.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Za Ili Protiv

Guest

Za Ili Protiv

za ili protiv seksa za edna ve4er???az sum protiv za6toto bez liubov ne stava ni6to ne moje da ne izpitva6 ni6to kum nqkoi 4ovek i da go pravite tova e moito mnenie vie kak mislite

16 m sf
    Guest
    I AZ SUM PROTIV !!!! BEZ LIUBOV NESTAVA ( TO STAVA AMA NE E KAKTO E KATO SI S LIUBIMIA CHOVEK ) a inache kogato si s liubimia chovek e super

Супер фен
    Първо си загубете девствеността и тогава ми говорете за секс плс.
    2т. системно

Guest
    ot kade znae6 4e ne sme si q zagubili

Против.

Баси, кооолко изпаднал трябва да си, че единственото, което ти е в главата да е това как да преспиш с някой си човек, който вероятно повече няма и да видиш, само защото, виждаш ли, нагоните са си нагони и няма какво друго да се направи по въпроса?

Сериозно, сексът за една нощ не виждам какво удовлетворение би могъл да даде на когото и да е било.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Guest
    стига и двамата да сте наясно, че е за забавлението.. не те прави лош човек

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Стига вече сте пускали теми с еднакво съдържание

Мега фен
    Град
    SF
    Ми по принцип против, но тва само в слу4ай, 4е си с някой сериозно.
    Ина4е не виждам лошо, особено ако не си правил секс отдавна... Щот то тва си ти е нагон...трябва да се задоволява...
    И ако и двамата са наясно, 4е е само за забавлението, на4и си4ко е ОК

Супер фен
    Град
    Burgas
    osven 4e e li6ena ot vsqkakyv smisal, temata se povtarq pone za 430295823058 pyt v tozi forum.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    против, за мен секс без чувства е просто чукане, а аз не съм му фенка...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Твърдо против! Не съм девствена, но това не значи че бих преспала с някой за 1 нощ само заради едното чукане. А и смятам, че сексът с постоянен партньор, когото обичаш и познаваш е мноого по-хубав от този с някого, когото не познаваш. Партньорът ти знае какво харесваш, знае как да ти достави удоволствие. А и представете си, че стане гаф - скъсва се кондом, ала бала. Или пък пипнеш някоя болест. Онзи, с когото си се чукала за 1 нощ няма изобщо да му пука за рисковете от забременяване, за опасностите, за твоето здравословно състояние.
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Infatuated Inside
    Против.

Баси, кооолко изпаднал трябва да си, че единственото, което ти е в главата да е това как да преспиш с някой си човек, който вероятно повече няма и да видиш, само защото, виждаш ли, нагоните са си нагони и няма какво друго да се направи по въпроса?

Сериозно, сексът за една нощ не виждам какво удовлетворение би могъл да даде на когото и да е било.
    Доста явно, прицнипно съм против, но не против и флиртовете, примерно ако си на купон и се напиеш ( за това като отида на купон си гледам мярата за да няма после изненади на следващия ден ) и не се контролираш и айде в леглото и на следващата сутрин може да ти е яко може и да ти е кофти зависи от човека, но познавам едно момиче което иска да си загуби девствеността на купон с който и да е но важното е да е на купон ЛОЛ
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено,че съм против.Тези хора,които го практикуват в повечето случаи се интересуват главно от секс и от нищо друго.Нищо не може да се сравни с това,което правиш с любимия човек.100 пъти по-хубаво е...а и това безразборно чукане води до куп опастности.

...

Aз лично съм против, някак си май не ми е в стила.
    SY

Фен
    Град
    София
    Като повечето и аз съм против,защото без чуства не е същото,но честно казано и тва си е тръпка
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    abe to po peincip ima hora vsqkakvi i moje da go pravat bez lubov ama az ne sum za takova ne6to

Повече от фен
    Az sam protiv!Kato q nqma lubovta ne e sa6toto-ni6to ne moje da se zameni s tova da si s lubimiq 4ovek

Голям фен
    Za ;] Mejdu horata ima i sexualno privlichane,mojesh da vidish nqkoi,da ne go obichash ,no oshte shtom si go vidql i prosto da iskash da go .... Inache lubov+sex e neshtu mnogo qku
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    аз съм за

няма нищо лошо в това да имаш някоя хубава авантюра за една вечер - и разнообразие, и тръпка, и неангажиращо.. нещо като леко разтоварване :P

а това, че няма любов... ми кво да кажа, за мен и само обикновено сексуално привличане ми е достатъчно, за да правя секс, и не бих имала угризения, защото според мен удоволствието си е удоволствие и никой няма право да те наказва или критикува заради това
    разбира се, ако някой, който на външен вид.. хм,.. да речем, че не е мой тип, не бих го погледнала, кво остава за секс, но ако ме привлича...

Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Ба за какво ми е такова нещо
    Не ми върши работа

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    аз съм за

няма нищо лошо в това да имаш някоя хубава авантюра за една вечер - и разнообразие, и тръпка, и неангажиращо.. нещо като леко разтоварване :P

а това, че няма любов... ми кво да кажа, за мен и само обикновено сексуално привличане ми е достатъчно, за да правя секс, и не бих имала угризения, защото според мен удоволствието си е удоволствие и никой няма право да те наказва или критикува заради това
    разбира се, ако някой, който на външен вид.. хм,.. да речем, че не е мой тип, не бих го погледнала, кво остава за секс, но ако ме привлича...

След няма и час ще пристигнат дебелите метълки и 13 годишните дрисли и ще ти обяснят как твойта постъпка е курвенска и незнам си ква.
    2т. системно

Град
    sofiq
    o ne nee ne moga da povqrvam 4e ima hora koito sa za tova tova e gadno hora

Супер фен
    естествено че съм за, може и двеа пъти на нощ ама ако черпи цигара тогава

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    tvurdo PROTIV