.
Затворена тема
Страница 12 от 23 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 552

Тема: Емо?!?!?

Цитирай Първоначално написано от Бунтар
    Аз съм виждал, но, от наблюденията ми следва, че:

* Емотата не слушат само емо
    * Емотата не изглеждат като емота
    * Емотата не са депресари и не се режат.

Тва са едни от основните характеристики на тяхната субкултура, а щом голяма част от представителите й не се вписват, трябва да се усъмня в съществуването й.

С други думи, емотата са мистификация. Наречете го масова халюцинация, проява на силата на информацията, магия, ако щете. Явно емота не съществуват.

не знам дали се чуваш каква глупост казваш-ако аз кажа че съм чалгарка обаче не се вписвам в основните характеристики значи чалгата не съществува хах за съжаление и емото и чалгата съществуват
    как някой ще бъде представител на субкултура ако не се вписва в нея?!?!?!? отчайвам се.Казваш 'повечето' значи все пак има и такива които се вписват-значи има емо

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    * Пънкари не слушат само пънк
    * Пънкари не изглеждат като такива
    * Пънкари не се друсат

Значи няма пънк.
    Мога да ти направя аналози за всичко, което съществува. Май Бунтара просто искаше да покаже сложните думички, които е научил днес, ама не обмисли много смисъла.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    да обобщим...

К.У.Р. за емотата

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! !
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Something Corporate
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rebel_kid
    Цитирай Първоначално написано от emo_is_my_life
    Ole hora....kolko se izlagate...nqmam dumi.Kakvo vi prechat emo dechicata(ne che az ne sam)???Da sa vi napravili neshto sluchaino???Naimnogo mrazq nqkoi kato mi kaje,,ti si emo varvi da si rejesh venite i me ostavi namira``!E tfa na kakvo prilicha???Mi nie emo-ata se zabavlqvame dori po-dobre i ot vas ,,normalnite`` hora!Tova che sme po emocionalni i che se oblichame malko po-dobre ot chalgarite i razni nekfi tam ne ni pravi ZLETA!Ae zamislete se malko predi da pishete kakvoto i da bilo,zashtoto emo-tata sushto sme hora!
    Ами да пречите ни! Можеш да си бъдеш "емоционална" и без да си слагаш бретона пред лицето. Емотата провокират такова поведение, а после се оплакват от това колко са "дискриминирани". Ама нали трябва да сме фешън ...
    П.П
    Тоя розов череп да не ти казвам къде да си го завреш ...

xDoWn3Rx, успех с концерта. Незнам как ще се чувстваш сред всичките позьори, които ще се излеят там...
    Дано групата не се откаже да идва повече в България
    Абе яяяя... Джмуц някъде...
    Мацката си е мн точна... Кат не ти харесват емотата не ги глей бе!!! Тряя сте фешън?! Ам чи то ся е плъзнала на всякъде тази "мода" с бритоните, и дрехите на раета - което супер мн ме дразни...
    Ние пък не сме тръгнали да ви съдим кфи сте тъпи чалга фешъни нали?! Аз ако тръгна да ви редя няя свърша просто, и не си правя труда тъй като просто не ми пука,... соууу извод - скачай в кофата..
    1 емо никога не би се оплкало от нищо тъй като са затворени хора и последното нещо което би направил е да се оплаква на некви чалгари БАЦЕ...
    П.П. Мацка мн си ти е готин аватара но наистина няма да е зле да го оголемиш малко
    П.П.2. Текстовете на песните прави 1 прави 1 група Имо соу стфу!(за който е казал, че някоя си група не е Имо..
    П.П.3. Може да сме си в България, но имото произлиза от Англия съответно си остава Имо... Защо на фешъна казваме фешън, а не мода ... а?!? БУ!!!
    П.П.4. Който ми беше казал, че съм "най-старото имо в Бг" да ми прочете отново поста мн ясничко... Да провери в речника какво е младо поколение и само да го осведомя, че не съм на 14-15-16 а на 18... Живяла съм достатъчно време в Англия да знам какво е имо анд соу он...
    Now ff =}

Something Corporate
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от peps_from_mars
    Ох мамка му , в тоя форум големи разбирачи голямо нещо....аре осъзнайте се бе,на една плюнка живот сме всички....емота (имота) ли,скинари ли,лайняри ли.... ...."..това е то,всички ще умрем.."(тфа че някой си съкращава животеца по отрано вас не ви засяга,нали? Laughing Гледайте си в собствената паничка и си прЪйте кефа...)

