- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Емо?!?!?
остай го да се ядосва....Първоначално написано от Rosi7y
ааа и _SL_ от близо 2 години търпя гадно отношение към имото в тоя форум...като се регнах никой не знаеше какво е имо...ся секи 2ри като е позер аз какво да направяПриеми просто че имо ИМА и ЩЕ ИМА и ти нищо не можеш да направиш....
да приел съм го и съм бесен
мразя модата, мразя фешъните а вие сте(както каза exploitedteen) най-бесните фешъни
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
OMG![]()
![]()
napravo vseki den sedim pred fe6un tv i sledim novite tendencii fe6uniii napravo............ are are
![]()
![]()
^stupidddd
не е наша вината,че фешъните ни копират до някаква степен...не всички са консерви като вас....имотата са виновни,че живеят в "света" и виждат много по далеч от носа си![]()
И какво видя през твойте имо очила?![]()
бхъхъхъхъхъхъхъхъхъхъхъПървоначално написано от die_die_my_darling_
вземи се усети кво пишеш![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
И това ако не е едно от ТРУ емотата...Първоначално написано от die_die_my_darling_
Ако наистина си емо нямаше да се хвалиш с това.. Или да спориш с хората... Просто щеше да си пуснеш музика.. Най-много да напишеш един коментар колко е ш*бана любовта и света...
Вие на хероин ли сте бе?
Ейш, част от мен се чувства като тру имо тей че не са ибаайте![]()
И тая тема не я ли обсъдихме вече 1000000000 пъти ?
хъхъ..
^ Е и? Това е един от вечните въпроси![]()
Въпросът на съществуването..Първоначално написано от Fuckin'Hostile
За или против имотата..
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
по случайност няма да си мълча,докато някакви хейтъри и позери ми обесняват каква съм и каква да бъда.....
А ти освен да се цупиш като ощипана госпожица и да пускаш коментарчета "ала колко съм велика" вземи отговори и опровергай поне един коментар против имото и си има българска дума ПОЗЬОР![]()
Аууу И тук липочна да пишеш колко ме мразиш..Първоначално написано от die_die_my_darling_
Ми ок..Аз съм емо по душа.. И не те мразя.. Щото не ми пука за теб..
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Леле v!k!tYyY срам и резил че носиш моето име!За първи път виждам толкова тъп човек като тебе.Ти изобщо четеш ли това,което пишеш?То по грешките които правиш като пише си личи,че си тъпа ама чак толкова?Щом като си "имо по душа" защо се заяждаш с др имо?Или не можеш да отговориш по друг начин щот не си имо,а просто тъпа скапана ПОЗЬОРКА!!!!!!![]()
![]()
![]()
знаеш ли от колко време я карам...дърпа се... не щеПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Днес видях една много готина имо мацка.Нз каква връзка има с темата, ама реших да поразведря атмосферата![]()
хъхъ..
Хахуахауха брау на тебе..Искам и аз една мацка..
Земи си как да те отрака.. ляляля
Вие на хероин ли сте бе?
Бе то някой от момичетата изглеждат добре, обаче като се сетиш каква каша им е в главата и лигоч, аууу, бегай мани![]()
казаха го..аз ти го намекнах ма някой направо ти го изцепи....Първоначално написано от Анонимко
Аз позьоркаПървоначално написано от die_die_my_darling_
Аз съм просто хейтър както ти сама каза
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
аз ще ти го изцепя ся на тебе...Първоначално написано от die_die_my_darling_
ти си ПОЗЬОРКА и си ТЪПА...доволна ли си?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Добре, аз искам разяснение на какво виждаш отвъд носа си?Първоначално написано от die_die_my_darling_
![]()
И аз искам светът видян през емовски очи..Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Вие на хероин ли сте бе?