.
Затворена тема
Страница 22 от 23 ПървиПърви ... 12181920212223 ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 552

Тема: Емо?!?!?

Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling_
    имотата са виновни,че живеят в "света" и виждат много по далеч от носа си
    Добре, аз искам разяснение на какво виждаш отвъд носа си?
    И аз искам светът видян през емовски очи..
    Fuckin'Hostile виждам че никъде по света хората не се отнасят така кам имото....
    v!k!tYyY ти през сякакъв поглед си много зле дете....

Град
    София
    Fuckin'Hostile виждам че никъде по света хората не се отнасят така кам имото....
    И кой каза че съм дете.. Аз съм млада дама...
    Вие на хероин ли сте бе?

ти си позер...опа извини ме "имо по душа"

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА ХАХХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!

я напиши в гугъл fuck emo? кой го е правил тва? аз ли?
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    София
    ти си позер...опа извини ме "имо по душа"
    Позьор се казва ,миличка..
    Вие на хероин ли сте бе?

навсякъде има хейтъри...ма в бг е най -зле

Град
    София
    Мда.. И ние емотата сме най-големите хейтъри..
    Вие на хероин ли сте бе?

Ти НЕ си имо

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Аз пък казвам че всички сме зле
    И откъртвам със Funeral for a friend - Walk Away
    пък де да ги знам дали са тру или не, яки са
    хъхъ..

Град
    Варна
    Ти НЕ си имо
    ти НЕ си глупава...спокойно ако някой ти каже, че си глупава НЕ му вярвай
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Emucore
    Guest
    Леле funeral for a friend как ме издразниха с тоя нов албум стил U2 има 1-2 хубави песни...пуу деба тапаците...

E как в България може би се отнасят най - добре, защото фешъните(лютаците - тая дума я измисли един приятел, защото като ги гледаш и ти залютява на очите - ДА Я ПОПУЛЯРИЗИРАМЕ! ) не са ви надушили и не знаят, че ви има все още, да видиш тогава какво ще стане

U2 rulz fuck u Emukur

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Ти НЕ си имо
    ти май НЕ спираш да се доказваш сам пред себе си колко си страшен....

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Ти НЕ си имо
    ти май НЕ спираш да се доказваш сам пред себе си колко си страшен....
    и как се правих на страшен сега УМНО момиченце?
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    Поне в тоя форум има някой умен,който да дава теми другите сте...brain:nothing right on the left side and nothing left on the right side

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Поне в тоя форум има някой умен,който да дава теми другите сте...brain:nothing right on the left side and nothing left on the right side
    рече и отсече
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от Emucore
    Леле funeral for a friend как ме издразниха с тоя нов албум стил U2 има 1-2 хубави песни...пуу деба тапаците...
    По-скоро стил "не ме кефи това, че ни казват имо, айде да направим поп-рок" ... ама е готин
    хъхъ..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    haha toki...razbiva6 me s iq lafove mila {{}}

ае от няколко месеца кво всички станахте имота бе ;Д
    хаха вие незнаете кво е тва па тръгнали да стават...
    кх
    Life sux but just keep smiling

Цитирай Първоначално написано от dinosaur
    ае от няколко месеца кво всички станахте имота бе ;Д
    хаха вие незнаете кво е тва па тръгнали да стават...
    кх
    Доста интересно, че преди и аз да прослушам това бях изровил нета да разбера какво е...понеже тука всички само за това говорят
    Saosin - Sleepers
    хъхъ..

Азз
    Guest
    хах... повечето хора тука страдат от липса на акъл

"Emo(съкратено от “emocore”, от своя страна съкратено от “emotional hardcore”, използвано обикновено като “emotional”) е термин, който описва почти всяка форма на алтернатив-рок, който изразява емоции извън рамките на традиционния пънк, показващ ограничена палета от емоции свързани с отчуждението и яростта. Използван е също така, за да опише феновете на този жанр, повечето тийнейджъри (Emo Kid). Въпреки терминът, Емо произлиза от hardcore-punk сцената в Съединените Щати някъде в средата на 80-те. Корените на стилът могат да бъдат открити в две групи от post-punk ерата. През 1983 г. албумът VS на Mission Of Burma постига много в отношение – разширяване границите на пънка фиксирайки първичната емоционалност и съдържа proto-emo класиката Thats When I Reach For My Revolver. През 1984г. Husker Du издава Zen Arcade доказвайки подробно какво е всъщност emo: комплекс от сурово китарно звучене с емоционални вокали и завладяващи съзнанието текстове. Понятието emocore навлиза в употреба през 1985г. и е използвано да характеризира убедително групи от Washington D.C. хардкор-сцената, които за ужас на хардкор-феновете започват да бълват много нетипични за пънка емоции в своята музика, включително тъга, надежда, състрадание и дори любов. Две банди се открояват като типични emocore на първо време и това са Rites Of Spring и Embrace. Стилът привлича, банди като Moss Icon, Policy Of Three, Navio Forge и Indian Summer стават като просто наричаното “emo”, стил, който увеличава драматичните аспекти на вокалните изпълнения с идеята за реализиране на голям пробив сред аудиенцията. И успяват, резултатът е смайващ – след края на всяко представление на емо-групи остават плачещи или крещящи фенове. Много ефективно, като отворен екран за емоции това кара хардкор-феновете да се чувстват некомфортно и често има търкания между двата лагера. С голямата масовост на алтернатив-музиката през началото на 90-те, новият вторично-произлязъл стил наречен “hardcore emo” преживява огромни бъдещи успехи с гладките, емоционални вокали. Известните хардкор емо групи са Heroin, Angel Hair, Antioch Arrow, Swing Kids и Mohinder. Много от тези хардкор емо групи, като Antioch Arrow, взривяват сцената на Западното крайбрежие на Щатите. След упадъкът на повечето значими групи в движението, фокусът пренасочва емо на изток. Screamo изпъкват в Европа. По-късно през 90-те групи като Sunny Day Real Estate и Mineral се открояват като по-модернистични форми на емо, които смесват ранното emocore от сорта на Rites Of Spring с post-hardcore иновациите на Fugazi. Първата група претърпяла комерсиален успех е Weezer, които са голяма сензация по MTV през 1994 г. с дебютното си CD. Днес терминът “емо” е доста по-неясен. С успеха на поп-пънк групи като The Get Up Kids, Jimmy Eat World и The Promise Ring, музикалната индустрия си присъединява терминът “емо” като маркетингов трик. Следователно емо-лейбълите предлагат много различаващи се поп-китарни групи като Thursday, Taking Back Sunday, Dashboard Confessional и New Amsterdams и много предимно мелодични, тихи групи с акустично звучене като Bright Eyes."

