- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Емо?!?!?
Първоначално написано от Бунтар
не знам дали се чуваш каква глупост казваш-ако аз кажа че съм чалгарка обаче не се вписвам в основните характеристики значи чалгата не съществува![]()
хах за съжаление и емото и чалгата съществуват
![]()
как някой ще бъде представител на субкултура ако не се вписва в нея?!?!?!? отчайвам се.Казваш 'повечето' значи все пак има и такива които се вписват-значи има емо![]()
* Пънкари не слушат само пънк
* Пънкари не изглеждат като такива
* Пънкари не се друсат
Значи няма пънк.
Мога да ти направя аналози за всичко, което съществува. Май Бунтара просто искаше да покаже сложните думички, които е научил днес, ама не обмисли много смисъла.
Първоначално написано от exploitedteen
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! !
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Абе яяяя... Джмуц някъде...Първоначално написано от rebel_kid
Мацката си е мн точна... Кат не ти харесват емотата не ги глей бе!!! Тряя сте фешън?! Ам чи то ся е плъзнала на всякъде тази "мода" с бритоните, и дрехите на раета - което супер мн ме дразни...
Ние пък не сме тръгнали да ви съдим кфи сте тъпи чалга фешъни нали?! Аз ако тръгна да ви редя няя свърша просто, и не си правя труда тъй като просто не ми пука,... соууу извод - скачай в кофата..
1 емо никога не би се оплкало от нищо тъй като са затворени хора и последното нещо което би направил е да се оплаква на некви чалгари БАЦЕ...
П.П. Мацка мн си ти е готин аватара но наистина няма да е зле да го оголемиш малко
П.П.2. Текстовете на песните прави 1 прави 1 група Имо соу стфу!(за който е казал, че някоя си група не е Имо..
П.П.3. Може да сме си в България, но имото произлиза от Англия съответно си остава Имо... Защо на фешъна казваме фешън, а не мода ... а?!? БУ!!!
П.П.4. Който ми беше казал, че съм "най-старото имо в Бг" да ми прочете отново поста мн ясничко... Да провери в речника какво е младо поколение и само да го осведомя, че не съм на 14-15-16 а на 18... Живяла съм достатъчно време в Англия да знам какво е имо анд соу он...
Now ff =}
Чак сега го видях това.... =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от peps_from_mars
![]()
![]()
И на теб браво =}
хора,имо значи емоционален,а не депресиран 24/7
всеки човек има проблеми въпроса е как ги изживяваме!
you should kill yourself >=D
mdaПървоначално написано от EMILY the strange
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
...estestveno sled teb, kato ti ni pokaje6 kak stava nomera s kuraПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
ъъъ...произлиза от америка.Поне за това няма спор-
"In its original incarnation, the term emo was used to describe a subgenre of hardcore punk which originated in the Washington, DC music scene of the mid-1980s. In later years, the term emocore, short for "emotional hardcore"............... "
хъхъ..
Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
![]()
something_corporate...ти не си на 16..а на 18!!! УАУ! Ебати голямата разлика, нямам думи. Т'ва че си живяла в Англия нищо не значи, ама грам. Така или иначе т'ва дето го изприказва са пълни дивотии. Ходи слушай Alkaline Trio и Falloutboy и не се обяснявай.
Първоначално написано от Анонимко
И да си биеш главата в стената и а не си я биеш Washington, DC е столицата на САЩ.
хъхъ..
1)Ами добре,аз не съм емоционална и пак си слагам бритона пред лицето...кажи ми кфа е разликата.1)Можеш да си бъдеш "емоционална" и без да си слагаш бретона пред лицето.
2)Емотата провокират такова поведение, а после се оплакват от това колко са "дискриминирани".
3)Ама нали трябва да сме фешън ...
2)С какво и с кое по-точно провокират,че не загрявам?
3)Ами това,че си видял някой чалгар(или фешън) със бретона пред лицето,не значи,че емотата са фешън.Бих ти казала дори,че изобщо не са такива.
коко сте повърхносни...обсъждате култури,които не разбирате,
и неща непонятни за вас.всичките сте жалки.
и какво против имо имате?те нещо бъркат ли ви се?
пречат ли ви?това че има много за които е модерно да си носиш
бритона на лицето не означава че всички са позьори.
това дали сме отчаяни,емоционални или склонни към самоубииство си е наша работа.оставете ни да си живеен живота!
