- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Емо?!?!?
не е такаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ти добре ли си? Вътрешно всички хора са еднакви. Те са само част от едно цяло.Първоначално написано от TheNightRider
Оф, стига простотии, моля те! Глупости. Аз просто реших да не се цепя от обществото и така ми е по-удобно.Първоначално написано от malone
Първоначално написано от Анонимко
Мдаа, повече ти е изгодно.Вместо да бъдеш себе си ти ставаш като всички останали, понеже така ти е най-изгодно....
хъхъ..
Глупости, ами ако собственото ми аз е като на всички останали, замислял ли си се, че да бъда себе си и да бъда като всички останали може да съвпадат?
Всъщност възможно е да е така...
Въпреки, че никой не е като всички останали , но като следва техния пример сляпо и става....
хъхъ..
Защо децата едновременно се съобразяват с другите и са себе си, защо при големите не е така? И ли са като всички останали, или прекалено различни?
Определено не съм emo,но слушам такава музика и ми харесва. В интерес на истината слушам страшно мн стилове(без чалга) и мисля,4е това е най-добрия вариант. Тъпо е да се слага етикет на всичко,не бъдете толкова ограничени
![]()
btw това,че някой носи emo дрехи,въобще не го прави emo,тук е важна философията-life sux
=D>Първоначално написано от exploitedteen
All my friends are murder
Hey, all my bones no marrows in
All these fiends want teenage meat
All my friends are murderers...
Първоначално написано от Shadow_Walker
Само дето субкул;турите не са особено отцепени от обществото...
Разбирам да се отцепят да живеят в някоя гора и да ядат водорасли...
Тогава ще призная, че са отцепени от обществото.
Но тва да се събираш по пейки вместо по кафенета, и да слушаш музика, която по случайност не е най- модерната в момента. И да "демонстрираш" някакво отношение със субкултурната си униформа...
И в същото време да си живееш като пълноценен член на обществото, живеейки в град, пазарувайки от магазина, ходейки на училище или на работа, гледайки масовите филми и спазвайки донякъде законите... ЗА какво "цепене" от обществото става дума не мога да разбера??? Трънци![]()
И за каква "индивидуалност" си говорим, като сам си лепваш някакъв етикет и възприемаш някакъв модел...
ПОстрой си колиба в гората, моли се на Буда по цял ден, или пък живей като клошар по улиците в знак на протест, или пък се самозапали ритуално пред главния шаб на НАТО... Това разбирам аз под "цепене" от обществото...![]()
![]()
Всичко друго е просто самопричисляване в някаква част от това общество, която споделя еднакви вкусове... И евентуално възгледи. Нищо повече.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Едно е да си имаш своя субкултура, където сте се събрали хора със сходни идеи, не искащи да бъдат като всички останали.
Освен това не няма лошо да слушаш музика като всички останали или да се обличаш като тях, но много хора го правят сляпо и се превръщат в овце...
Аз си нямам субкултура.Не знам къде да се сложа, нито пък искам.
А относно имото-музиката не е лоша, просто има много "имо" банди![]()
хъхъ..
Хах...Дария? Ти ли си, бре, мацко?![]()
emoto vyobshte ne e tva koeto si mislite ;]
istinskite emo grupi sa ot na4aloto na 80te,te sa istinski emocionalen hardcore sega lainata kato dashboard,fall out boy,my chemical romance i t.n. nqma da gi komentiram.za mene emo e - embrace,rites of spring,one last wish,fugazi,moss icon,dag nasty,fire aprty,gray matter(donqkyde),beef eater i t.n. toest pove4eto bandi na dischord records.
sled fugazi emoto se smesva s indie roka s grupi kato texas is the reason,jawbreaker,hot water music i t.n. i ot tam natatyk po4va da se komersializira i stiga do tva koeto e dnes-gnusen "emocionalen" pop "punk"
i syshto taka vsi4kite tiq s tesnite 4erni teniski i dynkite,s bretonite i t.n. sa poziori,istinskite emota se obli4at normalno,primerno taka
alexbernard.fr/fichiers/blog/Fugazi-Membres-du-groupe . jpg
za pove4e info vijte youdontknowemo . tk
=D> Е това е.Подкрепям напълно.Не че слушам имо ама все пак си е точно такаПървоначално написано от Анонимко
Всъщност слушам Silverstein, те са имо и нямат нищо общо със разните му там май кемикъл ала бала...
Абе аз и Fall Out Boy слушам...ама те са както каза поп-пънк - имо
А да - за дрехите...ми модата доколкото знам е възникнала още със старите банди но е била доразвита от новите "имо" изпълнители...
хъхъ..
IAN MCKAYE IS MY SAVIOUR, NOT JESUS!Първоначално написано от Анонимко
що издаваш е .. тва е се пази в тайнаПървоначално написано от Анонимко
от малките смешници
хмм след като вече се знае от сички да ,.. тва са истинските емокор групи : О
Bands that aren't Emo:
All-American Rejects
As I Lay Dying
Atreyu
Avril Lavigne
Billy Talent(What talent?)
Blink 182
Bowling For Soup
Brand New
Busted
Coheed & Cambria
Dashboard Confessional
Early November
Emery
Fall Out Boy
Finch
From Autumn to Ashes
From First to Last
Green Day
Good Charlotte
Hawthorne Heights
Haste the Day
Linkin Park
Matchbox Romance
My American Heart
My Chemical Romance
New Found Glory
Rufio
Saves the Day
Senses Fail
Silverstein
Simple Plan
Something Corporate
Starting Line
Story of the Year
Sugarcult
Sum 41
Taking Back Sunday
Thursday
UnderOath
Used
Yellowcard
Test Icicles
AFI за някой групи не съм мн мн сигурна
всмисъл...тя аврил е банда,нали...
аврил е буца...
всичките банди до една са педалиосвен AFI май...чух че били пънк или кво...
да, но не са имо ..Първоначално написано от ShannonLarkin
педали, имо...все тая!![]()
Първоначално написано от МИЧКА
Афито са започнали с нещо като пънк а сега са завили леко към алтернативен рок.
From Autumns To Ashes май са пост-хардкор
Аврил не е бандаАма ест, че не е имо
![]()
Dashboard Confessional им знам една песен ама тя си е алт рок
Fall Out Boy са поп-имо пъъък![]()
хъхъ..
XxSlavetoAnguishxX: omg my gf just left me
acidburnedsoul: that sux man
XxSlavetoAnguishxX: i blame myself only i'm such an ass *cries*
acidburnedsoul: dude come over to my house and we can cut ourselves together
XxSlavetoAnguishxX: okay *cries*
acidburnedsoul: omg dashboard confessional has a new cd, i preordered it already
XxSlavetoAnguishxX: dude they're my favorite band to self-mutilate to
acidburnedsoul: i prefer to cut myself while watching Napoleon Dynamite on my bigscreen
XxSlavetoAnguishxX: dude that movie is so deep. i cry every time i see it
acidburnedsoul: me too. i hate myself
XxSlavetoAnguishxX: yeah we're such tortured souls, nobody understands how hard life is for us
acidburnedsoul: yeah we got it tough dude. pass the tissues
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Urm..Silverstein са чисто емоПървоначално написано от МИЧКА
преосмисли тва дет си писала има още групи дето си включила в погрешния списък.
Първоначално написано от Emocore
Silverstein
Genre: Emo / Hardcore / Screamo
Last Update: Mar 29, 2007
Plays: 12,801,994
Views: 5,445,192
Fans: 338,523