.
Затворена тема
Страница 16 от 23 ПървиПърви ... 6121314151617181920 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 552

Тема: Емо?!?!?

ok ama tyk ne govorim za vupitanie nali??? puk ba6ta mi koooolko me e bil za prostotiiiki za koito sq az biq brat mi tva e dryg vupros nali golemi trqalo na u4at po malkite na nzm kfo si 4rez boi mi v daskalo s boi i obidi li te u4at ' isega murliovci prosti kurveta i vii slu6aite H2O e voda' daan edin typanik 'Razbra li?' .......

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Цитирай Първоначално написано от Rosi7y
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ^ аз съм си поставил за цел да образовам младите хора и да им показвам "истината" и да се зарибяват... надявам се...

Всичко е пропаганда
    mm ok pokazvai u4i ni tai da se kaje ama s karanici i obidi ... nqa stane 4ove4e kaam ti to4no obratnoto
    знаеш ли защо войниците в строя се научават на ред? щото сержантът по строева подготовка им крещи и ги обижда!

освен това, боят възпитава и възвишава! няма по-въздействащо от това баща ти да ти изшие един!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на quench
    ok ama tyk ne govorim za vupitanie nali??? puk ba6ta mi koooolko me e bil za prostotiiiki za koito sq az biq brat mi tva e dryg vupros nali golemi trqalo na u4at po malkite na nzm kfo si 4rez boi mi v daskalo s boi i obidi li te u4at ' isega murliovci prosti kurveta i vii slu6aite H2O e voda' daan edin typanik 'Razbra li?' .......
    да,мен са ме били в училището - начланата ми учителка, класната ми, диркеторката, учители по различни предмети и т.н.
    затова бях отличен ученик, който излезе от училище със силни познания, далеч предвишаващи тези в учебникът, а по-важното е,че се научих да мисля - не сам, с помощта на учителите
    когато някой е по-голям, по-силен и по-властимащ от теб,ти го слушаш - един шамар е най-лесният начин да привлечеш вниманието и да поставиш някого на мястото му
    моите даксали никога не са се интереусвали дали ги мразя, те са ме учили, защото това е идеята на ходенето в училище - не сме на парти, където трябва да купонясваме и да се кефим един на друг....
    сега обаче е обратното - ученикът притежава задникът на преподавателя - от ученикът зависи заплатата, кариерата и престижът на учителя - едно силно стискане за лакътя или лек шамар и веднага се оплакваш за физически тормоз!

и така, грубият език и обиди, да не говорим за боят, ти помага да се отърсиш от идеята, че имаш собствено мнение и някаква форма на недоволство, което да изразиш - и слушаш и попиваш, за да не се повтори непшриятната случка

ясен ли е педагогическият ефект от боя?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на _donna_
    за кво им е да учат като винаги ше има 5 лева за Амор ..

ne vinagi e taka v na6o vreme si4ko otiva na obratno katy nabie6 nqkoi obidi6 toi pravi obratnoto ei tai na puk na teb da ti e gadnu da te zdrazni i taka natatuk otnosno tva 4e sa te bili v daskalo tva e NEZAKONNO spokoino moi6 si gi osudi6 moi si zeme6 malko pari znam li.... no 1-vo prabvai s dobro a posle s lo6o nali taka za kazali na vremety .... qvno si bil mnogo 'glumuv' s izvinenie kat sa te bili taka men ne me biqt nit me tyrmoqzat v daskalo a za6to sum otli4ni4ka i si4ko prepisva ot men???

ne vinagi e taka v na6o vreme si4ko otiva na obratno katy nabie6 nqkoi obidi6 toi pravi obratnoto ei tai na puk na teb da ti e gadnu da te zdrazni i taka natatuk otnosno tva 4e sa te bili v daskalo tva e NEZAKONNO spokoino moi6 si gi osudi6 moi si zeme6 malko pari znam li.... no 1-vo prabvai s dobro a posle s lo6o nali taka za kazali na vremety .... qvno si bil mnogo 'glumuv' s izvinenie kat sa te bili taka men ne me biqt nit me tyrmoqzat v daskalo a za6to sum otli4ni4ka i si4ko prepisva ot men???

той е взел- станал е грамотен и има нужните познания
    ти- знаеш, че можеш да ги съдиш, че е незаконно, но пък си неграмотна... а си и отличничка... колко интересно
    уха ве4е съм неграмотна а интересно как мога да прочета всииичко това и да отговоря????? грамотност знаеш ли какво значи всъшност???

Мдам, днешната младеж е толкова проста и неграмотно, защото училището е място да си покажат новите дрешки, телефонче и да си извадят циците на показ...

