.
Затворена тема
Страница 13 от 23 ПървиПърви ... 391011121314151617 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 552

Тема: Емо?!?!?

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    все са едни проблеми...

и ще ги решиш ли така?? НЕ

просто се правим на интересни, рязането на вени е един отчаян вик за помощ и внимание и нищо повече
    хм...докато й четох речта, точно тва се сетих да питам!А има некви от калса ми, дет са си рязали вените и като ги попитах дали проблемите им се решиха так, те отвърнаха с едно "Не..мама ми с енавика още повече..."!

Пък и ако наистина "рязането" на вени да е било толкова сериозно и сте искали да направите нещо, то половината имота да сте се смаоубили досега!А не леко да се порежете, да пусне кръв и "Оуу, аз ъсмд епресирана, имам си проблеми...аа бтв виж ми новите белези!" и т.н.
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Голям фен Аватара на magesniko
    Град
    Oсновател и мозък на КММ
    защо си нямам минигън...
    No mercy for what we are doing
    No thought to even what we have done
    We don't need to feel the sorrow
    No remorse for the helpless one

Мега фен Аватара на quench
    аз бих си забил назъбен кухненски нож в сънната артерия - не може да се зашие, става тихо, кръвозагубата води първо до загуба на чувстивтелност, после до мозъчна смърт, необратимо е.....

farewell, cruel world

emo posers
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

да,ама се намира трудно аз му/й предлагам бързо и лесно решение

неее, перфорацията на ректума може да бъде хирургически поправена - а и кръвоизлива, макар и вътрешен, няма да застраши пряко витални органи от коремната кухина - не става за самоубийство

както бе казал един от минувачите във филма "История на света" на въпроса "какво правим с тези роби, които са убили гражданин?"

We shovel a living snake up their arse!
    Wow, very creative, but incorrect...

добре бе, тва няма да е самоубийство - тва не можеш да си го напъхаш сам отзад....

друга интересна,артистична идея да имаш?

муахахахахахахахахахахаха ха, адски хайл!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан

Re: що е тва Емо

Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    Емо! Това е стил драги читатели, повечето хора биха го причислили към метъла, но той е доста далеч от това понятие.
    Стилът възниква през началото на 80-те когато Minor Threat започват да вкарват емоционални елементи в иначе популярните пънкарски ритми. Въпреки че стилът мина двадесетата си годишнина, много малко хора са посветени в тази култура. Това до известна степен го пречислява към ъндърграунд стиловете, но за това и пиша тази статия, за да може ако някой се поинтересува, да знае на къде да се обърне за информация.
    На кратко какво различава Емо-то от другите стилове. Той има два подстила - Емокор и Скриймо, съответно по-лек и по-тежък вариант. За Емокор - долижава се до известна степен до пънк, но мелодията която присъства в песните е уникална и е може би несравнима с нищо друго. Вокалите на групите са с чисти и плътни гласове което отново допринася до голяма степен за мелодията. Примерни групи: Funeral for a Friend, Rise Against, Across Five Aprils, A Thorn for Every Heart, Blindside, Letter Kills, lostprophets, My Chemical Romance, Senses Fail, Story of the Year и много, много други. Наистина групите са хиляди, но за жалост слабо оценени. Може би някой от вас ще разберат за какво пеят съответните групи само по имената им.
    Сега за Скриймо - тежката част от Емо музиката. В нея доста неща се доближават до Дет или Блек метъл, но това е само защото доста от групите в последно изброените два стила са повлияни от Скриймо без дори да знаят че има такова понятие. В Скриймо също се набляга до известна степен на мелодията като този път е значително по-тежка и на някой места може да се каже брутална. Вокалите крещят с толкова колкото гърлото им позволява, но тези които се интересуват знаят, че това не е напразно, а думите в песните са най-често от рода на "Unfading beauty, not just a face. I held it's innocence within my heart" и "The pain of a moment's time will forever beg you forgivness". Тук мисля е мястото кадето да кажа какво значи думата Емо. Тя има английски произход и е съкратена от Емоушанъл(Emotinal) или преведено на родният ни език - Емоционално от кадето можете да разберете защо са такива цитираните текстове по-горе. Ето и примери за Скриймо групи - As I Lay Dying, It Dyes Today, Bleeding Through, Atreyu, As Friends Rust, Аvenged Sevenfold, Hopesfall, Thrice, Underoath, Unearth и т.н. Наистина много групи които остават в сянката на лигавите поп и РнБ звезди.
    It's a pity.
    Avenged Sevenfold и My Chemical Romance emo????
    Ебаси вие как обидихте тия групи не е истина..аз доколкото знам My Chemical Romance са пънк а Avenged Sevenfold не съм сигурен..пък и аз разбрах какво е "Имо" преди седмица ..доколкото знам напоследък ги ебават мнооо яко тия хорица..а все пак не съм виждал на живо Имо..не знам какво да си мисля?!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    хм...докато й четох речта, точно тва се сетих да питам!А има некви от калса ми, дет са си рязали вените и като ги попитах дали проблемите им се решиха так, те отвърнаха с едно "Не..мама ми с енавика още повече..."!

