- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- za6T0 e tAkA?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Horica zdrasti.iskam da mi otgovorite na 1 vupros.az sum na 13 momi4e i vprosut e 4e haresvam vinagi navednuj po 10 mom4eta.......i ne moga da razbera tfa problem li e ili ne.Otgovorete molq vi

според мен не е проблем на твоята възраст.Това са просто влечения и нищо повече,като поотраснеш още малко ще премине
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla

aaaxaxaxa.....e aide godinite te opravdavat. samo ne produljavai v sy6tiq duh za napred 6toto togava ve4e.....xaxa
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
мацка ще се оправиш,още си дребосък и за тва мислеш че харесваш целия свят.Аз съм на 21 и до преди няколко месеца си мислех че все си харесвам по 5-6 момчета...То като срещнеш ТОЧНИЯ човек и всичко си отива по местата!Сега ти е моментът дерзай!!!Ама не прекалявай...
Ами какво да ти кажа...нормално е за тази възраст все пак,но аз като бях на 13 такова нещо не ми се е случвало.
просто те привличат, не че ги харесваш
спокойно, и на мен доста момчета са ми симпатични, но това се различава от харесването
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
хехе налиПървоначално написано от priti_kiti
)напълно съгласна съм

Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!