- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Емо?!?!?
Всъщност на английски се пише emotion, но се произнася имоушън...в който искаш речник провери.
Кой сега е тъп а?
Въпреки че по същата логика emoticons трябва да ги казваме имотайкънс, ама всички им казват емотикони![]()
Аз все пак го казвам имо...пък нз как е по-правилно.
хъхъ..
Моля ви се - не се пише чалга - а чалгъИ не се пише рап а ръб
2т. системно
еми виж... аз спокойно ога да ти обясня как седят нещата, тъй като съм доста запознат с това... не съм емо, но знам всичко за това... не може да си емо, защото слушаш такава музика или се обличаш с дрешки по тялото в черно и розово... емото е начин на живот... тва са хора, отчаяни от живота, постоянно оплаквайки се от сивото им ежедневие... по този начин те търсят внимание... емото (или както е по правилно да се чете - имо) означава емоционалност... но емоционалността не се изразява само с отрицателните й страни... когато си емоционален, това се проявява и в положителните му страни, когато се размазваш от кеф на някъв концерт например... всъщност самата дума emo идва от emotional hardcore... или с други думи emocore... на един концерт... не помня годината, някакъв китарист се разревал и публиката извикала : "you're so emo!"... станало е някъде през 80те години и оттам идва това течениеаз макар да слушам предимно такава музика и да се обличам малко в такъв стил, не бих се нарекъл емо защото в никакъв случай не съм отчаян от живота си... и въпреки това донякъде съм емоционален - в положителната страна...
и разберете - не емоционалността и чувствителността правят едно момче гей! и не всички емота са такива![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
ne znae6 ni6toПървоначално написано от atanakata
![]()
Ne- ne sam
Дъ бест аватар от галерията
gostitee da si traqtПървоначално написано от Анонимко
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ейй хора здравейте.Много се радвам,че има такава тема.Леко ме мързи да просчета всички 13 страници,но изключитело много ще се радвам,ако феновете на емо(скриймо най-вече) ми пишат- eli.de89@abv.bg ще отговоря на всеки.И плс -пишете фенове ^^ Тук наоколо няма много и ми е мн тъпо.Искам да си лафя с такива,които харесват такъв стил музика какъвто и аз.
Сори за флууда,no по твойта логига трябва да изговаряме "юроу"(euro) лиА нали се сещаш, в българския език чуждите имена се изговарят така, както се изговарят по принцип в другите страни![]()
![]()
Пф да бе ясно...добре.. щом казваш~..![]()
Така...прочети двете мнения "в българския език чуждите имена се изговарят така, както се изговарят по принцип в другите страни" и "юро е на английски, ойро е на немски" и забележи къде е разликата.
Ще те оставя сам да се досетиш ..ако можеш разбира се.![]()
pfuokolo mene baq emota se nasabraha
makar 4e powe4eto sa poziori....slu6at mi 4algi a sa obli4at kat emota
... daje na men metal4eto mi wikaha 4e sam emo 6toto si bqh narqzala rakata
blqqqq tfa s emoto e mnogo razmito spored men...edva li ne si emo po towa kak se obli4a6 i t.n...
съгласна съм с теб и на мен ми се случи нещо подобно,и аз се бях нарязала по ръката и почнаха да ме смятат за емо,да не говорим че всички ме смятат за метълка,колкото и да им обяснявам че не съм и слушам почти всичко..хората просто като си втълпят нещо и това е.Първоначално написано от ~ShaDoW~
If You WanT me,cOme aNd fiND mE...!
