- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Емо?!?!?
доживях да видя един свестен пост от тебеПървоначално написано от krizbeto_zleto
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Абе това еmo го чувам постоянно,а досега незнаех какво значи... Еми не го харесвам,дразни ме!
Подкрепям с 2 ръце и 2 крака =D>EMO SUX
EMO KIDS SUCK MY DICK ALL DAY AND NIGHT !
Първоначално написано от _SL_
EMO SUX ... drznqt me super mnogo ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> ooookk de razbraha si4ki samo se obosnovete poradi kfa pri4ina a?? a?a?a???![]()
![]()
имаш общо около 100 с причини поради които не харесваме тая тъпотия
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
имаш общо около 100 страници с причини поради които не харесваме тая тъпотия
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Стига сте се занимавали с глупости, ми вземете си пуснете една чалгица, за радост на душата![]()
чакай почваш ме плашиш..![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
тцтц...мразим имо...сички вече мразат имо...а защо...ЗНАМ...защото е нещо по различно от мученето на кравите на село и смушава техните душици и наранява без друго разбитата им психика....
нищо не можеш да кажеш за мен,защото не ме познаваш....а че има позери тва е всеизвестно...но защо съдите всички по ч начин???Първоначално написано от exploitedteen
това да си различен от кога се смята за лошо???Тогава защо не гоните фешъните и тем подобни....Ами чалгарите????Все имо...Вече не е модерно да си имо , модерно е да мразиш имо...
Експлойтед ти си изруд, бате =D>
daaaaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee4 ot istinata az mlikvam tva s inati da spori6... da bii6 magare i da go tika6 v kosmosa.....
като парадирате, че сте "неразбрани" се мъчете да привлечете внимание...което е жалко.
exploitedteen написа същото аз ви го давам по-просто
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Тази музика я мразя. Цялата й идеология ( ако може да се нарече така) е тъпа. Деца, не разбрахте ли, че на проблемите трябва да се търси решение, а не да ми седнете да циврите. Светът е гаден - това всички го знаем, но човек трябва да се бори със зъби и нокти, за да оцелее, а не да седне и да си кълца вените. Емото е за слабите, зависимите, нерешителните и неспособните да се вземат в ръце и сами да направляват живота си. Това е моето мнение. Феновете да не се обиждат, а да потърсят помощта на психолог...
хората, които правят опити за самоубийство са именно слаби и просто ги е страх от живота...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
на мен ми става мъчно, че разрешаваме такава американизация на обществото - тея тийнейджъри да не ги мислите,че са тъпи по дифолт???
обае се оставят в действителност друг да им управлява живота, макар да не го осъзнават и да се мислят за различни![]()
всичко зло идва от ХамерикЯ!толкова да ненавиждам тая дебела нация...ама виж всички подире им ходят и те си налагат своето..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
не,просто ако не беше в Америка, то такава култура щеше да се зароди в друга колониална държава - например, в Австралия.
Америка е страна без традиции и всяка капчица псевдо-културно семс попаднала там се развива без проблеми до невиждани и нечувани висоти
но проникването на американската псевдо-култура е подкрепено и с икономическа и политическа мощ
щото САЩ не ни завладяват с бомби и самолети или с производството на автомобили,а именно с културата им
Затова казвам - едно е да си буен, бунтар-тийейджър и проблемно дете, друго е да залиташ по течения, които ти отнемат желанието за нормален живот
хейаз съм нова и съвсем случайно попаднах в този сайт но темата ви ме заинтригува. Слушам емо от 3-4 години, когато още като се кажеше "емо" и хората гледаха тъпо и питаха "Кой е тоя?!", но не съм най-луда фенка. Вярно е че вече всеки 3ти е емо особено в плд, но ако го попиташ какво е емо или щи изцепи "емоушън+ некфа глупост за цвят" или ше се надуе кат пуек но няма да може да каже нищо. Както кава една приятелка "Емото е на мода"! Всички знаят за funeral for a friend, Bullet for my valentine и дори The used ама като стане въпрос за Embrace, Fuel,Angel Hair,Envy или Gun Metal Gray и тнт питат къф стил е тфа... жалка картинка!
eas7a написа:
"емота", които са такива само за да са модерни
takiva gi nea v bg
Emocore ти найстина трябва да дойдеш в плдтук всеки чалгар вече е хаусър (нищо протиф хауса) и всеки хаусър или заблудена душа яко завладяна от пубертета е емо
![]()
верно...
допреди няколко години като кажеш че слушаш имо те гледаха странно щото не знаеха кво е тва..ся насяъде сички слушат имо...