Ама и вие сте много странни.....едни казват" ти не си имо,шото нямаш проблеми и не си кълцаш вените..и немаш реални причини да се самоубиеш"...други пък "ти си позьор шото си кълцаш вените и се праеш че имашаш проблеми и т.н.".....(добре ве деба от къде знайте на хората в къщите кфо става,на самите имота кфо им е..)...ебати....праете си изводи от 2-3 кирливи фешъна които ст определили като Емота-позьори......о направо нямам думи.......ама и за кфо са ми....като не ви харесват ЕМОТАТА -не ви харесват.....ок

Emo kids are people too

цитат от една друга тема.....
    Чак сега го видях това.... =D> =D> =D> =D> =D>
    И на теб браво =}

Повече от фен
    Град
    south_park
    хора,имо значи емоционален,а не депресиран 24/7
    всеки човек има проблеми въпроса е как ги изживяваме!
    you should kill yourself >=D

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    хора,имо значи емоционален,а не депресиран 24/7
    всеки човек има проблеми въпроса е как ги изживяваме!
    mda
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    да обобщим...

К.У.Р. за емотата
    ...estestveno sled teb, kato ti ni pokaje6 kak stava nomera s kura
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    ъъъ...произлиза от америка.Поне за това няма спор-
    "In its original incarnation, the term emo was used to describe a subgenre of hardcore punk which originated in the Washington, DC music scene of the mid-1980s. In later years, the term emocore, short for "emotional hardcore"............... "
    хъхъ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    "In its original incarnation, the term emo was used to describe a subgenre of hardcore punk which originated in the Washington, DC music scene of the mid-1980s. In later years, the term emocore, short for "emotional hardcore"............... "

Guest
    something_corporate...ти не си на 16..а на 18!!! УАУ! Ебати голямата разлика, нямам думи. Т'ва че си живяла в Англия нищо не значи, ама грам. Така или иначе т'ва дето го изприказва са пълни дивотии. Ходи слушай Alkaline Trio и Falloutboy и не се обяснявай.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker

И да си биеш главата в стената и а не си я биеш Washington, DC е столицата на САЩ.
    хъхъ..

Guest
    1)Можеш да си бъдеш "емоционална" и без да си слагаш бретона пред лицето.
    2)Емотата провокират такова поведение, а после се оплакват от това колко са "дискриминирани".
    3)Ама нали трябва да сме фешън ...
    1)Ами добре,аз не съм емоционална и пак си слагам бритона пред лицето...кажи ми кфа е разликата.

2)С какво и с кое по-точно провокират,че не загрявам?

3)Ами това,че си видял някой чалгар(или фешън) със бретона пред лицето,не значи,че емотата са фешън.Бих ти казала дори,че изобщо не са такива.

Guest
    коко сте повърхносни...обсъждате култури,които не разбирате,
    и неща непонятни за вас.всичките сте жалки.
    и какво против имо имате?те нещо бъркат ли ви се?
    пречат ли ви?това че има много за които е модерно да си носиш
    бритона на лицето не означава че всички са позьори.
    това дали сме отчаяни,емоционални или склонни към самоубииство си е наша работа.оставете ни да си живеен живота!

П.П.и да добавя че не всички имота се самоубиваме.
    понякога просто болката те кара да забравяш проблемите,и за това си режем вените.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Не усещате ли, че повечето постове тука са "кво ви пречим" или "всеки си избира"...На мен пък не ми пука! Мразя педали.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    Пловдив

Re: Емо?!?!?

Цитирай Първоначално написано от *Poli*
    ...Иначе за тфа emotional core чувам едва ли не за 1 път.... смисл, според мен, преценяват дали си "емо" най-вече по външният ти вид....
    всъщност аз не бях запозната с тва емо, докато не почнах да слушам как некви момичета от нащо даскало определят кое момиче кво слуша по цвета и веда на облеклото й. права си, така е, но наистина има такава музика, просто явно някои наистина не са просветени... и както обясни някой по-горе много на дълго и на широко кво е емо смятам че схванахме вече кво е тва.
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    коко сте повърхносни...обсъждате култури,които не разбирате,
    и неща непонятни за вас.всичките сте жалки.
    и какво против имо имате?те нещо бъркат ли ви се?
    пречат ли ви?това че има много за които е модерно да си носиш
    бритона на лицето не означава че всички са позьори.
    това дали сме отчаяни,емоционални или склонни към самоубииство си е наша работа.оставете ни да си живеен живота!

