.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp

Moderated: Какво да правя, наще нищо не ми разрешават?

......
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Guest
    mislq,4e tova koeto ti pozvolqvat na toq etap e suvsem v ramkite na normalnoto.vse pak sa ti roditeli i ne moje da ne se interesuvat kakvo pravi6.iz4akai o6te malko i 6e stanat i po-liberalni s vremeto.opitai se da gi razbere6 i se opitvai da gi ubedi6 s dobro,a ne s karanici.i vse pak ne si tolkova golqma o6te,4e da iska6 pove4e ot tova.

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си

Re: help mee :((

Цитирай Първоначално написано от VkuS^Na_UstNi
    abe nz no mai na6te savsem ne sa u red .. ni6to ne mi davat v smisal navan do 8 i ne6to . ne mi davat da si napravq obi4ka na papa i 4ta dupka na uhoto ... nz nz kak da gi nakaram da mi razre6avat pove4e ne6ta i da ne me mislqt za tolkoz malka .... na 14 i polovina sam .....
    мила извинявай но си на 14 още си малка колкото и да си мислиш че си пораснала че разбираш всичко не е така и родителите ти са в пълното си право да не те пускат до много късно аз съм на 16 и също не ми дават да седя до късно така че сега тряя да се примириш с това
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Супер фен
    Много ясно...и аз нр бих дала на дъщеря ми да си дупчи пъпа
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Съгласна съм със всички мнения по горе.Та ти си детенце,какво очакваш.Аз на 18 години още ми казваха кога да се прибирам,че за теб какво остава.Ще ти кажа само,че ще имаш достатъчно много години да се прибираш когато си искаш и да правиш това което ти харесва.Айде и споко.
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: help mee :((

abe nz no mai na6te savsem ne sa u red .. ni6to ne mi davat v smisal navan do 8 i ne6to . ne mi davat da si napravq obi4ka na papa i 4ta dupka na uhoto ... nz nz kak da gi nakaram da mi razre6avat pove4e ne6ta i da ne me mislqt za tolkoz malka .... na 14 i polovina sam .....
    Започни да поемаш повече отговорности, дръж се като по-голяма, направи така, че да ти имат доверие.
    Просто им покажи, че не си толкова малка, за колкото явно те мислят. (Ако наистина е така.).
    Успех.

Re: Moderated: Какво да правя, наще нищо не ми разрешават?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Май доста неща са ти дали иначе по въпроса както и другите и аз мисля че все още си малка
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Цитирай Първоначално написано от strange__
    taka e i az ne bih i dala

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    taka e i az ne bih i dala
    i az mislq taka dostatuchno neshta sa ti dali

Не мисли, че си много голяма щом си на почти 15 )
    Сори, че ти го каза тринайсетгодишна, ама понякога колкото и да ни е кофти, че ни забраняват нещо трябва да го приемем. )
    I just wanna live =]

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от [ConverseGirL
    ]Не мисли, че си много голяма щом си на почти 15 )
    Сори, че ти го каза тринайсетгодишна, ама понякога колкото и да ни е кофти, че ни забраняват нещо трябва да го приемем. )
    nqma znachenie koi na kolko godini e vajnoto e da si pomagame!Pone az taka mislq

Те просто се притесняват за теб. На мен също не са ми разрешавали много неща, когато бях на твоята възраст. Разбираемо е при всичко, което става в днешно време. И на дискотека не ме пускаха като бях на 14. Едва като станах на 16 ме пускаха. А иначе майка ми специално е много либерална в други отношения. Типичен пример : разреши ми да си пробия пъпа ( сега друг е въпросът, че си мислеше ,че няма да го направя, защото имам страх от игли), имам позволението и да си направя татуировка и също ми позволи да си сменя името (последните две още не съм ги направила).

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mislq,4e tova koeto ti pozvolqvat na toq etap e suvsem v ramkite na normalnoto.vse pak sa ti roditeli i ne moje da ne se interesuvat kakvo pravi6.iz4akai o6te malko i 6e stanat i po-liberalni s vremeto.opitai se da gi razbere6 i se opitvai da gi ubedi6 s dobro,a ne s karanici.i vse pak ne si tolkova golqma o6te,4e da iska6 pove4e ot tova.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Не ти позволяват да си направиш обичка на пъпа?!? О милата, как
    смеят?! По- добре намери някакъв по- ефективен начин да избиваш пубертетските си комплекси, а и нали си наясно, че всяка 5та има ОБИЧКА на пъпа, тая гадна дума за 2ри път днеска. К'во се превземаш бе девойко, ти си на 14.

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен

7 точка от правилника!
    Повярвай ми напълно те разбирам.Ама напълно!Явно ще трябва да почакаме да станем на по 17-18 за да си правим каквото си искаме

П.П. Ама чак се обица на пъпа не съм молила де

Чакай малко.Това си е лично мое мнение ама според мен си малко нахална.
    Познавам момиче,което седи навънка до 7,30 понякога и до 7,00 (без петък и събота)Няма втора дупка на ухото,камо ли 4та 5та и по корема,езика,носа и т.н.Тя е на 14.
    Чесно казано мисля че една обичка или час по-късно няма много да помогнат на комплексите ти

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete

Male male

Lele,kakvi problemi si imat horata,tctctc To spored men tva vaob6te ne bi trqbvalo da se postavq kato vapros...Az sam na po4ti 18 i po princip nqmam konkreten 4as no po kasno ot 21.30 ne se pribiram,ta ti kade si tragnala s tvoite 14 i polovina!Pak za obica na papa i duma da ne stava...lele lele Nakade varvi sveta...

Град
    София

7 точка от правилника!
    Сори миличка ама и аз на мястото на родителите ти няма да ти позволя това. На 14 и половина си си дете още. И аз на 14-15 си мислех, че като имам дете ще му позволявам всичко и ще съм най-готиния родител. Обаче сега защото съм бременна или пък защото остарявам ми се променят възгледите доста.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си