Ако имаш респект от учителя ще учиш, а не да си на 14 и да се мислиш за много умен и да не научиш нищо...
    а днес- всички само се правят на велики и нищо не научават...
    ами затова елитните училища имат униформи ей ся и на нашето ще стагат ама не е сигурно.. та против т'ва съм да си 'вирят циците' момичетата на учителите и да се облекат по 1-ва мода да си тътрят дебелите богаташки задници по чиновете и да имат притенции за по високи оценки (които не заслужават в интерес на истината) тва мноооу добре го знам все пак от малка ходя да зяпам на майка ми учениците кви са.....(за т'ва младежта с мозък в главата бягат в чужбина при 1-ва възможност)

ти- знаеш, че можеш да ги съдиш, че е незаконно, но пък си неграмотна... а си и отличничка... колко интересно
    уха ве4е съм неграмотна а интересно как мога да прочета всииичко това и да отговоря????? грамотност знаеш ли какво значи всъшност???
    всъШност знам, а ти знаеш ли какво е??
    И бонус въпрос:
    "Какво е пунктуация"

^ това е за 6+
    taka bseeeee pak sme vuv forum po 4atovete kak se pi6e a??????? a ne vijda6 li 4e po klaviatyrata 'ш' и 'щ' se namiraat edno do drygo a?? ne se zzqjdai ne se pravi na ostroumen nqma pred koi da se pravi6 na interesen ..... are sq da si imame uvajeniety ili za teb tva ne sutrestvyva (kakty i za dr hora)

всъШност знам, а ти знаеш ли какво е??
    И бонус въпрос:
    "Какво е пунктуация"

^ това е за 6+
    taka bseeeee pak sme vuv forum po 4atovete kak se pi6e a??????? a ne vijda6 li 4e po klaviatyrata 'ш' и 'щ' se namiraat edno do drygo a?? ne se zqjdai ne se pravi na ostroumen nqma pred koi da se pravi6 na interesen ..... are sq da si imame uvajeniety ili za teb tva ne sutrestvyva (kakty i za dr hora)

след този пост се чувствам горд...
    а надмената ми личност вече само с пушка ще може да я свалите от

Tower Blocks - I Was A Punk Before You Were A Punk

пфахахахаахах
    arqqq sq i az da se zaqm (6si pi6a jksdklshgkjdfklhlgh s koolkoto gre6ki iskam ne sum v daskalo) taka надменен (тоест ще стане) - надменна ха

добре бе, ти си отличничка - заслужаваш ли 6? това не е въпросза обида - аз съм молел преподавателка в училище да ми напише 5,а не 6, защото съм имал случаи да ме е срам,че съм получил отличен, без да съм заслужавал и да ме е било срам да погледна преподавателя или съучениците си - тези, които са учили повече от мен, а имат по-ниски оженки - в очите....

освен това, колкото и да си мислиш, че си залсужаваш оценката, винаги може да дойде някой гостуващ преподавател или някоя комисия на отворен урок и да ти подреже крилцата....

но в днешно време това е НЕЗАКОННО,да - в закона ясно си пише,че ученикът получава 3-ка, задето е дошъл в часа, а ако вземеш да го учиш на нещо, рискуваш да те уволнят. Недай си боже да го изпиташ или да му пишеш 2....

добре бе, ти си отличничка - заслужаваш ли 6? това не е въпросза обида - аз съм молел преподавателка в училище да ми напише 5,а не 6, защото съм имал случаи да ме е срам,че съм получил отличен, без да съм заслужавал и да ме е било срам да погледна преподавателя или съучениците си - тези, които са учили повече от мен, а имат по-ниски оженки - в очите....

освен това, колкото и да си мислиш, че си залсужаваш оценката, винаги може да дойде някой гостуващ преподавател или някоя комисия на отворен урок и да ти подреже крилцата....

но в днешно време това е НЕЗАКОННО,да - в закона ясно си пише,че ученикът получава 3-ка, задето е дошъл в часа, а ако вземеш да го учиш на нещо, рискуваш да те уволнят. Недай си боже да го изпиташ или да му пишеш 2....
    виж сега оценките си ги изкарвам честно и почтенно щом съм в 'Езикова Гимназия ...' на 3-то място влязла в най-добрия клас нямам връзки (баща ми е далеч) майка ми учителка от де връзки..... така не знаеш за мойта интелектоалност както и аз за твоета така че аз ще си замълча .... няма да споря пти положение че не те познавам къв си що си кво си (ай без кво си)

basi do sq ne sum gledala da se zaqjdam da se karam ne sum se zanimavala s takiva li4nosti kat vas egati horata ima za 1-vi put popadam na takiva kato vas neeeznam (vinagi ima 1-vi put) pfff

значи се отказваш, върпеки че си убедена, че интелектуалните ти способности ще ти дадат шанс за победа в даден спор? тцтцтцтцтц, така ли се гради животът нов?

а ние с експлойтед цяла сутрин те караме да навлезеш в спор

нима се предаваш така? още една ли служебна победа, колега експлойтед?!

значи се отказваш, върпеки че си убедена, че интелектуалните ти способности ще ти дадат шанс за победа в даден спор? тцтцтцтцтц, така ли се гради животът нов?

