.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

obi4am go a toi ne moje da zabravi biv6ata! :(

zdraveite
    problema e sledniqredi vreme mn haresvah edin 4ovek no ve4e otno6enieto mi se promeni...i sega ima ednomom4e ot moeto u4ili6te...az sym 9 a toi12 klas.mnogo go haresvam...dnes si govorihme i go popitah dali si ima priqtelka i toi kaza ne(tova me zardva..ama be6e samo za mig)no haresva momi4e ot mn vreme...MNOGO go obi4am iskam da trygnem kak da mu pomogna da q zabravi i da zapo4ne da misli za mene! iskam da trygnem...
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам как ще я забрави заради теб,ако не се влюби в теб,което ще стане само,ако той иска.Той я харесва и мисли за нея,а не за теб.Може би трябва да изчакаш известно време,докато чувствата му преминат,но не знам,нито аз,нито ти дали ще стане така.Той няма да ти предложи да тръгнете...трябва да говорите и да му кажеш за чувствата си...няма как да знае,че го обичаш.Бившата му е голям проблем в случая.

Супер фен
    ne moje6 da kontrolira6 na horata 4uvstvata.ne moje6 da go nakara6 da se vliubi v teb ne moje da mu pomogne6 da zabravi biv6ata(koeto 6te e mn trudno) kato prekarva6 mn vreme s nego,smeete se i t.n i t.n.S edna duma-kakto se svalq mom4e.no 6te se iska veme i tyrpenie USPEH

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Покажи му че може.... Бори се занего... Опааа май прекалих с лириката...
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Голям фен
    Напълно съм съгласна с koalka =D>
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

...

Откажи се докато е време! От опит говоря.
    SY

Момиче няма смисъл да насилваш себе си да му се харесаш. Ако той е влюбен в другата то ти на можеш по никакъв начин да го накараш да я забрави, освен ако не му станеш най-добра приятелка и след време не те забележи, но и това не е сигурна тактика. Повярвай знам от опит

Винаги си казвам, че отново няма да плача.
    Повтарям си няма от болка да се влача.
    Дори от очите да не потичат сълзи,
    ръце протягам за да уловя нечии мечти.

Голям фен
    Град
    Memphis

Re: obi4am go a toi ne moje da zabravi biv6ata! :(

Цитирай Първоначално написано от ne6i4
    zdraveite
    problema e sledniqredi vreme mn haresvah edin 4ovek no ve4e otno6enieto mi se promeni...i sega ima ednomom4e ot moeto u4ili6te...az sym 9 a toi12 klas.mnogo go haresvam...dnes si govorihme i go popitah dali si ima priqtelka i toi kaza ne(tova me zardva..ama be6e samo za mig)no haresva momi4e ot mn vreme...MNOGO go obi4am iskam da trygnem kak da mu pomogna da q zabravi i da zapo4ne da misli za mene! iskam da trygnem...
    kak taka go zaobi4a dokato go sanuva li xax :momi4e nesi dobre ti
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

She-Devil
    Guest
    Ако не сте създадени един за друг...няма начин.А да пребегнеш към всякакъв вид магия е много опасно...
    За това,ако наистина момчето,за което пишеш обича другата...по-добре не се меси.Този,който гледа назад и спомените са неговото - днес,не може да построи едно УТРЕ!
    Опитай с друг...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    да,но в случая не се изисква само твоето желание..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си