu6a i uvajavam emotata za6toto sa razli4ni.Kazvat te sa ludi depresirani-ami kak nqma da si depresiran ot toq 6iban jivot .Bili se samuobivali mi po dobre da si preereje6 venite ot kolkoto dokato si igrae6 basket na ko6a da ti sko4i nqkva otka4alka i da ti kaje 6e mre6 6toto si emo

Е, браво бе хора. Изкарахте и A7X емо... а те не са, слава богу.

Иначе съм съгласна че разделения не трябва да има. Музиката си е музика. Щом една песен те кефи - значи е готина, няма значение какъв е стила и.

Цитирай Първоначално написано от tzvety
    Kolkoto do punka obojavam go-simple plan,good charrlot,avril i mn mn dr.
    Самата Аврил казва че НЕ е пънк..., я другите са ПОП-пънк....
    хъхъ..

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    emo заразата е плъзнала навсякъде...

Подозирам Мтв в педерастки заговор...

хахаха
    Добре го каза.
    emo=shit

tzvety
    Guest
    are da ne si govorim za mtv geroi4eta 6toto se izrazqva6 kato futbolist4etata za koito vi govorq a tva za avril samo da te svetna 4e nqma punkar koito da ne q slu6a i ako pone be6e malko svetnat za punka i be6e gledal intervuta s neq 6te6e da razbere6 koi e punkar i koi ne

are da ne si govorim za mtv geroi4eta 6toto se izrazqva6 kato futbolist4etata za koito vi govorq a tva za avril samo da te svetna 4e nqma punkar koito da ne q slu6a i ako pone be6e malko svetnat za punka i be6e gledal intervuta s neq 6te6e da razbere6 koi e punkar i koi ne
    ....зле си.
    Аз съм и фен (уоу учудващо нали?това, че слушам метъл не ми пречи да слушам и нея) и съм чел всевъзможни работи за нея и знам, че тя казва "Аз не съм пънк".Освен това я определят (аз също) като поп-рок, наай-много някоя песен да е ПОП-пънк.
    Нямало пънкар да не я слуша Да тея хора, които познаваш наистина са пънкари Пък и експлойтедтийн не я слуша пък е пънкар и половина
    И още нещо-светнат съм доста за пънка за разлика от теб
    А и друго, относно имо=шит, вземете наистина чуйте имо, а не онея идиоти химичния романс или пък онея паники в дискотеките и тогава говорете.
    А да,беше ми много интересно, веднъж видях снимка със накакво имо и отдолу знака от албума Мидиан на Крейдъл
    Едит-Ето го Забележете долния десен ъгъл.
    хъхъ..

Guest
    Бахти т'ва емо баси модата е станало. Дали просто да твърдиш, че слушаш ЕМО без изобщо да знаеш какво е или пък да мразиш ЕМО, пак без изобщо да знаеш какво е. Тренд си стана, а емо музика (в мейнстрийм-а) НЯМА. Хора, слушайте death metal за бога. Тогава всичко ще е наред. \/

Kolkoto do punka obojavam go-simple plan,good charrlot,avril i mn mn dr.
    ще ти се посмея .. няма да говоря

Град
    In Hell

Re: Емо?!?!?

Цитирай Първоначално написано от *Poli*
    Цитирай Първоначално написано от TeditoOoo
    Здр всички От около една седмица всички около мен са се вманиачили с тва емо...То добре,ама постоянно ми натякват,че аз съм такава,а според мен не е така
    Та исках да ви попитам слушате ли емо (emotional core) ???Има ли във форума емо-та?Как разбрахте,че сте? От колко време е?Харесва ли ви?Как го приемат околните?Изглеждате ли като типично "емо"?Иии какво още...Ами например как гледате на света около вас?
    Не искам да убидя никого от форума,даже напротив.Просто ми е интересно,а и искам да разбера наистина ли е възможно да съм такава.
    Много благодаря предварително на всички
    Mhmmm сигурно се обличаш якоОо екстраординари Иначе за тфа emotional core чувам едва ли не за 1 път.... смисл, според мен, преценяват дали си "емо" най-вече по външният ти вид....
    И аз така!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Ти що просто не млъкнеш?
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Something Corporate
    Guest
    Омг..
    Прочетох първите 2 страници и се отказах - тук се води някакъв спор какво е Имо... Уикипедията за какво е - който не знае look it up in the dictionary[любимата ми фраза ///.^] Такам, Всички сте прави (поне мненията, които прочетох - Въпреки че, My chemical romance може да се наричат Имо, но аз не съм мн съгласна... Те са си Метълкор за мен!
    Евала на мацката дет каза, че се нарича Имо - поклон до земята...
    Аз съм една от най-старите Имо фенове... И ся изведнъж избухна тази "мода"
    Имо се води човек, който слуша музиката и се придържа към стил-а ... Не онези чалгари-фешъни, които чули недочули "Емо" [подчертавам "Е"-то] видели някоя снимчица някъде... и УОООУ... изведнъж всички са "Е"мо... Гррр.. Побеснявам като се сетя! Чайте бе, Имо-тата мразят живота и са супер депресиране хора, не са чалгари които само чакат да отидат на някое парти, на което да въртят кючеци по цяла нощ и да се веселят...
    Да, има супер мн Имо групи, които не се знаят... В БЪЛГАРИЯ... 99.5% от хората тук са faker-и и позьори - това си е! А хората, които почитат стила ще трябва да търпят всичко това.. Но какво да се прави ...

