- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Петък 13...
По пирнцип на този ден всичко ми е или нормално или ми върви...
Не и днес мамка му! Още сутринта останах без слушалки (все едно са ме осакатили).![]()
![]()
![]()
dnes e nai-strahotniq den prez cqlata godina!!!! na men mi se sluchvat samo hubavi neshta na nego!!!!![]()
Ехооо петък 13 НЕ носи лош късмет (поне на мен).Да не говорим с тая паника за числото 13.И кво?! АЗ трябва ли да пискам защото буквата ми е 13 и съм 13 номер в класа, + това 13 ми е любимото число и ми дойде на 13.Според мен петък 13 не носи лош късмет,а е като всички останали дни.Просто хората си обясняват всичко лошо,което им се случва с петък 13.Та на кратако...петък 13 си е най-обикновен ден,в който аз лично имам повече късмет.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
На мен гадното ми се скучи вчера.Разбрах за една лъжа.На мен деня няма да ми е фатален... но на тоя човек....
Аз да не съм луда да не излизам от нас заради някъв петък 13-ти!Днеска беше добър ден като цяло,а и имам шестица по биология.
На мен ми е...хубав петък 13..върви ми на красиви мъже...по-точно на мен и на една аверка![]()
ден като всички останали,каквото трябва да се случи то може и да стане на 14 или на която и да е дата и ден.Хората които вярват в тези суеверия мн си усложняват живота
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ами днеска само хубави неща стават:
1. Вече нямам температура
2. Завърших едни изчисления, които вече 2 седмици ми разказваха играта
3. Още хубави новини на работа.
4. Изтеглих малко парички и изчистих едната кредитна карта.
Големи истерии покрай петък 13! К`во му е фаталното?
Ползва търсачката.
днеска беше ебати якия ден! факт!
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
на мен пък ми беше ебати сдуханото о.О
хаха ми на мен от 6 месеца насам не ми върви,така че и днес да не ми върви ще го преживея...хахПървоначално написано от Mafiotkata_7200
иначе нищо кой знае колко интересно не ми се случи днес,по принцип съм суеверна,но специално за петък 13,нямам кой знае какви страхове..То каквото има да се случва,ще се случи,без значение каква е датата..;]
f@nt@zi@
Не вярвам,но все пак е добро управдание за двойката по математика,щото много яко се осрах на входното![]()
/rossa./
на мен пък нищо не ми се случи, имам даже 6 по английски![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ооооу
Денят си беше супер. Най-сетне си касапнах ухото!![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
На мен по принцип петък 13 ми е щастлив ден или намирам пари,ама днеска си беше най-обикновен ден.Е,скарах се с гаджето,но ние имаме спор от доста време,така че няма нищо общо с днешния ден
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Първоначално написано от GLeZoRanA
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
хм в4ера ( преди 15 мин) беше яко, а дали е бил щастлив петък 13, ще разбера утрееееееееееееееееееее, ако ми се осъществи срещата![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
13.10.2006 i sbora ot cifrite pak e 13.. i naistina be6e supeeeeeeeeeeeer den![]()