.
Затворена тема
Страница 15 от 23 ПървиПърви ... 5111213141516171819 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 552

Тема: Емо?!?!?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Rosi7y
    ami az po gore otrekoh li 4e sum punk da nali.. zaz6toto ne moga se nareka taka
    Не можеш, ама се нарече, нали?

А проблеми с тебе - бол. Като за начало, спри с несвързаните приказки, миличка.
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Презирам хора като теб, които се наричат някакви, а си нямат представа за какво иде реч....

ami az po gore otrekoh li 4e sum punk da nali.. zaz6toto ne moga se nareka taka i pak povtarqm SLU6AM RAZLI4NI STILOVE MUZIKA SVURZANI S ROCK STILA basi iz4adiqta kat ne me razbira6 kfo iskam da kaja mul4i i 1-vo katy kazah 4e sum protiv rqzanety na venite i tai ti i ti si protiv ta ne mi otgovori na vuprosa kuv ti e problema vuri se pregledai ni ta zna kfo ama strada6 ot ne6ty pfff nqa se zanimavam s takvis su6testva kat teb pi6i si tyk obijdai me govori si sam!!!!
    Мило момиче на колко си?на 12?За да твърдиш, че Симпъл план са пънк?(или как....ъъъ...пънк рок ли го нарече?!О.о)Или пък оная шитня SUM 41? или пък Грийн дей?!Мдааа май си на 12!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Презирам хора като теб, които се наричат някакви, а си нямат представа за какво иде реч....

ami az po gore otrekoh li 4e sum punk da nali.. zaz6toto ne moga se nareka taka i pak povtarqm SLU6AM RAZLI4NI STILOVE MUZIKA SVURZANI S ROCK STILA basi iz4adiqta kat ne me razbira6 kfo iskam da kaja mul4i i 1-vo katy kazah 4e sum protiv rqzanety na venite i tai ti i ti si protiv ta ne mi otgovori na vuprosa kuv ti e problema vuri se pregledai ni ta zna kfo ama strada6 ot ne6ty pfff nqa se zanimavam s takvis su6testva kat teb pi6i si tyk obijdai me govori si sam!!!!
    Мило момиче на колко си?на 12?За да твърдиш, че Симпъл план са пънк?(или как....ъъъ...пънк рок ли го нарече?!О.о)Или пък оная шитня SUM 41? или пък Грийн дей?!Мдааа май си на 12!
    onq e v mnojestveno 4islo i sa pop rock punk !!!! 4eti malko spisaniq i vlez na vute s muzikata i ne sum na 12 za razlika ot teb egati razsujdeniqta ...... ave out of my face nqam si dr rabota se zanimavam s niz6i su6testva

Голям фен
    А ти земи прочети малко книжки и влез навътре с мисленето...
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Бунтар
    А ти земи прочети малко книжки и влез навътре с мисленето...
    Бооже...книгите са отровни за нея бе...ще я ухапят! ОПАСНИ СА! НЕДЕЙ ДА ЧЕТЕШ!!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew

onq e v mnojestveno 4islo i sa pop rock punk !!!! 4eti malko spisaniq i vlez na vute s muzikata i ne sum na 12 za razlika ot teb egati razsujdeniqta ...... ave out of my face nqam si dr rabota se zanimavam s niz6i su6testva
    На мене не ми трябват списания, за да разбера коя музика върши и коя не!И ти го каза ПОП пънк рок!Емии те са си най-вече поп!

onq e v mnojestveno 4islo
    Кой е в множествено число?!О.оГовори по-адекватно, моля....

Аз съм нисшо същество?!Уаааааааааау!

И не каза на колко годинки си!Ма сигурно си на 12...да четеш списания и да им се водиш по акъла....

И все пак SUM 41 са шитня!

oh do kolkoto znam taq tema ne e za punk ami za emo i kat ne ste navutre mn mn ne pi6ete puk kat sum na '12' spored vas kfo pi6ete s lapita li se zanimavate tva govori 4e i vie ste takiva....

mh balbla bla ableeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Град
    Варна
    МАЙКО! Много й давате бе! Не може да е на 12! Момиче, ти си СУПЕР ЗЛЕ!!!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

abe na 8 sum v4era gi napraih ahuahahahaaaha

Град
    [Мразим кифли ООД]
    oh do kolkoto znam taq tema ne e za punk ami za emo i kat ne ste navutre mn mn ne pi6ete puk kat sum na '12' spored vas kfo pi6ete s lapita li se zanimavate tva govori 4e i vie ste takiva....
    Що пък мислиш, че не разбираме от пънк?!
    Откъде знаеш, че не слушаме пънк?!Тва че не слушаме ТВОЯ поп пънк, значи ли, че ние не разбираме?!
    Ми аз например миналата година много слушах Грийн Дей....даже с exploitedteen сме спорили за групата...в последствие осъзнах, че е прав и че Грийн Дей смърдят...освен някои от първите им албуми, които си струват!
    Не твърдя, че слушам суперрр мнооооого пънк, нооо...слушам това онова....

