- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Емо?!?!?
Всички се депресират в пубертета.Всъщност на мен ми се случва доста рядко , но все пак го има този момент.И просто влагаме повече емоция (поне аз).
Късметлия!Аз напоследък се депресирам твърде често!Първоначално написано от Emocore
И то е логично да влагате повече емоция, нали от там идва и "имо"!
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Мне!На български е емоция, но на английски е "имоушън"=>"имоушънъл"=>"им "!Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Кхъм...по принцип е по-правилно да се казва "имо" отколкото "емо", щото "имотата" (чуждестранните) си викат "имота"!А нали се сещаш, в българския език чуждите имена се изговарят така, както се изговарят по принцип в другите страни!Savvy?
ПП:Не се заяждай!![]()
EMO, да ЕМО в БЪЛГАРИЯ няма. Берете си лайката, смешници. Тия Аиден, Лайден, Геймикъл романс или квито са там са супер зле.
BACK TO THE ROOTS.
POISON THE WELL & SKYCAMEFALLING ви притежават всичките!
VADER ви притежават всичките.Ще видите след 20 дена ще настъпи нова ера.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
emo=чалга
наистина гадна музика
а пък за бисексуалните момченца,които преплитат езици и търкат краченца едно в друго
далеч от емо фешъна,далеч от емо музиката,далеч от всичко емо
далеч от самоубийството,далеч от рязането на вени
сигурен съм , че не познаваш нито едно емо.Първоначално написано от forrzi
O6te ena zabludena du6icaПървоначално написано от forrzi
![]()
![]()
![]()
![]()
Е че и ти си заблуден, кво ся се правиш![]()
не ви ли писна![]()
![]()
![]()
мноол съм заблудена ве
http://vbox7.com/play:9ad589f8
i ograni4enaПървоначално написано от forrzi
ти незнаеш каква си ли?
Хах колко теми има за това бе![]()
Ам айде някой да ми каже истинска имо банда, не някакви позьорски бози, че да видя и аз най-накрая какво е
хъхъ..
Silverstein ?Първоначално написано от Shadow_Walker
И кво ше рече позьорска имо банда![]()
Мерси, ще си друпна нещо и ще чуя...Първоначално написано от Emocore
И ставаше дума да ми кажете нещо стойностно...това имах предвид![]()
хъхъ..
Стойностни?
A Static Lullaby, Anah Aevia, Liegia, From Autumn To Ashes, Poison The Well, по-късните Skycamefalling, Across Five Aprils, Thursday, At The Drive In и т.н...
Moже да чуете и Converge...ако ви стиска.
^На Silverstein им имам едно парче, ама не смея да го слушам. Обаче наистина са от по-ъндърграунд емо групетата, не от онея аналносексолюбци от другите позьорски простотии наред с тъпите си фенове ;0
edinstvenoto koeto znam za tva emo e che e nqkva moda m/u bisexualnite,pone 1 devoiki mi prashtashe da mi pokaje snimki na emo-ta^^ edni britoni edni spirali...
Silverstein ми харесаха![]()
Даже в момента ги слушам.
и наистина музиката им не е като на онези "имота" по емтиви-ту...
хъхъ..
хахах. Наистина много групи които остават в сянката на лигавите поп и РнБ звезди.
It's a pity.
то все тая дали лигавите американски чалгари или лигави имота... разликата е само в имиджа. иначе и двете 'уаааа той/тя ма заряязааа, ша са напия, шса нарежа'... тъй че баси тъпото заключение. ;/
Live now.
Use your brain later..
Абе ти си някакъв/ва много тъп/а.Като се пиша на английски Emo,да не би да го произнасяш Имо.По същият начин ,трябва да пишеш Ilevin,Iar,Imoticon.Емоушън се произнася и от там Емо.Майко много прост народ има по тоя свят.Първоначално написано от alice sw
![]()