.
Затворена тема
Страница 4 от 23 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 552

Тема: Емо?!?!?

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Емо?!?!?

Цитирай Първоначално написано от TeditoOoo
    Здр всички От около една седмица всички около мен са се вманиачили с тва емо...То добре,ама постоянно ми натякват,че аз съм такава,а според мен не е така
    Та исках да ви попитам слушате ли емо (emotional core) ???Има ли във форума емо-та?Как разбрахте,че сте? От колко време е?Харесва ли ви?Как го приемат околните?Изглеждате ли като типично "емо"?Иии какво още...Ами например как гледате на света около вас?
    Не искам да убидя никого от форума,даже напротив.Просто ми е интересно,а и искам да разбера наистина ли е възможно да съм такава.
    Много благодаря предварително на всички
    Аааа тея хорица страшно много ме радват...много са яки.Слушам emotional core от време на време ( и музиката радва )...
    Аз не съм Емо...въпреки че много се кефя на тоя "стил".Живея в малък град където около 70 % от жителите слушат чалга и всеки "по различен" се приема доста странно от хората...незнам просто не са свикнали ... и малко хора го разбират.А и мисля че няма истински "емо-та" в Бг или ако има те са 4-5 всичко останало бих казала че е позьорщина ( дано не обидя някой който се мисли за емо )...

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Ич не ме ебе кой бил депресиран , кой се самоубивал и кой имал смешна прическа. Това което съм слушала от тоя стил много ме кефи и точка.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

q kajete nqkoq pesen ot toq stil ako moje s link4e
    a za emotata mislq 4e tva e porednata tupa slpqpo sledvana moda s edinstvenata cel da privle4e pove4e vnimanie mn tujno v sa6nost

Фен
    Град
    On a Funeral For A Friend
    Silverstein - My Heroine

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ИМО - не емо не можахте ли да запомните

ще кажа няколко песни4ки с риск някой от големите разбира4и да ме обвини 4е съм тъпа и не разбирам нищо от музика:
    Bullet For My Valentine - The End
    Bullet For My Valentine - The Poison
    Funeral For A Friend - Streetcar
    Funeral For A Friend - Roses For Death
    My Chemical Romance - Helena
    My Chemical Romance - To The End
    30 Seconds To Mars - Was It A Dream
    30 Seconds To Mars - From Yesterday
    The Used - Blue And Yellow
    The Used - Poetic Tragedy
    към имото се при4исляват по необясними причини и българите Crowfish , тъй 4е :
    Crowfish - Last Love
    Crowfish - More Than A Reason
    с линк4ета не ми се занимава ако искаш кажи да ти ги пратя
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

krn
    Guest

asd

TAKING BACK SUNDAY,THE USED,BFMV,UNDEROATH,PANIC AT THE DISCO,STORY OF THE YEAR - PURE PWNAGE so su zock meh dzick and die kk?

Супер фен
    Град
    Cairhien
    У на мама гъзарското лийтърче, ае ся се скрий да не земеш ти да ми духаш на мен :P

Фен
    Град
    София
    Имотата в момента можете да ги видите навсякъде.Мазна зализана коса,тесни гейски дрехи,тъп грим,кецове...как беше a bad imitation of goth' много лоша имитация бих казала.Може някъде д аима нормално имо,но аз говоря за най-често срещаните.
    А пък и едно такова имо слушат - My Chemical Romance

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Абе к'во разправяте че са плъзнали братче аз едно такова чудо не съм видел.. Въпреки че то вече аман от женствени момчета... ходи го разбирай кой къв.. дали бруталия фешън, дали имо, дали гей... Ама айде и на мене ми стана любопитно.. Около какво се върти цялата групичка хора наречени имо.. Само самоубийствата ли или има и няква друга връзка която ги събира?
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

