- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Емо?!?!?
И кво аз тряя да гадая за кои групи не си сигурна ли?Първоначално написано от МИЧКА
купи си стъклена топка .. за гадателските ти способности не моя ти помогна[/quote]И кво аз тряя да гадая за кои групи не си сигурна ли?
купи си стъклена топка .. за гадателските ти способности не моя ти помогна[/quote]Първоначално написано от МИЧКА
Пууу..
не ама можеш да съ гръмнеш или да съ нарежеш...Първоначално написано от Emocore
![]()
Ее, не се карайте сега.
Мдам, Silverstein са имо и тва е.И са яки!
Emocore мерси, че ми беше казал да си дръпна техни неща![]()
Можеш да отидеш да се натъпкаш с наркотици като един от членовете на групата от аватара ти, или да те застрелят на концерт..ех...Първоначално написано от ShannonLarkin
*ПЛЯС!* опаа няма обички...
Emo/Hardcore/Screamo кво не е ясноПървоначално написано от МИЧКА
![]()
ако някой ти каже, че си прост да не вземеш да му повярваш! сакън!Първоначално написано от Emocore
Ambient, Disco, House...йеа, тея са направили Lucky You![]()
![]()
![]()
хъхъ..
Първоначално написано от Emocore
Ми скриймо е поджанр на имото, а пък пост-хардкор е между имо и хардкор.Та имо общо взето са.Айде не са бийте....
Едит: Ако се чудите дали сте имо направете си този тест
http://quiz.myyearbook.com/zenhex/quiz.php?id=165830
по принцип в този сайт има какви ли не мизерии и тъпи тестчета, които си правя, когато ми е тъпо, но това тестче наистина дава истински резултати (е само ако имате нещо общо с имото-няма отговор-не сте имо)
Моя резултат е - You are in between![]()
хъхъ..
имото Е хардкор(ранното),само дето е с по-емоционални текстове,пост хардкор е ебати тъпия термин,щото хардкора не е умрял че да има пост-хардкор.А силвърстайн може да напишат в майспейса си че са дет метъл,обаче тва не ги прави такиваПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
EMO SUX PUNK SUX![]()
кой сега до теб заспиииииииивааааааааааПървоначално написано от DzVErA*
![]()
post-hardcore е по-скоро стилистичен термин отколкото жанров. Поради простата причина че под него спадат стилове като metalcore, emocore и т.н. То си е по-скоро течение, зародило се след отшумяването на класическия олд скуул стил. From Autumn To Ashes са емокор, Throwdown са moshcore, ама и двете спадат към пост-хардкор-а.![]()
Първоначално написано от Анонимко
http://en.wikipedia.org/wiki/Post-hardcore
тук не е написано така...и въпреки, че уикито не е супер вярно, ще се доверя на него.
хъхъ..
Доверявай се на каквото искаш. Аз ти казвам как е всъщност. Пост хардкор ще рече "след хардкора". Издребняване в разделянето на хиляди подстилове е смешно. Пост хардкора си представлява съвременната хардкор сцена - състояща се от metalcore, emocore, chaoscore, moshcore, и нео-old school (банди като Comeback Kid, Verse и т.н.)
укипедията смърди.
+ това "The factual accuracy of this article is disputed."??? за какво си говорим тогава?
Първоначално написано от exploitedteen
Хах аз пък нз вече...ама мисля си че си има отделен жарн пост-хардкор, пък тези може да са му нещо като поджанрове...
Смисъл както си има отделен стил Хеви метъл,а пък Траш, Пауър и т.н. са се развили от него и са му някакви поджанрове...
хъхъ..
Получава голямо влияние от него![]()
![]()
Иначе не мисля, че е баш ночно такаАма нз и аз
![]()
хъхъ..
понеже слушам такава музика и имам наблюдение върху тая сцена за това говоря. exploitedteen ме подсети за пост-пънк СЦЕНАТА, подчертавам не стил, а сцена, защото както при пост хардкора, така и при пост-пънк-а излизат страшно много групи, различни по стил, поемащи в различни посоки.
Добре де, сцена е, ок
Ама защо намесваш готика и даркуейва...смисъл готика от пост-пънка тръгва ама си е жанр в алт. рока...
хъхъ..
Има едни момчета наречени Joy Division. Кефят се на пънк, много. Израснали са с него, обаче решават да го направят по-мрачен, по-бавен и по-интровертен. От тях тръгва всичко. След това идват едни пичове и една мацка - Siouxie And The Banshees и един пич с една мнооооого рошава коса - Rob Smith и The Cure. Ето това са първите такива банди и целия готик рок след това се гради от групи повлияни от тях.Първоначално написано от Shadow_Walker