Почувствах се светната. Значи нямах идея, че As I Lay Dying не някакъв вид са блек метъл... Аз ги слушам понякога, но признавам си съм си с gothic-death-black(най-вече) сърце. Не мога да се оправя вече, уча се но за всяка група се появяват по няколко отворковци да спорят къв стил е И като ти кажат едно, друг те обижда 3 часа и така трябва пред всеки да се говори квото му хареса. Друг е факта, че имам чувството, всеки ден излизат нови стилове,които не се различават много от други 5, но ги има. Та и вашите...сигурно са известни, но по друг начин и...
Съответно не мога да си оредставя и стила на обличане да е много по-различен...Трябва да съм виждала, но явно не ми е правило впечтление.
Да поспоря: стила музика не определя склонността към самоубийство. Ако е така тогава блек и дет(като дет маг ) металите, да са направили кефа на жадните за битки хеви метали, да са поитрепали част от тях(те са при Один,не се бойте) и да НЯМА никакви дуум метали. Последните трябва да са толкова черногледи и безразлични, че да умрат подсъзнателно (ако ме разбрахте)
Така де, можете да им опишете стила на обличане, така че да ви разбере и някой откачалник даже...