П.П.и да добавя че не всички имота се самоубиваме.
    понякога просто болката те кара да забравяш проблемите,и за това си режем вените.
    първо казваш че сте склонни да се самоубивате, а после да ви оставим да си живеете! сам/а не се чуваш кво говориш!!! не ми е проблема кво слушате или как се обличате...всеки си харесва различен стил музика...всъщност аз изобщо нямам проблем..просто е жалко да се самоубиваш...мисленето на ПОВЕЧЕТО от емотата е жалко!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Голям фен
    ЗА КЪВ Х*Й ТИ Е ДА СИ ЗАБРАВЯШ ПРОБЛЕМИТЕ, БЕ, НАРКОМАН?
    Те за тва мразя разни резачи, щот са п*тки. Проблемите се РЕШАВАТ, да еба!

А емо позьорите са Пич ^^
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Мега фен Аватара на quench
    знаеш ли, сега е модерно да се наричат емота по демократичному, а навремето такива ги пъхаха по лудниците и на антидеперсанти....
    така е било по-добре, щото не създава проблеми и вкъщи, и сред хората....

а сега - аз съм емо *лигав* *глез* *мрън*, толкова съм важен, моите проблеми трябва да занимават всички *мрън* *мрън* *глез*

тва да съм му родител - един здрав бой и в психото, баси РАЗЛИГАВЕНОТО ЛАЙНО
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

^+1, преди няколко дни гледах един такъв, навън с баща си и майка си. Как го търпят такъв бе ебаси, всеки нормален мъж като види така сина си....
    Баси и ташака, честно. Бтв, дънките му бяха сексиии хгахахх

Мега фен Аватара на quench
    предпочитам детето ми да е нацист, хипар, чалгар или обикновен гей... само да не е емо...
    хаха,да - с нациста особено кви спорове ще си водим на ракия и салата, жена ми ще ни бие с дебелата точилка да спрем
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Аз мн се нервя на разни "имота" дето се носят в женски дрешки са ебати лигавите.... За съжаление повечето са такива Ех дет се вика-п******тията развали тая субкултура и това е защото половината от бандите, които ги пишат имо не са такова...но се обличат доста интересно...и така-позьорски банди, позьорски фенове.

Та...и аз слушам имо.Да.И какво мога да кажа - музиката на Silverstein,Funarel For A Friend ,Alesana (тенкс ту emocore ) е изпълнена с енергия, зареждаща е, емоционална и НЕ те кара да си прережеш гърлото.
    Истинското имо е това, а пък за разните му измислени банди, свирещи алтернативен рок и правещи се на имо,пълни с депресиращи песни....вече споменах за тях.
    хъхъ..

Голям фен
    Аз пък от емо музиката съм запознат само с новия албум на From Autumn To Ashes. Е, признавам ги.
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Shdow`Walker
    Guest
    Аз пък от емо музиката съм запознат само с новия албум на From Autumn To Ashes. Е, признавам ги.
    Те са яки ама не съм сигурен че са точно имо

Guest
    ЗА КЪВ Х*Й ТИ Е ДА СИ ЗАБРАВЯШ ПРОБЛЕМИТЕ, БЕ, НАРКОМАН?
    Те за тва мразя разни резачи, щот са п*тки. Проблемите се РЕШАВАТ, да е**!

А емо позьорите са Пич ^^
    Абе калъф тъп - ела ми го кажи в лицето де - аз съм си рязла вените и кфо?! Да те видим ти как би решил проблема след като родителите ти те зарежат като 1 нищо[баща ми почина, а майка ми просто не ме счита], а хората, които си мислел за приятели - да не можеш да намериш кой да ти подаде ръка или просто да те изслуша, ела ти да живееш където аз живея и после си отворяй устата!! Mи шси режа вените!!! Те хората са си го казали
    "I hurt myself, so you can't"
    За периода от 2 седмици живота, който ми беше що годе нормален се превърна в пълен кошмар - тъй че си трайте... Никой няя никакво право да ми казва(на мен или на което и да било друго имо) какво да прави, и лично на мен не ми пука кой кфо говори... Думите ви нищо не променят! Поне все още живеем в свободна държава ако не друго!
    Жалко, че тряяше да прочета всичко тфа, за пореден път си доказах народа колко е прост и жалък!
    Айе - глейте си там метъл-а/пънк-а/хаус-а/реге-то/раге-то и ни оставете на мира защото нито 1 имо не е казало нещо против някой друг стил евър!
    Соу Ф*к офф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си