Пък и ако наистина "рязането" на вени да е било толкова сериозно и сте искали да направите нещо, то половината имота да сте се смаоубили досега!А не леко да се порежете, да пусне кръв и "Оуу, аз ъсмд епресирана, имам си проблеми...аа бтв виж ми новите белези!" и т.н.
    И не само Емотата
    Половината от моето даскало се правят на много истрадалите беднички дечица/ама са с едно самочувствие.../ И са си драскали и писали нещо по ръцете и вечеее... рязали си били вените, тфа били онва били... Като ги чуя к'ви си ги намилат така ме напушва смях...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew

И не само Емотата
    Половината от моето даскало се правят на много истрадалите беднички дечица/ама са с едно самочувствие.../ И са си драскали и писали нещо по ръцете и вечеее... рязали си били вените, тфа били онва били... Като ги чуя к'ви си ги намилат така ме напушва смях...
    Както каза експлойтедтийн-просто си търсят внимание =]
    ИИИначе на имо позьорите по един кол в сърцето
    хъхъ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Както каза експлойтедтийн-просто си търсят внимание =]
    ИИИначе на имо позьорите по един кол в сърцето
    Или в задника!

Мишо (с кол в ръката) към Ро: "Раз`твори бузки!"
    ---из архивите на Обсерваторията
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

като имате толкова емо съученици, помогнете им и им теглете един здрав пердах след училище сега - щото идва "поведенеито" пак в училище като оценка

боят възпитава и възвишава!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Абе калъф тъп - ела ми го кажи в лицето де - аз съм си рязла вените и кфо?!
    Идвам.

Ми и аз съм си рязал вените, да ти кажа. Но за да си създам проблем, не да го реша

Да те видим ти как би решил проблема след като родителите ти те зарежат като 1 нищо[баща ми почина, а майка ми просто не ме счита], а хората, които си мислел за приятели - да не можеш да намериш кой да ти подаде ръка или просто да те изслуша, ела ти да живееш където аз живея и после си отворяй устата!!
    Не знам как да го реша, признавам, но определено не бих го задълбочил по този тъп, слабашки начин!

Всъщност, като си помисля, проблемите се решават и в обратна посока. Нарича се предотвратяване, и в случая е трябвало, за начало, да си намериш свестни приятели, и да спечелиш уважението на майка си.

Mи шси режа вените!!!
    Ми няма да си ги режеш. Пък.

Те хората са си го казали
    "I hurt myself, so you can't"
    Кои са тия хора? Други емота, живеещи в измисления си "студен" свят, за който "нищо не значат"? Те сами са се докарали дотам!

За периода от 2 седмици живота, който ми беше що годе нормален се превърна в пълен кошмар - тъй че си трайте...
    Тва пък що?

Никой няя никакво право да ми казва(на мен или на което и да било друго имо) какво да прави
    Нито пък на мен...

и лично на мен не ми пука кой кфо говори...
    А трябва...

Думите ви нищо не променят!
    Променят доста повече неща от тъпото ти самонараняване.

Поне все още живеем в свободна държава ако не друго!
    Тоя аргумент, като го видя, се посирам от смях.

Жалко, че тряяше да прочета всичко тфа, за пореден път си доказах народа колко е прост и жалък!
    Тука съм напълно съгласен.

раге-то
    Нема такъв стил.

и ни оставете на мира защото нито 1 имо не е казало нещо против някой друг стил евър!
    Можеш ли да гарантираш?

