- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Svatbata na Azis :P :)))
Zdr all,ot oniq ve4eri davaha svatbata na Azis po ntv v "Gore6to" no ne mojah da q gledam,pls nqkoi da mi dade link!
Mersi predvaritelno![]()
oo i az q izvuspah!!pls daite link4e,PLS
oooooyyy da molq vi se daite link 4e mn mi trqbva i mn iskam da q gledam svatbata PLSSS
xora ne iskam da psuvam no ako vida AZIS da jivo prosto 6te mu storia ujasni ne6ta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
4algari smotani umrete![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
Брей колко си остроумен. Защо не ходиш да копаш градина бе сопол.Първоначално написано от KoRn
Ето линк -> http://torrents.data.bg/details.php?id=54073&hit=1
Линка си работи, но все пак ето още един -> http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=59286Първоначално написано от aMf1
подкрепям КоРн ..... и не мисля че тои трябва да ходи да копа маина а няои друг !!! ....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
=D> =D> =D> ... подкрепям теПървоначално написано от IdiOtKa
Всъщност би трябвало да ходи да копа, защото само прави флууд. Темата не е дали му харесва сватбата, а за да се даде линк за нея.Първоначално написано от IdiOtKa
Не ти и трябва. Не беше кой знае ко.. То по-голямата издънка беше когато се целува с Камелия в едно заведение... РД ли празнуваха. Ко беше? Не си спомням![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Хах аз не вярвам на тая сватба![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
qba da mre 4algata + tva ne vi trabva da gledate tapiq azis zakot 6a go otrepq ako go vidq i svadbata be6e ujasna gledah q
samo taiПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
Оффф тва го гледах, много зле.То не беше цигания не беше чудома то доколкото знам не е законно тей че не ги смятам за много женени омъжени или квито са там
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Ne 4e gi xaresvam no mi e lubopitno da vidq snimki nqkoi ako mojee 6te prati li![]()
Олеее и аз изпуснах да я гледам по ТВ. Дайете линкове или някви с снимки само че не ми се тегли много. Азис - изборът на младото поколение![]()
2т. системно