- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Емо?!?!?
Fuckin'Hostile виждам че никъде по света хората не се отнасят така кам имото....Първоначално написано от v!k!tYyY
v!k!tYyY ти през сякакъв поглед си много зле дете....
И кой каза че съм дете.. Аз съм млада дама...Първоначално написано от die_die_my_darling_
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ти си позер...опа извини ме "имо по душа"Първоначално написано от v!k!tYyY
![]()
ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА ХАХХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!Първоначално написано от die_die_my_darling_
я напиши в гугъл fuck emo? кой го е правил тва? аз ли?![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Позьор се казва ,миличка..Първоначално написано от die_die_my_darling_
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
навсякъде има хейтъри...ма в бг е най -зле![]()
Мда.. И ние емотата сме най-големите хейтъри..Първоначално написано от die_die_my_darling_
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Ти НЕ си имоПървоначално написано от v!k!tYyY
![]()
![]()
Аз пък казвам че всички сме зле![]()
И откъртвам със Funeral for a friend - Walk Away
пък де да ги знам дали са тру или не, яки са![]()
хъхъ..
ти НЕ си глупава...спокойноПървоначално написано от die_die_my_darling_
ако някой ти каже, че си глупава НЕ му вярвай
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Леле funeral for a friend как ме издразниха с тоя нов албумстил U2 има 1-2 хубави песни...пуу деба тапаците...
E как в България може би се отнасят най - добре, защото фешъните(лютаците - тая дума я измисли един приятел, защото като ги гледаш и ти залютява на очите - ДА Я ПОПУЛЯРИЗИРАМЕ!) не са ви надушили и не знаят, че ви има все още, да видиш тогава какво ще стане
![]()
U2 rulz fuck u Emukur![]()
ти май НЕ спираш да се доказваш сам пред себе си колко си страшен....Първоначално написано от _SL_
![]()
и как се правих на страшен сега УМНО момиченце?Първоначално написано от die_die_my_darling_
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Поне в тоя форум има някой умен,който да дава теми другите сте...brain:nothing right on the left side and nothing left on the right side
рече и отсечеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
По-скоро стил "не ме кефи това, че ни казват имо, айде да направим поп-рок" ... ама е готинПървоначално написано от Emucore
![]()
хъхъ..
haha toki...razbiva6 me s iq lafove mila {{}}Първоначално написано от Анонимко
ае от няколко месеца кво всички станахте имота бе ;Д
хаха вие незнаете кво е тва па тръгнали да стават...
кх
Life sux but just keep smiling
Доста интересно, че преди и аз да прослушам това бях изровил нета да разбера какво е...понеже тука всички само за това говорятПървоначално написано от dinosaur
Saosin - Sleepers![]()
хъхъ..
хах... повечето хора тука страдат от липса на акъл
"Emo(съкратено от “emocore”, от своя страна съкратено от “emotional hardcore”, използвано обикновено като “emotional”) е термин, който описва почти всяка форма на алтернатив-рок, който изразява емоции извън рамките на традиционния пънк, показващ ограничена палета от емоции свързани с отчуждението и яростта. Използван е също така, за да опише феновете на този жанр, повечето тийнейджъри (Emo Kid). Въпреки терминът, Емо произлиза от hardcore-punk сцената в Съединените Щати някъде в средата на 80-те. Корените на стилът могат да бъдат открити в две групи от post-punk ерата. През 1983 г. албумът VS на Mission Of Burma постига много в отношение – разширяване границите на пънка фиксирайки първичната емоционалност и съдържа proto-emo класиката Thats When I Reach For My Revolver. През 1984г. Husker Du издава Zen Arcade доказвайки подробно какво е всъщност emo: комплекс от сурово китарно звучене с емоционални вокали и завладяващи съзнанието текстове. Понятието emocore навлиза в употреба през 1985г. и е използвано да характеризира убедително групи от Washington D.C. хардкор-сцената, които за ужас на хардкор-феновете започват да бълват много нетипични за пънка емоции в своята музика, включително тъга, надежда, състрадание и дори любов. Две банди се открояват като типични emocore на първо време и това са Rites Of Spring и Embrace. Стилът привлича, банди като Moss Icon, Policy Of Three, Navio Forge и Indian Summer стават като просто наричаното “emo”, стил, който увеличава драматичните аспекти на вокалните изпълнения с идеята за реализиране на голям пробив сред аудиенцията. И успяват, резултатът е смайващ – след края на всяко представление на емо-групи остават плачещи или крещящи фенове. Много ефективно, като отворен екран за емоции това кара хардкор-феновете да се чувстват некомфортно и често има търкания между двата лагера. С голямата масовост на алтернатив-музиката през началото на 90-те, новият вторично-произлязъл стил наречен “hardcore emo” преживява огромни бъдещи успехи с гладките, емоционални вокали. Известните хардкор емо групи са Heroin, Angel Hair, Antioch Arrow, Swing Kids и Mohinder. Много от тези хардкор емо групи, като Antioch Arrow, взривяват сцената на Западното крайбрежие на Щатите. След упадъкът на повечето значими групи в движението, фокусът пренасочва емо на изток. Screamo изпъкват в Европа. По-късно през 90-те групи като Sunny Day Real Estate и Mineral се открояват като по-модернистични форми на емо, които смесват ранното emocore от сорта на Rites Of Spring с post-hardcore иновациите на Fugazi. Първата група претърпяла комерсиален успех е Weezer, които са голяма сензация по MTV през 1994 г. с дебютното си CD. Днес терминът “емо” е доста по-неясен. С успеха на поп-пънк групи като The Get Up Kids, Jimmy Eat World и The Promise Ring, музикалната индустрия си присъединява терминът “емо” като маркетингов трик. Следователно емо-лейбълите предлагат много различаващи се поп-китарни групи като Thursday, Taking Back Sunday, Dashboard Confessional и New Amsterdams и много предимно мелодични, тихи групи с акустично звучене като Bright Eyes."
Emo-то е начин на живот! Да си емоционален! Каквото ти е отвътре това да е и отвънка! С дрехите си имотата изразяват чуствата си (различните цветове). Те гледат светлата,добрата част на живота с едното си око,а с другото (което се крие под бритона) тъмната страна на живота...
На мен наистина ми е любопитно какво представлява трю имото, за каквото ти се представяш, и какво го отличава от "позерите"?Първоначално написано от die_die_my_darling_
Кефиш мЪПървоначално написано от Азз
![]()
Това беше най-доброто описание за имо.
Е, можеше да споменеш и съвременните пост-хардкор/имо групи, които аз например слушам....
Иначе се вдъхнових да си дръпна и малко от първите неща...например Fugazi.
хъхъ..
според мен с окото под бритона крият гейските си виждания за всичко. По гнусно, по педалско, по мизерно същество няма. Вчера се подигравахме на.. нещо.. наистина не личеше какво е.. едно от добрите дела, които извърших вчера.