а ние с експлойтед цяла сутрин те караме да навлезеш в спор

нима се предаваш така? още една ли служебна победа, колега експлойтед?!

taka az sum sama, a vie pove4e ot men nqma nikoi na moq strana... az sum po malka vie po golemi pove4ety ste mom4eta..... nqma smisal da sporq...

да,но гледните точки са 2
    и не разбирам,какво общо има това,че сме момчета?
    а това,че сме по-големи,означава,че сме с по-закрепостено и закостеняло мислене и ти можеш да проявиш по-голяма креативност, лавиракйи между доводите и да намериш най-точния

haha ami tam e rabotata 4e mom4etata rasujdavat i davat razli4ni argumenti ot momi4etata i s tqh spor nqma durjut na svoety dori da e gry6nu dokaty nie .... 'lakatu6im'

Think about it >>

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    haha ami tam e rabotata 4e mom4etata rasujdavat i davat razli4ni argumenti ot momi4etata i s tqh spor nqma durjut na svoety dori da e gry6nu dokaty nie .... 'lakatu6im'
    а момичетата не, така ли?!АХАХАХАХАХААХХАХА
    Имаш се хем за интелихентна, хем за нещо дет не може да даде хубав аргумент и т.н. И моля те, слагай точки, запетайки и т.н. защото доста трудно разбирам кога е свършило изречението ти и кога започва ново!
    Дааа quench и exploitedteen са доста по-големи (абее 'доста' е прекалено!), и най-малкото което е имат повече жизнен опит и наистина могат да бъдат по-убедителни...могат да ти повлияят...но тва не значи, че не можеш да спориш с тях!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

първо обиждаш пънка,сега и жените?ТИ ЛУДА ЛИ СИ БЕ?!?!? кво значи лакатушим?може би това че първо казваше 'пънк съм' после 'нещо като пънк съм' ... 'не точно пънк съм' ... ''не съм пънк" ....

а сега очаквам най-после да разкриеш чалга душицата си спри се,излагаш се!предполагам и ти си от тези момичета които седят и обсъждат с приятелките си колко глупави са мъжете-разговор ала космополитън,а?а сега какво ми хленчиш,че имали по сериозни аргументи,нали?!за да имаш аргументи трябва да имаш и мозък.престани да се поставяш във някакви групи,защото ги опорочаваш с присъствието си

ner sum obijdala jenite mn ste zle ami koit za kfot si misli .... i tva go oburnahte na spor ooo iskah prosto da kaja 4e mujete mislqt po razli4en na4in ot jenite

Цитирай Първоначално написано от Polikarpa

първо обиждаш пънка,сега и жените?ТИ ЛУДА ЛИ СИ БЕ?!?!? кво значи лакатушим?може би това че първо казваше 'пънк съм' после 'нещо като пънк съм' ... 'не точно пънк съм' ... ''не съм пънк" ....

а сега очаквам най-после да разкриеш чалга душицата си спри се,излагаш се!предполагам и ти си от тези момичета които седят и обсъждат с приятелките си колко глупави са мъжете-разговор ала космополитън,а?а сега какво ми хленчиш,че имали по сериозни аргументи,нали?!за да имаш аргументи трябва да имаш и мозък.престани да се поставяш във някакви групи,защото ги опорочаваш с присъствието си
    aree molqti se nova4e stiga s teq 4alga du6ici... 6ti kaja koi 4algar to4no men da me sravnqva6 s mazni 4algari o molq ti se pfff

kat tolkova vi draznq prosto ne pi6ete az 6si zamul4a kakty kazahte i tolkoz eeeeeeeeee are si4ko vi dobro

не, те просто са "лоши" и искат да те изкарат от кожата тиу, проваляйки моят план да те вкарам в спор - но явно смяташ,че си предварително победена....

нали знаеш, хората съдят за дадена субкултура по хората, които принадлежат към нея, а не по това какво пише в Уикипедия и Ърбън Дикшънъри - или в някое списанийце

go on, work against yerself

aree molqti se nova4e stiga s teq 4alga du6ici... 6ti kaja koi 4algar to4no men da me sravnqva6 s mazni 4algari o molq ti se pfff

ахахаахаа толкова съжалявам,че не прекарвам нещастния си живот във форумите ама то е така като никой не ме харесвааааааааа,никой не ме обичаааа горката аз,какво ли ще правя show me the way,my master! покажи ми как да си режа вените! интересно е че пишеш мнението си в няколко поредни поста.опитай се да се изразяваш малко по ясно,може би айде ще ти дам пример с някоя българска група....да кажем 'ТЕ' .имат ел. китара,имат барабани имат и бас.същото положение и като при твоите любими групи.това прави ли някакви поп музиканти пънк,както и твоите любимци?!ето ти един поздрав на моята любима траш пънк изпълнителка http://www.vbox7.com/play:32df96ee толкова е прочувствена...колко типично за пънка...
    [/quote]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си