pfff
    Guest
    oooooooooo boje moi,kakvi razbira4i samo Ne ne nemoa naprau,kolko ste sme6ni samo...kvo si mislite 4e kato izbroqvate nqkvi grupi det ste gi 4opnali nqkude ot neta i ste mn emo li???Trqq da vi kaja 4e zaradi ei takia kato vas kato izlqza po ulicata(v pld)i vijdam pone 1000 tupi pozeta koito se mislqt za emo 6toto sa si narqzali veni4kite i slu6at MCR...Ina4e vidqh i 1-2 du6i det sa napisali i imena na hubavi grupi,koeto meko kazano me qdosa za6toto edinstvenoto koeto postigat taka e da gi komersializirat,taka 4e hora molq vi SPRETE Otnosno emotata...az sum i ne me e sram ot tva,i ne se reja i ne sum depresirana ni nai malko,a ot ostanaloto nz za6to trqq nqkoi vob6te da se sramuva \/ Da imam britonka i rozovo-4erni dre6ki i diademki,i si gi nosq 6ot si me kefat,predi slu6ah po4ti samo metul oba4e ne sum se nosila s teniski s imena na grupi...prosto 6ot ne me kefi za momi4e..ili pone za men si.Ta tva e koeto iskah da kaja(ama nqq da pi6a imena na grupi 6ot ne gi zn...sorka ama sum poze) Ai sus zdrave

Град
    SFC HC
    Ама то вече е модерно всичко да се обръща на позьорщина ве.. Деа навсекъде по 1-2 трухедс, сичко друго позьори... Айде понеже и аз много искам да съм имо, какво точно трябва да направя за да не съм позьор.. За някакъв ритуал ли става въпрос? Или да се посветя в няква секта? Моля ви се кажете ми как да стана тру имо :/

Фен
    Град
    София
    иди на някой гей парад и ще разбереш хъхъ :P

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Шишарка
    иди на някой гей парад и ще разбереш хъхъ :P
    Стига бе!Оставете имотат на мира!Те са си такива-позьори не позьори, няма да ги промените!Плюс тва едва ли всички момчета имота се целуват със себеподобните си!(Макар че видях новата визия на вокалиста на My Chemical Romance.... )

Към гневната гостенка (до колкото разбрах си момиче), къф ти е проблема?!Ти как разбра, че поне хилядата души, които си видяла за позьори?Пише им го на челата?Или носят тениска "Ай ем а поузър!"???Изобщо като слагаш етикета "позьор" знаеш ли за кво става въпрос?
    Ще ти дам един пример-имам една съученичка...която уж е анархист!Слуша Линкин Парк и Симпъл План!Ходи с безопасна игла на ухото (а днеска разбра всъщност защо, аджеба, на повечето плочки на Sex Pistols на фон е безопасна игла!), изрисувала си е една тениска на която пише "Аз съм различна!А ти?" и "А" на "А ти?" е оградено в кръгче!( )Питам я аз какво е за нея анархията и тя ми каза "Ми свободия!Да правиш квото си искаш...да си кат развързано куче и никой да не ти пречи!" (цитирам я дословно!)!Ето това е позьор!Но аз я познавам и мога да определя!
    Докато ти едва ли познаваш всичките 1000 човека (или там колкото бяха) за да кажеш какви са!А относно групите...ми как да станеш истинско имо като слушаш само комерсията например?Нали стила (съответно и групите) трябва да се разпространяват за да станеш достатъчно тру?!

И се присъединявам към въпроса на BornFromPain...ебаси какво наистина трябва да направиш за да си тру?Ще обясниш ли, щото гледам си навътре в нещата!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Град
    SFC HC
    А т'ва с комерсиалността направо го забравете.. Най-смешната идея... Едно време мизерните рапъри я пуснаха тая идея, за да може да се купуват и тяхните неща, а не само на известните.. И то тълпата все че я прие тая идея толко навътре, че почна да се използва за щяло и нещяло :> (може би щото едно време беше готино да като те видят че си някъв свлеч, да им говориш за ъндърграунди и как безизвестните всъщност са невероятни и недооценени(а т'ва е друга тема щото можете да погледнете в биографиите на всичките си любими наистина ъндърграунд рапъри колко лейбъли са сменили.. а защо ги гонят отвсякъде.. щото не стаат :>))
    Тия мисли до тука бяха за думата ъндърграунд както я приемат всички - демек обратното на комерс.. Иначе попринцип ъндърграунд си е стил в хипхоп-а от който има много известни личности.. Просто такъв е стила и начина по който звучи, тематиката :> Айде залях ви с глупости :>

Фен
    Град
    On a Funeral For A Friend
    Tоя спор е безсмислен..