П.П.и да добавя че не всички имота се самоубиваме.
понякога просто болката те кара да забравяш проблемите,и за това си режем вените.
Не усещате ли, че повечето постове тука са "кво ви пречим" или "всеки си избира"...На мен пък не ми пука! Мразя педали.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
всъщност аз не бях запозната с тва емо, докато не почнах да слушам как некви момичета от нащо даскало определят кое момиче кво слуша по цвета и веда на облеклото й. права си, така е, но наистина има такава музика, просто явно някои наистина не са просветени... и както обясни някой по-горе много на дълго и на широко кво е емо смятам че схванахме вече кво е тва.Първоначално написано от *Poli*
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
първо казваш че сте склонни да се самоубивате, а после да ви оставим да си живеете!Първоначално написано от Анонимко
сам/а не се чуваш кво говориш!!! не ми е проблема кво слушате или как се обличате...всеки си харесва различен стил музика...всъщност аз изобщо нямам проблем..просто е жалко да се самоубиваш...мисленето на ПОВЕЧЕТО от емотата е жалко!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
ЗА КЪВ Х*Й ТИ Е ДА СИ ЗАБРАВЯШ ПРОБЛЕМИТЕ, БЕ, НАРКОМАН?
Те за тва мразя разни резачи, щот са п*тки. Проблемите се РЕШАВАТ, да еба!
А емо позьорите са Пич ^^
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
знаеш ли, сега е модерно да се наричат емота по демократичному, а навремето такива ги пъхаха по лудниците и на антидеперсанти....
така е било по-добре, щото не създава проблеми и вкъщи, и сред хората....
а сега - аз съм емо *лигав* *глез* *мрън*, толкова съм важен, моите проблеми трябва да занимават всички *мрън* *мрън* *глез*
тва да съм му родител - един здрав бой и в психото, баси РАЗЛИГАВЕНОТО ЛАЙНО
^+1, преди няколко дни гледах един такъв, навън с баща си и майка си. Как го търпят такъв бе ебаси, всеки нормален мъж като види така сина си....
Баси и ташака, честно. Бтв, дънките му бяха сексиии хгахахх![]()
хаха,да - с нациста особено кви спорове ще си водим на ракия и салата, жена ми ще ни бие с дебелата точилка да спремПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Аз мн се нервя на разни "имота" дето се носят в женски дрешки са ебати лигавите.... За съжаление повечето са такиваЕх дет се вика-п******тията развали тая субкултура и това е защото половината от бандите, които ги пишат имо не са такова...но се обличат доста интересно...и така-позьорски банди, позьорски фенове.
Та...и аз слушам имо.Да.И какво мога да кажа - музиката на Silverstein,Funarel For A Friend ,Alesana (тенкс ту emocore) е изпълнена с енергия, зареждаща е, емоционална и НЕ те кара да си прережеш гърлото.
Истинското имо е това, а пък за разните му измислени банди, свирещи алтернативен рок и правещи се на имо,пълни с депресиращи песни....вече споменах за тях.
хъхъ..
Аз пък от емо музиката съм запознат само с новия албум на From Autumn To Ashes. Е, признавам ги.
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Те са яки ама не съм сигурен че са точно имоПървоначално написано от Бунтар
![]()
Абе калъф тъп - ела ми го кажи в лицето де - аз съм си рязла вените и кфо?! Да те видим ти как би решил проблема след като родителите ти те зарежат като 1 нищо[баща ми почина, а майка ми просто не ме счита], а хората, които си мислел за приятели - да не можеш да намериш кой да ти подаде ръка или просто да те изслуша, ела ти да живееш където аз живея и после си отворяй устата!! Mи шси режа вените!!! Те хората са си го казалиПървоначално написано от Бунтар
"I hurt myself, so you can't"
За периода от 2 седмици живота, който ми беше що годе нормален се превърна в пълен кошмар - тъй че си трайте... Никой няя никакво право да ми казва(на мен или на което и да било друго имо) какво да прави, и лично на мен не ми пука кой кфо говори... Думите ви нищо не променят! Поне все още живеем в свободна държава ако не друго!
Жалко, че тряяше да прочета всичко тфа, за пореден път си доказах народа колко е прост и жалък!
Айе - глейте си там метъл-а/пънк-а/хаус-а/реге-то/раге-то и ни оставете на мира защото нито 1 имо не е казало нещо против някой друг стил евър!
Соу Ф*к офф