чела съм суупер много теми за емото и няма си праа труда да чета тая щот мноу добре знам кво пише... обаче въпросите малко ме учудват примерно тва "Изглеждате ли като типично "емо"?" о0 Не съм емо, но слушам емо познавам и хора които слушат такава музика и чесно казано нз какво е типичното в такива хора които го слушат... има стил наречен емо които попринцип ме кефи не се обличам така, но стила си го бива и нз обаче не секи който слуша емо се облича така или не секи който се облича така слуша емо... старнно верно как ли изглежда типично емоПървоначално написано от TeditoOoo
йеа невър майнд, после попринцип не ме кефи щот са му лепнали ебаси етикета на самоубийци което очевидно е доста тъпо, но както и да е някои хора просто са тъпи и за тва си говорят тия простотии...после как приемат околните "емотата" (щом така ще ги наричаме) попринцип не знам и определено не тря на никой да му пука как го виждат другите щото то си е за него и тва ако некой има проблем с вида на друг просто да си гледа работата щото нито "емото" му влияе по някъв начин на съществуването с начина по който се облича или с музиката която слуша нито нищо и хората дето се дразнят на "различните" така да си помислят защо критикуват уникалноста, да се замислят че като са се сложили под един знаменател метъли пънкари или квит ще да са там просто значи че нямат въображение и креативност не друго аре пиис и се надявам искренно в тая тема да нема нещата дет съм чела до са ма силно се съмнявам че ще е по различно
дае чакайте си остава и аз мнението лял.. в Бг има прекалено мн хейтъри е бахмааму ..ако пренадлежиш към някоя "субкултура"(а в бг истинските хора,който пренадлежат към такива са прекалено малко) Различни хора,с различно мнение от твоето-не те познават, а те плюят и обиждат ..дори и удрят .. изграждат ти някво ренюме или "слава"(най-често срещаните случай):
метъл-мърльо,миризливка
пъкар-алкохолик,лепилар
скинар-насилник,агресивност
имо(му се вика)-депресия,самоубийство
рапър(+там другите дет са растафари :Д)-друсалки,трево
чалгари-помия
фешън-ебати гумното
... демек всеки има изгаредно някво мнение за останалите,от което излиза че другите,освен неговите хора там,са некви никви(горе споменатите случай) хората в Бг всичките сме изпаткали нещо :Д
ем нз де*а за кво изобщо се занимавате да нагрубявате и да нападете непрекъснато(сигурно Ви доставя огромно удоволстрвие да нагробите някой) ,но мене честно не ме *б*.. кой какъв е .. контактувам и поддържам добри взаимотношения със всякакви хора било то пънкари,метъли,рапъри,феша и,имота,чалгари...
и тъй като съм широко скроен човек,не се ограничавам в стилове(музика,освен чалга-имам против музиката,но не и хората,който я слушат!)и слушам имо,пънк(разновидностите му),метъл(и неговите разновидности),рап,хипхоп,Р нБ,електро,ДнБ,електронна музика(разновидности).. А това да си емоционален и да си изразяваш чувствата,когато искаш,където искаш,с който искаш мисля че е качество,което не всеки притежава..така че браво на тея дето го имат и си показват емоциите деа :д.. моля да не ме цитирате !![]()
Ммм...Значи..Да кажа малко за мн а после да си пиша мнението...По принцип съм ручнакиня обаче баба ми и дядо ми жевеят в България и ходя на тях на гости всяко лято зато горе долу знам езика,обаче може и да имам грешки в писмото...Аз съм емо доста от отдавна от почти 2 годиниб и според мен не е малък срок..Знам почти всичко за тази субкултура тъй че ако имате въпроси можете да питате,със думите които знам ще се опитам да отговоря..В Русия тази субкултура последната година се рпевърна в нешо страшно..Като епидемия..Позьорство..Ходиш ь по улиците на Москва и виждашь навсякадъе черно розови пендовки някъде по 11,12 години..Коити вчера са разбрали какво означава това и вече са тру емо ...Това изглежда доста тъпо и когда то питаш каква музика слушат,най ужасния отговор който съм чувала беше рнб рап и токио хотел...Незнам как в България но в Русия субкултурата малко помалко просто умира..Тъпи позьори..мразя..наистина..
![]()
hahahahahahhaha
изключително практично![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Абе всички хора са еднакви. Всички са позьори. Всички ъндърграунд движения са позьорски, а и вече демоде.
можеш най спокойно да използваш тоя пистолет отгореПървоначално написано от Анонимко
![]()
Да и аз вече не виждам смисъл да се противопоставям на обществото и на неговите норми. Вече и аз съм стандартен. И калкото и да е странно е по-добре така да си фешън като 99% от хората.Първоначално написано от Анонимко
О, уверявам те така е по целия свят. А до колкото до субкултурите. Ами те във същността си са опит за привличане на внимание на нормалните хора от обществото. Тинейджърите просто сме с болни мозъци понякога. Защото всички хора улягат като престанат да бъдат тинейджъри и като завършат следването си.Първоначално написано от МИЧКА
Абе най-добрата субкултура е да си нормален, тоест фешън и/или чалгар. Не е хубаво да се набиваш на очи. А и тези, които искат да се набивант, са комплексари, избиващи си самочувствието. Поне така пишеше в една философска книга.
Тая философска книга явно я е писал някой, който разбира от филлософия, колкото аз живея на Марс.Първоначално написано от Дария
хъхъ..
се едно аз съм я писал...гати философа![]()
![]()
Мм май не си прочела правилно да не би на книгата да пишеше за деца до 7 годинки.Колкото до написаното в книгата има една фраза която често употребявам.."Те ми се смеят че съм различен,а аз им се смея че са еднакви."Първоначално написано от Дария
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.