- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Емо?!?!?
хм...докато й четох речта, точно тва се сетих да питам!А има некви от калса ми, дет са си рязали вените и като ги попитах дали проблемите им се решиха так, те отвърнаха с едно "Не..мама ми с енавика още повече..."!Първоначално написано от exploitedteen
Пък и ако наистина "рязането" на вени да е било толкова сериозно и сте искали да направите нещо, то половината имота да сте се смаоубили досега!А не леко да се порежете, да пусне кръв и "Оуу, аз ъсмд епресирана, имам си проблеми...аа бтв виж ми новите белези!" и т.н.
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
защо си нямам минигън...![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
аз бих си забил назъбен кухненски нож в сънната артерия - не може да се зашие, става тихо, кръвозагубата води първо до загуба на чувстивтелност, после до мозъчна смърт, необратимо е.....
farewell, cruel world
emo posers
да,ама се намира трудноаз му/й предлагам бързо и лесно решение
![]()
неее, перфорацията на ректума може да бъде хирургически поправена - а и кръвоизлива, макар и вътрешен, няма да застраши пряко витални органи от коремната кухина - не става за самоубийство
както бе казал един от минувачите във филма "История на света" на въпроса "какво правим с тези роби, които са убили гражданин?"
We shovel a living snake up their arse!
Wow, very creative, but incorrect...
добре бе, тва няма да е самоубийство - тва не можеш да си го напъхаш сам отзад....
друга интересна,артистична идея да имаш?
муахахахахахахахахахахаха ха, адски хайл!![]()
Avenged Sevenfold и My Chemical Romance emo????Първоначално написано от sexy_small_lady
Ебаси вие как обидихте тия групи не е истина..аз доколкото знам My Chemical Romance са пънк а Avenged Sevenfold не съм сигурен..пък и аз разбрах какво е "Имо" преди седмица ..доколкото знам напоследък ги ебават мнооо яко тия хорица..а все пак не съм виждал на живо Имо..не знам какво да си мисля?!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
И не само ЕмотатаПървоначално написано от brain_stew
![]()
Половината от моето даскало се правят на много истрадалите беднички дечица/ама са с едно самочувствие.../ И са си драскали и писали нещо по ръцете и вечеее... рязали си били вените, тфа били онва били...Като ги чуя к'ви си ги намилат така ме напушва смях...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Както каза експлойтедтийн-просто си търсят внимание =]Първоначално написано от Lady Death
ИИИначе на имо позьорите по един кол в сърцето![]()
хъхъ..
Или в задника!Първоначално написано от Shadow_Walker
Мишо (с кол в ръката) към Ро: "Раз`твори бузки!"
---из архивите на Обсерваторията![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
като имате толкова емо съученици, помогнете им и им теглете един здрав пердах след училище сега - щото идва "поведенеито" пак в училище като оценка
боят възпитава и възвишава!
Идвам.Първоначално написано от Анонимко
Ми и аз съм си рязал вените, да ти кажа. Но за да си създам проблем, не да го реша
Не знам как да го реша, признавам, но определено не бих го задълбочил по този тъп, слабашки начин!Първоначално написано от Анонимко
Всъщност, като си помисля, проблемите се решават и в обратна посока. Нарича се предотвратяване, и в случая е трябвало, за начало, да си намериш свестни приятели, и да спечелиш уважението на майка си.
Ми няма да си ги режеш. Пък.Mи шси режа вените!!!
Кои са тия хора? Други емота, живеещи в измисления си "студен" свят, за който "нищо не значат"? Те сами са се докарали дотам!Те хората са си го казали
"I hurt myself, so you can't"
Тва пък що?За периода от 2 седмици живота, който ми беше що годе нормален се превърна в пълен кошмар - тъй че си трайте...
Нито пък на мен...Никой няя никакво право да ми казва(на мен или на което и да било друго имо) какво да прави
А трябва...и лично на мен не ми пука кой кфо говори...
Променят доста повече неща от тъпото ти самонараняване.Думите ви нищо не променят!
Тоя аргумент, като го видя, се посирам от смях.Поне все още живеем в свободна държава ако не друго!
Тука съм напълно съгласен.Жалко, че тряяше да прочета всичко тфа, за пореден път си доказах народа колко е прост и жалък!
Нема такъв стил.раге-то
Можеш ли да гарантираш?и ни оставете на мира защото нито 1 имо не е казало нещо против някой друг стил евър!
Соу Ф*к оффПървоначално написано от Единака
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
това се казва ''I want to hert myself,but I don't want to die''
малко са хората които си режат вените за да умрът.има по ефективни начини.няма да давам идеи.
просто балката е начин да забравиш всичко,
да си мислиш че е свършило.
По-добре иди си блъсни 15 пъти кратуната в стената па белким забравиш нещастията. Бре дееба келеменцата ви с келеменца...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
kefi me samo kak se obli4at ne sum emo ... punk sum.. ama me drazni samo ednpo teq noj4eta iii nekvi takiva risunki .. se takiva prostotiiki za samoubivane ei tva samo me drazni ina4e obuvkite... dre6kite.. MUZIKATA ..sa si super![]()
![]()
като не ти текне кръв няма ефект.не знаете какво еПървоначално написано от _SL_
чуството живота да изтича от теб
4uvstvala sum ne e mn priqtno.. i bez kruv stava za kfo trqa se reje.. ai nqma da sporqПървоначално написано от Анонимко
ами да не е много приятно както го описваш да ти изстича живота.
аз се режа само защото си обичам да си гледам кръвта.хората викат че съм психопат![]()
you should kill yourself >=D
kakvo ima6 predvid.... zaqjda6 se s men hlapence taka li?? ooh mooolq ti se zapazi si belezite po racete za sebe si az nqma da se reja ne tyrsq uteha ili kakvoto da e tam v rqzananety na venote i 4uvstvoto da useti6 'kak ti izti4a kryvta' 6oto ve4e sum go usetila i ne mi be6e mn gotino.......Първоначално написано от exploitedteen
puk i vseki si ima mnenie az si izkazvam moety ti tvoety molq bez zaqjdaniq
![]()
jahahhahah az punkarka slu6am ot si4ko po malko punkarka za 1-vi put me nari4at ti si se zaqjdai stila mi e dale4 ot punka prosto s takvis se vodq .... huh si4ko ste basi otka4enite zaqdlivi....Първоначално написано от exploitedteen
ahhahah az taka si kazvam i ne LUJA prosto ne moga se nareka TO4NO punk .... za sebe si spetih mnogo ne6ta koito trqa6e da kaja tyk no si zamul4ah ne me poznava6 i ne moje6 da sudo6 po 3 mneniq kfa sum.....Първоначално написано от exploitedteen
po enerciq go napisah i kfo... slu6am punk premesen s mnou dr stilove....Първоначално написано от exploitedteen
po enerciq go napisah i kfo... slu6am punk premesen s mnou dr stilove.... predi bqh punk... sq ne sum tolkova 'PUNK' hmm a ti q mi kaji kakvo tolkoova te provokira da se zaqjda6 s men obidih li EMOSTYLE s ne6ty????????? az ne vijdam pri4ina za teb nz seki misli po razli4en na4in aidi leka ti ve4erПървоначално написано от exploitedteen
the offspring sum41 +44 good charlotte simple plan i tai podobniПървоначално написано от exploitedteen