- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- talisman4eta
imate li si talisman4eta i kakvi sa te???
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
талисманът ми е доверието,което гласувам на себе си.Навсякъде и по всяко време вървам,че ще се оправя без ничия помощ.Другите само те объркват в сложните ситуации.
Това е моето мнение по въпроса.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
bravo mila =D> =D> =D>
moite talismani sa dvete tatuirovki koito imam i edin zlaten krust koito nikoga na maham!!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
moito talisman4e e edna grivni4ka /sreb1rna/ koqto mi e ot dve god i do sq ne sam e mqha nokoga![]()
MOMI4ENCE SAM!!!
imam edna grivni4ka,koqto sam si napravila sama ne sam q mahala moje bi 2 godina ve4e :P
от две години имам едни чорапи които вярвам че ми носят късмет
и ги обувам при специални случаи, а и също още не съм ги прал за да не
изчезне добрият късмет който ми носят ;щ
и аз такаПървоначално написано от olive_oil
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
сребърно дерданче-икона,пръстен-с камъчета,златни-гривна,гердан,пръстен
miscellaneous_370.gif
нямам ...имам само една гривна която не е нищо особено но просто аз и една от наи дурите ми приятелки има такава ...и си е някакъв знак за мен просто се сещам за нея и колко е важна за мен ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
От няколко месеца започнах да нося две гривни - сребърна и златна (напук на това, че не носело късмет злато и сребро заедно) и също така си връзвам и червен конец ..
Преди имах едно герданче,с името ми,но когато се счупи закопчалката спрях да го нося.Попринцип го смятах за талисман,но като видях,че с него и без него е все същата работа...
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Не съм забелязала,когато нося нещо определено,то да ми носи късмет или обратното.За това нямам талисмани,а просто любими вещи
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
...
муахахаПървоначално написано от Inn0c3nCe
![]()
моят талисман е един медальон, който ми го направиха специално по поръчка, когато бях на екскурзия в Египет (наричат го "картуш")сребърен е и с йероглифи е изписано моето имe
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
predi imah.. edna malka sreburna kostenurka .. no ve4e nqmam :![]()
![]()
hubav talisman \Първоначално написано от valantain_love
/
a как една вещ става талисман?
edinstveniq mi talisman koito imam e edin pr1sten koi NIKOGA ne svalqm!!!!Podar1k mi e ot nai-dobriq mi fr za 8mi Mart i ot togaa ne go svalqm,no s16to taka vinagi si nosq edin mal1k konec(koito ve4e se izgybi) i tva e mai
![]()
Отиваш си....
Дори ръка за сбогом ти не ми подаваш!
Отиваш си....
Макар да знаеш,че мечетите ми така предаваш!
Отиваш си....
Без теб ще страдам в утрешния ден!
.Отивай си!!
Върви спокойно,аз няма вече да те спра...
Имам - едно синджирче с делфинче - подарък от много добра приятелка...и едно нарисувано око - една друга моя много близка приятелка ми го нарисува и много си го харесвам, защото уж е моето т.е. тя нарисува моето око и ми носят късмет![]()
хех, и аз имам същото ..Първоначално написано от valantain_love
![]()
Az puk si pazq himikalkata s koqto vzeh izpitite sled 7 klas s neq populnih i tam rabotite za kandidatstvane sled tova na 1-2 klasni mai bqh pisala i na diplomata mi direktorkata se podpisa s neqi na durjavniq pisah s neq ...Sega i molbata za work s neq..Samo poslednoto vse oshte ne e "oceneno" s 6 :PPP
Drug talisman koito adski mn mi nosi kusmet e srebyrniq prusten na mujyt mi koito toi samiq si nameri na ulicata![]()
Mai sa tova![]()
талисман...ами имам една висулка-в формата на нещо като сребърна паричка с едно слънчице на нея.не съм обедена че ми носи кой знае къв късмет,ама аз си казвам че ми е талисманче![]()
иначе като се замисля...може би като си го нося имам късмет...рядко го свалям,но пък като бях на море не го носих,щото няколко дена преди да замина бях на вилата и там го забравих...еми жива съм още,ама наистина може би щеше да си прекарам по яко ако бях с него.или просто си внушавам нещо...![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.