А пък да ти кажа сега, под секрет с много свидетели, exploitedteen ама хич не е лапенце!Мааалко е големичък даже...и разбира от пънк, оо вярвай ми!Слуша групи, които дори не знаеш, че съществуват...и те не са ТВОЯ поп пънк, който пускат по Мтв!Видял е неща, които дори не можеш да си представиш...Пък и ти не може да си пънкарка...100% съм сигурна, че не си яла кюфтета от пода на гарата!(ооо не почвай пак да отричаш, вече си го каза, с което наистина стана за смях!хах)

Темата е за имотата дам....обаче ти предизвикваш с невероятната си простотия на кон с капаци, спорове за пънка.... от който си личи, че не разбираш...защото за да знаеш кво представлява истинския пънк, не са нужни списания от сорта на "Браво" и "Хай Клуб"....Ти не си виновна, че си проста, виновна си за това, че ни мислиш за нещо по-нисшо от тебе....

нооо....(цитирам) всеки си има право на лош вкус!

mnooooogo ste zle hahaha tva 4es si punk trqa qde6 'kiufteta ot garata po zemqta' hahahhaha zleta puk i az izbroih ne punk grupi a teq det slu6am..... ne me int kfo slu6ate de ste se vugalqli i kfi ste i na kolko ste godini i kvo ste slu6ali i koi bil bokluk ne mi vliza v rabotata i nqma hah i nqma da itri4am ni6ty i bez tva nqma smisal s tapaci ne se spori za tva 6te zamul4a i 6te se prismivam na gluposta na nqkoi hora.... i mi vikat 4e sum luda a az sum si v red

hahaha mi ne si reja venite

prav si ama tva to4no nqma go napraq AZ

Град
    Варна
    язък...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

em tva ve4e e spam v taq tema

Мега фен Аватара на quench

90% от мненията в тая тема са спам - и съм сигурен, че модовете не са я затворили, за да изпуксат клапана на спам/флъд желанието у хората тук

тва няма кво да се оправдавате тука, emos....

u r guilty and convicted
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

mi te ve4e ostaiha edna tema na ime 'avatori' stoi ot panti vek sq i taq 6te se ostai qvno mi ety 2 temi za flood

бе земи си затвори шибаната уста бе!чета и се нервирам на лигавите ти мтв групи няма да се възмущавам-музиката им е много далече от дори най-лигавия пънк.текстовете им няма да обсъждам-че много правдоподобно звучат и ще взема да им повярвам и да си нарежа вените чудя се на вили,кво и обесняваш какво е пънк?гнусно ми е такива хора да слушат такава музика

добре,ама аз не разбрах нещо в гледната точка на емотата - на какво се сърдят толкова??????????

баси, като бях суб-културен навремето, минавам покрай друга опозиционна група суб-културни и знам,че ме мразят - съм доволен, защото знам, че това е в реда на нещата; когато ме бият или аз бия, пак е в реда на нещата - можеш само да си щастлив, задето светът върви в правилният коловоз, че всичко, което ти се случва е закономерно и ти можеш също да живееш един подреден живот
    животът е най-гадното нещо, което може да ти се случи, а светът е създаден, за да му приляга по мярка - обаче защо трябва да му се цупим? щях да съм много по-объркан, ако тайната на живота не ми се разкриваше и аз не го осъзнавах или ако не съществуваше рамката от неписани норми и живеехме в пълен хаос

така е,на какво се цупят емотата?

Цитирай Първоначално написано от Polikarpa
    бе земи си затвори шибаната уста бе!чета и се нервирам на лигавите ти мтв групи няма да се възмущавам-музиката им е много далече от дори най-лигавия пънк.текстовете им няма да обсъждам-че много правдоподобно звучат и ще взема да им повярвам и да си нарежа вените чудя се на вили,кво и обесняваш какво е пънк?гнусно ми е такива хора да слушат такава музика
    vij sq 'ligaviter mi istoriiki' ne te kasqt teb li4no nali kat ta draznq tolkoz ne pi6i suzdava6 izli6ni sporove i t.n. .... vseki si ima pravo na li4no mnenie i VKUS

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ^ аз съм си поставил за цел да образовам младите хора и да им показвам "истината" и да се зарибяват... надявам се...

Всичко е пропаганда
    mm ok pokazvai u4i ni tai da se kaje ama s karanici i obidi ... nqa stane 4ove4e kaam ti to4no obratnoto

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Polikarpa
    vij sq 'ligaviter mi istoriiki' ne te kasqt teb li4no nali kat ta draznq tolkoz ne pi6i suzdava6 izli6ni sporove i t.n. .... vseki si ima pravo na li4no mnenie i VKUS
    Защо винаги се оправдавате с това "vseki si ima pravo na li4no mnenie i VKUS" ?!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

ne se opravdavam s ni6ty ama za6to trqa se obvinqvame koi kfo haresva ne mojem vsi4ki da haresvame edno i su6to ... nali ina4e 6te6e da bude typo nzm

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ^ аз съм си поставил за цел да образовам младите хора и да им показвам "истината" и да се зарибяват... надявам се...

Всичко е пропаганда
    mm ok pokazvai u4i ni tai da se kaje ama s karanici i obidi ... nqa stane 4ove4e kaam ti to4no obratnoto
    знаеш ли защо войниците в строя се научават на ред? щото сержантът по строева подготовка им крещи и ги обижда!

освен това, боят възпитава и възвишава! няма по-въздействащо от това баща ти да ти изшие един!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си