Град
    SFC HC
    Ами аз зададох въпроси :> Не съм тръгнал да споря щото за такива хора не бях чувал до скоро.. Винаги съм назад с информацията :>

Експлойтед да, ама т'ва много се бърка, щото има много банди/изпълнители които са комерсиални с това което са(не говоря за МТВ.. там 90% е нагласени звезди..).. И въпреки това има хора които ги псуват защото са известни/комерсиални(демек защото се продават).

Супер фен Аватара на _donna_
    Ем то и Бийтълс имат ненормалните продажби.
    Хах..и да,били са КОМЕРС.
    Защото "комерс" не означава "простотия".
    Но има комерс и комерс.Както при всичко.
    Може би се дразним от комерсиалните хора,
    които правят тъпите парчета комерсиални,а не от самите песни,
    които дори не си правим труда да чуем./дори и да ги пускат по кафета и т.н./

А иначе,емо не слушам,но познавам емота.
    Свестни хорица ако не прекаляват с имиджа.
    Един от добрите ми приятели преди..е емо
    и беше най-уравновесения и добър човек на света. : )

Guest
    emi kvo trqq da napravi6 li...emi vsu6tnost ne smqtam 4e trqq da prai6 ne6to opredeleno,prosto trqq da si sebe si.Az taka go 4uvstvam i za tova smqtam 4e sum emo...makar 4e naposleduk ne sum mn sig 6toto s emoto v komplekt zeha da vurvqt brusnarski noj4eta i razni tuijni poemki a az sum dale4e ot tiq ne6ta....ta sig ne e dostatu4no 4e slu6am emo A otnosno pozite-emi moje da ne sa si4kite ama pone edno 80% sa pozi ot teq 1000 4oveka,i za6to....mi 6toto onq den provedoh razgovor s dve takiva novoizliupili se emenca i te mi razqsniha kolko sa emo kato predi 3 meseca sa 4uli po mtv panic at the disco i mn im haresali,rovnali se iz neta i im haresali i briton4etata na emotata i ot metulki slu6a6ti Lp...eto na ve4e stanali emota,narqzali si veni4kite,napraili si profili v vf,zeli si i ina4e hi4 ne modernite bqlo-4erni rairani bluzki i ....mi 4e kakvo dr im trqq 4e da sa emota.I da pozi sa za6toto te paradirat s ne6to koeto spored men e pove4e za sram otkolkoto za gordost...molq aplauzi 4e momi4enceto si e srqzalo veni4kite 6toto neska kunduktorkata v reisa q e poglednala nakrivo kat i e dala samo julti stotinki za bilet4e =D> =D> =D> I dr mn stranno ne6to e 4e predi polovin god go nqma6e tva ne6to...na moda be6e hausa i si4ki bqha golemi tehno manqci,ta mi e 4udno koq 6te e sledva6tata vulna koqto 6te zalee bg i neka idva po burzo 4e mi pisna ve4e.Osven tva sum i poturpev6a ot cqlata taq rabota,za6toto horata koito ne me poznavat imat dosta kofti otno6enie kum men...prosto imat predrasudaci..i ne gi uprekvam,normalno e pri su6testvuvaneto na individi kato po gore spomenatite

Град
    SFC HC
    Деа на къде отива тоя свят.. Секи от шантав по-шантав прави псевдокултури само и само да има с кво да се занимават децата :> Деа омръзнаха им наркотиците, са почнаха да им пробутват самоубиване, политика и секви други глупости :> Абе поне си имат занимавка.. Току виж са почнали да мислят.. Да не дава господ..

