.
Затворена тема
Страница 2 от 23 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 552

Тема: Емо?!?!?

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    хаа тука бая псувни ще има
    кво ви казах..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

fake
    Guest
    emocore, спри да се правиш на интересен, човека до голяма степен беше прав
    само едно не ми хареса-защо си мислиш, че като слушаш envy и joshua fit for battle, си някф ултра мега хипер уникален? 5 човека са, ама друг път(това говори и за твоята непросветеност така да се каже) има доста хора в Бг(вече)които слушат скриймо, и под слушат нямам предвид, че са чули 3 песни на as i lay dying и се мислят за адските скриймъри...говоря за Saetia, angelhair, bear vs. shark, etc. - групи, които до преди...година да кажем може и да не ги е слушал почти никой в Бг, но смятам, че сега вече скриймото доста..успешно навлезе в България

а да, и защо "шибан метълкор"..че са метълкор, метълкор са, ама шибан...ще поспоря яката изцепка беше, като ми казаха, че са имо

Цитирай Първоначално написано от Emocore
    Цитирай Първоначално написано от eas7a
    "емота", които са такива само за да са модерни
    takiva gi nea v bg
    разходи се малко из Пловдив...
    Now is your time to die
    We've gathered here to say goodbye
    No more you'll cry
    No reason left for you to fight
    Feel pain no more
    Emotions never felt before
    Where do we go, we go she'll never know

Цитирай Първоначално написано от DoPye
    за пръв път ги или го чувам
    i az
    a i tova koeto pisa sexy_small_lady e tolkova dulgo 4e ne smqtam i da razbiram

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Първо искам да ви напсувам, защото сте супер зле и нищо не отбирате. Ето - МАМА ВИ ДЕЕБА ГРОЗНА.

Второ - Как се определяте като скриймо? Въобще знаете ли какво е скриймо? Имам новина за вас Ънърт, Фюнерал Фор А Френд и т.н. НЕ СА НИТО ЕМОКОР НИТО СКРИЙМО, капиш? Скриймо в България слушат не повече от 5 човека и аз имам честа да съм един от тях. Колко от вас знаят кои са Orchid? Joshua Fit For Battle? Японските Envy? Yaphet Kotto? Това е 100%-ово скримо. Хванете заключете тая тема щото сте смешни и не го осъзнавате. AS I LAY DYING са шибан метълкор разберето го това най-накрая.
    Големия разбирач... 1во... НЯМА Metalcore, a core metal което са FFAF, BFMV, AILD, MCR и така нататък... 2ро... цял стил не се определя от 5 групи[!]. Така че не разсъждавай много, защото начина по който се изказваш ми напомня на тези "емота", които са такива само за да са модерни
    Come again?
    Слушам МЕТЪЛКОР, такъв стил има, каквото и щеш да ми говориш. Тва core metal не знам от къде го избичи. А емокор, емо, скриймо и МЕТЪЛКОР, ню скуул хардкор и олд скуул хардкор слушам вече от 5 години, приблизително. Много преди да започнат да го пускат по телевизията. Странно но преди няколко години не си спомням да са били пускани теми за емото. Кой е модерен сега? Трябва да разберете, че емо-то не започва от Май Кемикъл Роуменс и не свършва с булет Фор Май Валънтайн (и това са все групи, появили се преди 2-3 години). Защо никой не говори за Grade? Айде нали сте много запалени? Ами Botch? Vision Of Disorder? Защо никой не ги споменава, като сте толкова навътре?

fake
    Guest
    eas7a, не говори глупости, стила е точно метълкор

Цитирай Първоначално написано от fake
    групите които той изброи дори и в wikipedia, са обозначение като core metal... може да е разлика в начина на писането но стила обхваща едно и също
    Now is your time to die
    No more you'll cry
    Feel pain no more

Guest
    fake, и ти недей да ми говориш глупости. Не се имам за уникален като слушам тия банди, те са просто примери за истинската дефиниция на стила + това скримото още не е навлезнало масово (и се надявам това никога да не стане). Това, че си го прослушват отделни хора е друг въпрос.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fake
    групите които той изброи дори и в wikipedia, са обозначение като core metal... може да е разлика в начина на писането но стила обхваща едно и също
    Бих ви препоръчал вместо да седите да четете в уикипедия и да циклите на 5 едни и същи групи да хванете да ПОСЛУШАТЕ малко музика. Чак тогава ми говорете кое е емо и кое не е.

fake
    Guest
    ама той чете уикипедиаааааааааа
    слънце мое, групите, които той(а по-късно и аз) изброихме, са скриймо.умолявам те, отвори си ушите и СЛУШАЙ музиката, не чети какво пишат за нея по уикипедиите

Гост, но правиш нещата да изглеждат такива се1 ти си единствения който слуша такава музика и на нас ни е забранено... всеки слуша каквото му харесва и никой няма право да го критикува, особено ако слуша подобна музика

Еми слушам и то постоянно и тъй като немога да се похваля, че знам всичко, за това за което не съм сигурен обичам да проверявам за да не се излагам, като изказвам лично мнение за факт.. това което вие правите...