Something Corporate
    Guest
    Искам също така да допълня, че в Имото няма нищо смешно...
    Какви са тия Анти-емо глупости... Чакайте бе, те(имотата) случайно да са говорели простотии за другите стилове - рага, реге, рап и т.н. ...
    Всеки има право да слуша каквото си поиска...
    И никой няма право да съди другия...
    Full stop! ///.-

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    само моля sexy_small_lady ПИШЕ СЕ МЕТЪЛ

Цитирай Първоначално написано от Something Corporate
    Омг..
    Прочетох първите 2 страници и се отказах - тук се води някакъв спор какво е Имо... Уикипедията за какво е - който не знае look it up in the dictionary[любимата ми фраза ///.^] Такам, Всички сте прави (поне мненията, които прочетох - Въпреки че, My chemical romance може да се наричат Имо, но аз не съм мн съгласна... Те са си Метълкор за мен!
    Имо се води човек, който слуша музиката и се придържа към стил-а ... Не онези чалгари-фешъни, които чули недочули "Емо" [подчертавам "Е"-то] видели някоя снимчица някъде... и УОООУ... изведнъж всички са "Е"мо... Гррр.. Побеснявам като се сетя! Чайте бе, Имо-тата мразят живота и са супер депресиране хора, не са чалгари които само чакат да отидат на някое парти, на което да въртят кючеци по цяла нощ и да се веселят...
    Да, има супер мн Имо групи, които не се знаят... В БЪЛГАРИЯ... 99.5% от хората тук са faker-и и позьори - това си е! А хората, които почитат стила ще трябва да търпят всичко това.. Но какво да се прави ...
    Аз пък правя поклон пред теб.Ето това, което каза е чистата истина и напълно те подкрепям!
    Само че...MCR метълкор Те са просто алтернативен рок
    хъхъ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Омг..
    Аз пък правя поклон пред теб.Ето това, което каза е чистата истина и напълно те подкрепям!
    Само че...MCR метълкор Те са просто алтернативен рок
    Добре де, идеята ми е, че не са Имо... и мерси за подкрепата... ///.^

Айде ... разбирачите се обадиха ...
    По въпроса ще кажа само едно :

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Something Corporate,
    Ммда...и аз се вбесявам от тея и искам точно тях да трепя.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Омг..

и само да попитам вярно ли е че на 14.09 в Сф ще идват Bring me the Horizon .. ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от МИЧКА

и само да попитам вярно ли е че на 14.09 в Сф ще идват Bring me the Horizon .. ?
    Май бях чула нещо такова... абе те всички така казват... Надявам се да дойдат все пак
    Мога да ти кажа, че
    afi,30 seconds to mars,blindside,muse, mcr, red hot chili peppers, the killers, beastie boys, Senses Fail, Silverstein, the who и още мн групи ще са в Дания този месец....
    Kакъв късмет че живеем в Бг, за тях европейското турне, включва страни от Азия, но не и България... Лично мен, това до някъде ме обижда, но от друга страна какво? Да дойдат тук да ни видят фешъните и чалгарите и 10-те Имо фена?! Да бе, предпочитам да си дочакам билета до някъде отколкото да дойдат тук...

Something Corporate
    Guest
    Тфа горе съм си - Something corporate - да знаите

Май бях чула нещо такова... абе те всички така казват... Надявам се да дойдат все пак
    Мога да ти кажа, че
    afi,30 seconds to mars,blindside,muse, mcr, red hot chili peppers, the killers, beastie boys, Senses Fail, Silverstein, the who и още мн групи ще са в Дания този месец....
    Kакъв късмет че живеем в Бг, за тях европейското турне, включва страни от Азия, но не и България... Лично мен, това до някъде ме обижда, но от друга страна какво? Да дойдат тук да ни видят фешъните и чалгарите и 10-те Имо фена?! Да бе, предпочитам да си дочакам билета до някъде отколкото да дойдат тук...
    Уоу...искам афи в БГ Хах май наистина да стягам багажа за Дания
    П.П. Тая тема е бати полезната обаче...не само за имо ми и за всякаква музика и какво се случва може да научиш
    хъхъ..

Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker

Мога да ти кажа, че
    Уоу...искам афи в БГ Хах май наистина да стягам багажа за Дания
    П.П. Тая тема е бати полезната обаче...не само за имо ми и за всякаква музика и какво се случва може да научиш
    кат са пенсионират тогаа ще дойдат .. : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си