Супер фен
    Не ми слушайте музиката щото ще стане комерс.
    2т. системно

Град
    SFC HC
    Хахах и т'ва го имаше преди в квартала като бехме малки.. Единствения с кабелна гледа някво предаване за хипхоп после ни води в компютрите, крие кво пише и ни пуска да се кефиме.. И после що не ни го казва кво е тва - щото щяло да стане комерс ако и ние го знаем аххах :> Amayo веднъж да си прав(сега е момента да се отметнеш от мнението си, щото иначе спор няма да стане :>)

Супер фен
    Като диджействам всички ме питат от къде ги зимам тия песни ама аз не изказвам.
    2т. системно

Не ми допада. Слушала съм няколко песни от групите, които всички фенове на този стил определят като бозави и комерсиални. Не знам какви са ви великите и некомерсиални групи, ама това, което съм слушала, ми стига да ме накара да се постарая този стил музика да не достига пак до ушите ми... А за гостенката..Добре, де! Какво им пречи на описаните от теб момичета наистина да харесват тази музика, а не да се докарват така пред теб просто защото е модерно? Харесва им, какво толкова, и ти си започнала да слушаш по някое време тази музика, да не си се родила със слушалките в ушите? И от какво пък си потърпевша? Че ти си тру, пък онези "позьорчета" петнят името на на тази музика? Защо просто не си слушаш това, което ти харесва без да се занимаваш с това как изглеждаш в очите на останалите, как да си подчартаеш твоята тру същност, че случайно да не те сбъркат с позьор, че тогава кофти...И остави и другите да си слушат каквото искат, или не може друг на този свят да се докосне до "твоята" музика? Стига глупости! И моля ви, не споменавайте имената на добрите групи, защото ще станат комерсиални...и ще станат тъпи нали? Не, не защото самата група се е издънила, а защото вече не сме единствените, неповторимите, уникалните... и не можем да претендираме колко сме тру...
    Will the coma of souls outlive eternity?

Guest
    vinum_letierum razsujdava6 dobre no ne sum suvsem suglasna s tebe...ina4e do nqkude si prava.Qvno ne si pro4el no az naistina se draznq na horata koito izbroqvat imena na grupi za da pokajat 4e ne sa komers i 4e sa mn true emota,i da draznq se 4e 6te se komersializirat grupite...kakto i ve4e stila,za6toto imam 4uvstvoto 4e dne6nite emota v bg sa takiva 6toto tva e raznosilno s tva da si fashion I tva me naranqva men...nali sum mn emotional haha A ne 4e imam protiv da ima pove4e emota...ama ne da sa ot dnes za utre,4uli 2 grupi ot stila i ve4e sa mn navutre...emi malko prili4at na metulite det slu6at LP i takia razni gluposti(samo da ne ubidq nqkoi fen )Ta da obqsnq i za6to sum poturpev6a...hmmm kak vi se struva tva 4e kato vlqzoh onzi den s edna fr v edin klub,deto poprincip ne hodq i nqmam mn poznati i grupa mladeji zapo4naha da skandirat:"KILL THE EMO KIDS!" hmmm za6to li predi polovin god tva nikoga ne se slu4va6e...te ni imat za po zle ot 4algari we deiba...6toto vzemat napredvid samo kofti 4ertite ot stila,koito ne 4e se hvalq ama az ne gi pritejavam(ne se reja,ne sum homo,ne sum depresantka i ne slu6am TH)Ta i az bih kazala KILL THE EMO KIDS ako tova 6te da sa emotata(govorq za taka nare4enite pozi,za koito tolkova se izgovori)E tva e ot men...nadqvam se ve4e da izqsnih kakvo imam predvid kato kazvam 4e te ne sa true emota...ina4e naistina seki da si slu6a kvot 6te,dori ako 6te i 4alga...ne me int mene

Мда, права си за това.. Не отричам че е гадно да те нагрубят. И аз съм го изпитвала. Какво ли не съм чувала за мен и за компанията. Но за мен това са неща, които могат да се изолират. Не казвам да се цепиш от обществото, а просто да им се ухилиш и да ги подминеш. Нещата никак не са толкова трагични
    Will the coma of souls outlive eternity?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си