фейк говоря за изброените по-рано от него.. Funeral for a friend, Bullet for my valentine и As I Lay Dying
    Now is your time to die
    No more you'll cry
    Feel pain no more

Guest
    Гост, но правиш нещата да изглеждат такива се1 ти си единствения който слуша такава музика и на нас ни е забранено... всеки слуша каквото му харесва и никой няма право да го критикува, особено ако слуша подобна музика
    Абе нищо не ви забранявам, ама като поне се водите някакви, гледайте да разбирате все нещо, защото за сега само глупости четох.

fake
    Guest
    fake, и ти недей да ми говориш глупости. Не се имам за уникален като слушам тия банди, те са просто примери за истинската дефиниция на стила + това скримото още не е навлезнало масово (и се надявам това никога да не стане). Това, че си го прослушват отделни хора е друг въпрос.
    мисля, че сега масовото е емо-вълната...ще се задържи още поне година...и ще дойде следващата
    признавам, че има и добри емо групи, емото наистина не се изчерпва с 5те групи, дето пускат по МТВ, но цялата тази "модернизация" makes me sick

Абе нищо не ви забранявам, ама като поне се водите някакви, гледайте да разбирате все нещо, защото за сега само глупости четох.
    Явно не сме се разбрали просто.. това за което аз говорех се оказа, че не е същото за което и вие... групите които изброихте - ДА скриймо са и то от най-доброто поне според мен... но да ми кажеш че БФМВ или ФФАФ са емо е жалко изказване...
    Now is your time to die
    No more you'll cry
    Feel pain no more

Фен
    Град
    On a Funeral For A Friend
    ffaf sa , bfmv ne sa.

Цитирай Първоначално написано от Emocore
    ffaf sa , bfmv ne sa.
    Не се изказвай неподготвен... ffaf дори и те самите не се определят като емо. А като вземем под въпрос, че Funeral for a friend, bullet for my valentine i lostprophet се водят под един стил...

Пък и това делене на стилове ми се струва доста глупаво... аз примерно не слушам ВСИЧКИ групи от един стил, слушам каквото ми харесва...
    Now is your time to die
    No more you'll cry
    Feel pain no more

fake
    Guest
    скучни сте...госта е единствения, с който бих могла да проведа нормален спор оттука, другите всичките сте чилдрън ъф дъ уикипедиа, за кфо говорим изобщо

Но аз не искам да споря... за това се основавам на факти написани от хора градили тая музика и занимавали се с нея преди да сме били всички ние измислени...
    Now is your time to die
    No more you'll cry
    Feel pain no more

fake
    Guest
    "фактите" в уикипедия 100% не са писани от тия хора

Да съм казал, че черпя инфо само от там... ако искаш да удоблетворяваш haterските си наклонности прави го с някой друг... не съм аз човека с който да се заяждаш...
    Now is your time to die
    No more you'll cry
    Feel pain no more

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Първо- Драстиии!, шот не сме се виждали от мн време, и второ аз ше ставам музикална курва пък! Аре убийте ме, аз пък ше мешам блек с имо ако искам и шсе кефя
    Абе мъжките имота малко ме плашат... Бррр, яко мъженствени!
    Няма да ви се мешам в споровете, шот май само аз не се изживявам като най компетентния човек в тоя форум- не, ами на цялата планета...
    Пропуснах да спомена, че се кефя, дааам. На текстовете не толкова, шот депресарския период го заибах вече, колкото на звученето. Ставам хипер актив, като слушам... Яхууууу!
    Тааа, на темата- Тц, не съм никфо имо, ама рамките на очилата ми са. Сериозно! Всички имота са с квадратни рамки, кат` мойте
    Абе, яко се кефя и на шантави диадеми, ама няма да ме прихване имовщината... Тц, тц...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Супер фен
    Около мене па сички са се вманиачили с тва Гошо.
    2т. системно

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Емо съкс, наистина...И който каза, че Unearth са емо е пълен идиот

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    http://youtube.com/watch?v=PSd8zgBlETQ

Die, emo's.

аааа баси мизерията

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

модерните имота са издънката на обществото... ииии, съответно, трябва да умрат до крак. мразя ги.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си