Соу Ф*к офф
    Цитирай Първоначално написано от Единака
    Както казах вече,
    всеки със проблемите!
    Един е във хип-хопа,
    друг си реже вените!
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

emo is loff
    Guest
    това се казва ''I want to hert myself,but I don't want to die''
    малко са хората които си режат вените за да умрът.има по ефективни начини.няма да давам идеи.
    просто балката е начин да забравиш всичко,
    да си мислиш че е свършило.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    По-добре иди си блъсни 15 пъти кратуната в стената па белким забравиш нещастията. Бре дееба келеменцата ви с келеменца...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

kefi me samo kak se obli4at ne sum emo ... punk sum.. ama me drazni samo ednpo teq noj4eta iii nekvi takiva risunki .. se takiva prostotiiki za samoubivane ei tva samo me drazni ina4e obuvkite... dre6kite.. MUZIKATA ..sa si super

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    По-добре иди си блъсни 15 пъти кратуната в стената па белким забравиш нещастията. Бре дееба келеменцата ви с келеменца...
    като не ти текне кръв няма ефект.не знаете какво е
    чуството живота да изтича от теб

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    като не ти текне кръв няма ефект.не знаете какво е
    чуството живота да изтича от теб
    4uvstvala sum ne e mn priqtno.. i bez kruv stava za kfo trqa se reje.. ai nqma da sporq

Повече от фен
    Град
    south_park
    ами да не е много приятно както го описваш да ти изстича живота.
    аз се режа само защото си обичам да си гледам кръвта.хората викат че съм психопат
    you should kill yourself >=D

Защото не знаеш какво е наистина да ти изтича кръвта, разглезено хлапенце такова...

а относно онази "пънкарка", където се кефи на стилът на обличане на емотата... без думи!!
    kakvo ima6 predvid.... zaqjda6 se s men hlapence taka li?? ooh mooolq ti se zapazi si belezite po racete za sebe si az nqma da se reja ne tyrsq uteha ili kakvoto da e tam v rqzananety na venote i 4uvstvoto da useti6 'kak ti izti4a kryvta' 6oto ve4e sum go usetila i ne mi be6e mn gotino....... puk i vseki si ima mnenie az si izkazvam moety ti tvoety molq bez zaqjdaniq

ахахахаахахахахха

леле аз какво говоря, тяк какво разбира...

"пънкарке", какво представлява твоето пънкареене??
    jahahhahah az punkarka slu6am ot si4ko po malko punkarka za 1-vi put me nari4at ti si se zaqjdai stila mi e dale4 ot punka prosto s takvis se vodq .... huh si4ko ste basi otka4enite zaqdlivi....

Цитирай Първоначално написано от Rosi7y
    kefi me samo kak se obli4at ne sum emo ... punk sum.. ama me drazni samo ednpo teq noj4eta iii nekvi takiva risunki .. se takiva prostotiiki za samoubivane ei tva samo me drazni ina4e obuvkite... dre6kite.. MUZIKATA ..sa si super
    хайде следващият път като лъжеш...
    да си спестиш нещата за себе си, не знам кой те води за пънк или там каквото и да е...

просто не обиждай пънка... мерси много, лека вечер..
    ahhahah az taka si kazvam i ne LUJA prosto ne moga se nareka TO4NO punk .... za sebe si spetih mnogo ne6ta koito trqa6e da kaja tyk no si zamul4ah ne me poznava6 i ne moje6 da sudo6 po 3 mneniq kfa sum.....

емииии мога да отсъдя само едно:

Пънк не си...

много ми е интересно да чуя какво означава: "Пънк съм" според теб...
    хайде, покажи твоята гледна точка на нещата...

Какво влагаш в това "Пънк съм"
    po enerciq go napisah i kfo... slu6am punk premesen s mnou dr stilove....

емииии мога да отсъдя само едно:

Пънк не си...

много ми е интересно да чуя какво означава: "Пънк съм" според теб...
    хайде, покажи твоята гледна точка на нещата...

Какво влагаш в това "Пънк съм"
    po enerciq go napisah i kfo... slu6am punk premesen s mnou dr stilove.... predi bqh punk... sq ne sum tolkova 'PUNK' hmm a ti q mi kaji kakvo tolkoova te provokira da se zaqjda6 s men obidih li EMOSTYLE s ne6ty????????? az ne vijdam pri4ina za teb nz seki misli po razli4en na4in aidi leka ti ve4er

баси...
    къф ще да е този пънк...

я ме открехни за някоя и друга група, че аз пънк не слушам...
    the offspring sum41 +44 good charlotte simple plan i tai podobni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си