Emo-то е начин на живот! Да си емоционален! Каквото ти е отвътре това да е и отвънка! С дрехите си имотата изразяват чуствата си (различните цветове). Те гледат светлата,добрата част на живота с едното си око,а с другото (което се крие под бритона) тъмната страна на живота...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    На мен наистина ми е любопитно какво представлява трю имото, за каквото ти се представяш, и какво го отличава от "позерите"?

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    ЕМО СЪКССС

Цитирай Първоначално написано от Азз
    хах... повечето хора тука страдат от липса на акъл

"Emo(съкратено от “emocore”, от своя страна съкратено от “emotional hardcore”, използвано обикновено като “emotional”) е термин, който описва почти всяка форма на алтернатив-рок, който изразява емоции извън рамките на традиционния пънк, показващ ограничена палета от емоции свързани с отчуждението и яростта. Използван е също така, за да опише феновете на този жанр, повечето тийнейджъри (Emo Kid). Въпреки терминът, Емо произлиза от hardcore-punk сцената в Съединените Щати някъде в средата на 80-те. Корените на стилът могат да бъдат открити в две групи от post-punk ерата. През 1983 г. албумът VS на Mission Of Burma постига много в отношение – разширяване границите на пънка фиксирайки първичната емоционалност и съдържа proto-emo класиката Thats When I Reach For My Revolver. През 1984г. Husker Du издава Zen Arcade доказвайки подробно какво е всъщност emo: комплекс от сурово китарно звучене с емоционални вокали и завладяващи съзнанието текстове. Понятието emocore навлиза в употреба през 1985г. и е използвано да характеризира убедително групи от Washington D.C. хардкор-сцената, които за ужас на хардкор-феновете започват да бълват много нетипични за пънка емоции в своята музика, включително тъга, надежда, състрадание и дори любов. Две банди се открояват като типични emocore на първо време и това са Rites Of Spring и Embrace. Стилът привлича, банди като Moss Icon, Policy Of Three, Navio Forge и Indian Summer стават като просто наричаното “emo”, стил, който увеличава драматичните аспекти на вокалните изпълнения с идеята за реализиране на голям пробив сред аудиенцията. И успяват, резултатът е смайващ – след края на всяко представление на емо-групи остават плачещи или крещящи фенове. Много ефективно, като отворен екран за емоции това кара хардкор-феновете да се чувстват некомфортно и често има търкания между двата лагера. С голямата масовост на алтернатив-музиката през началото на 90-те, новият вторично-произлязъл стил наречен “hardcore emo” преживява огромни бъдещи успехи с гладките, емоционални вокали. Известните хардкор емо групи са Heroin, Angel Hair, Antioch Arrow, Swing Kids и Mohinder. Много от тези хардкор емо групи, като Antioch Arrow, взривяват сцената на Западното крайбрежие на Щатите. След упадъкът на повечето значими групи в движението, фокусът пренасочва емо на изток. Screamo изпъкват в Европа. По-късно през 90-те групи като Sunny Day Real Estate и Mineral се открояват като по-модернистични форми на емо, които смесват ранното emocore от сорта на Rites Of Spring с post-hardcore иновациите на Fugazi. Първата група претърпяла комерсиален успех е Weezer, които са голяма сензация по MTV през 1994 г. с дебютното си CD. Днес терминът “емо” е доста по-неясен. С успеха на поп-пънк групи като The Get Up Kids, Jimmy Eat World и The Promise Ring, музикалната индустрия си присъединява терминът “емо” като маркетингов трик. Следователно емо-лейбълите предлагат много различаващи се поп-китарни групи като Thursday, Taking Back Sunday, Dashboard Confessional и New Amsterdams и много предимно мелодични, тихи групи с акустично звучене като Bright Eyes."

Emo-то е начин на живот! Да си емоционален! Каквото ти е отвътре това да е и отвънка! С дрехите си имотата изразяват чуствата си (различните цветове). Те гледат светлата,добрата част на живота с едното си око,а с другото (което се крие под бритона) тъмната страна на живота...
    Кефиш мЪ
    Това беше най-доброто описание за имо.
    Е, можеше да споменеш и съвременните пост-хардкор/имо групи, които аз например слушам....
    Иначе се вдъхнових да си дръпна и малко от първите неща...например Fugazi.
    хъхъ..

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    според мен с окото под бритона крият гейските си виждания за всичко. По гнусно, по педалско, по мизерно същество няма. Вчера се подигравахме на.. нещо.. наистина не личеше какво е.. едно от добрите дела, които извърших вчера.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си