.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: Nightwish

Nightwish

Здравейте фенове на Nightwish (съжалявам,ако темата се повтаря)така...Кои са любимите ви песни на Nightwish....Кой е любимеца ви от групата?...Справедливо ли беше според вас изгонването на Таря?...Същото ли е в групата без нея и дали ще успеят да и намерят достоен заместител,който ще ни грабне сърцата както направи Таря?....

Супер фен
    Мнооого ме е яд,че я изгониха ! Тъпаци !
    Тя ми беше любимката...

Част от любимите ми песни са - >Eramaajarvi, Tutankhame,Elvenpath, Nymphomatic Fantasia,Angels Fall First,beauty and the beast,The phantom of the opera,Romanticide,Wish i had an angel,She is My sin,Bare Grace misery, Sacrament Of Wilderness....и въобще всичко.
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

с ръка на сърцето мога да кажа, че това е любимата ми група за всички времена и от всички жанрове музика, които слушам.
    аз не знам как да го опиша, но всеки, който има любима група знае какво е

тъ... за песните - по-лесно ми е да ти кажа кои не ми харесват, щото да са най-много 2-3 но все пак - Century Child - няма слаба песен тук! по-мрачен и "драматичен" - гениален (особено ми харесва изпълнението на The Phantom Of The Opera в Хелзинки от последното ДъВъДъ, даже е по-яко от оригинала). иначе, ако почнем по хронологичен ред:

Angels Fall First - всичко е чудесно, ама, ако Туомас не е пееше вътре щеше да е по-яко. харесва ми много

Oceanborn - целият албум върви като една приказка... естествено, че и той ми харесва

Wishmaster - песни като Dead Boy's Poem (много важна за Туомас, доколкото знам), Deep Silent Complete, Crownless, Two For Tragedy, She Is My Sin, Come Cover Me... ми нямам какво да кажа...

Оver The Hills And Far Away - малко, но качествено

Century Child го казах вече

иии
    Once - баси противоречивите чувства вади тоя албум, ама дори и да е комерсиален и всичките лайна, които се изсипаха от тру феновете за него, за мен си остава нещо като култ в съчетанието на симфонични инструменти и метъл... искаше ми се да има повече жица, ама нема.
    и всъщност от тук се пръкна Nemo, заради който се навъдиха разни зли фенчета, които отвориха ееейй такива усти кви са били яки Nightwish... бла бла... мамка им мръсна. и естествено не знаят други песни
    недоволна съм само, че направиха нов клип на Sleeping Sun, който, колкото и да е гъзарски... е, не чак толкова, ама все пак е бая барнат.. та, старата версия си беше много по-хубава! факт! евтина, но много по-истинска и красива.
    и за изгонването на Тария...ми, аз вече свикнах, ама в началото бях о.О... тя не е най-добрата певица, естествено, че има по-добри от нея, та сигурно и по-красиви.. няма да вземат някоя пача. надявам се. пък и Тария май верно си го заслужаваше... тоест - не знам, не съм била там и не искам да се изказвам, но е крайно време някои да разберат, че тя не прави групата!!! факт!
    все пак... аз си я харесвам... Boot знае
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Сегааа, колкото и да ме намрази порЪ, ще кажа, че Найтпиш никога не са ми били особено любима група. Даже не съм ги и слушала особено задълбочено. В смисъл... да, красиви са, Таря(Тария?!) с прекрасния глас, невероятните клавири и т.н., обаче са ми прекалено красиви. Няма е гротеската, някак си. Няма агресия и... де да знам. Абе, просто не ме докосват по начина, по който докосват някои други хора ( )
    А за изгонването на Тария(Таря?!?!?!) съм се изказвала и няма да го правя пак.

Saatana vittu perkele hate crew!

Guest
    kakvo moga da kaja osven VELIKA grupa!mnogo me e qd,4e Tarja napusna ili sa q izgonili.ne znam kakvi sa pri4inite.moje tq da e naduta i da ne i puka kakto e kazala za Nightwish i iska da se realizira sama ili puk da se e skarala s grupata i da sa q izgonili.ne znam koi e vinoven.ne gi poznavam kato hora,4e da opredelqm,no fakt e,4e edva li drugata 6e e tolkova dobra kato Tarja.nai-mnogo da se opitva da q imitira,kato taq ot Epica.nqma vtori takuv glas,no dano da si izberat nqkoq dobra vokalistka,a ne ligava piskliva gothic madama.i vse pak Nightwish nqma da bude su6tata bez Tarja nikoga.imat strahotni albumi i tova,koeto napraviha dosega e super!mnogo sujalqvam,4e ne doidoha v bg o6te s Tarja kogato bqha.i vse pak se govori,4e skoro 6e izlizat pesni s novata ili sa izlezli ve4e?ako nqkoi znae kude ima moje da dade link ili da kaje imenata.mnogo sum lubopitna da 4uq za kakvo stava vupros.nqma da q diskriminiram taq novata predi da sum q 4ula o6te,no ne o4akvam ne6to koi znae kakvo.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Найтпиш
    moje li da ne obijda6,a?kato ne ti haresva ne e nujno da se podigrava6 s imeto.po-dobre si naso4i negativnata energiq kum Azis Oguzis.

Sigurna sum 4e na Tarja i puka za grupata...estestveno 4e i puka...Tolkova vreme zaedno,tolkova muzika napravili i po tozi na4in da q izgonqt.Edva li Tarja go zaslujava.Makar i obvinena v nadmennost i dori i da se kazva 4e Tarja e tursila samo materialnoto az se sumnqvam v tova i sum sigurna 4e Tarja ne e takuv 4ovek...Dam 6te i namerqt zamestni4ka no nqma da e su6toto,edva li tq 6te e tolkova dobra kolkoto Tarja.Grupata nqma da e su6tata bez Tarja...A i az do kolkoto znam vse o6te ne sa namerili nova vokalistka...Vie ako znaete ne6u...spodelete

Guest
    Super mn se kefa.Tova e lubimata mi grupa. s Tarja bez Tarja mi ostava lubimata.Da nqma da e su6toto no 6te namerqt su6to tolko dobra vokalistka.Lubimeca mi e Tuomas.Mn e sladuk a Lubimite mi pesni sa ujasno mn daje po4ti vsi4ki.eto nqkoi:Wishmaster,Over the hills and far away,Dead boys poem,away,forever yours,sleeping sun iiii o6te mn mn.... NIGHTWISH FOREVER!!!

Slu6am gi no ne sum im osobeno golqma fenka...ina4e staat.Gore dolu sum suglasna s Boot,no verno nqa smisal da si prai ebavka s imeto im

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Таря и изгониха по ясната причина, че е мислила само за кинтите, беше станала някаква драма там, не ми се търси писмото...Иначе не е лоша групата, имат някои добри попадения, но като цяло не ми харесват особено. Любима тяхна песен ми е Dark chest of wonders

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Найтпиш
    moje li da ne obijda6,a?kato ne ti haresva ne e nujno da se podigrava6 s imeto.po-dobre si naso4i negativnata energiq kum Azis Oguzis.
    Дишай. Не го казах с лошо чувство.

Guest
    Nightwish...mn sa dobri.Naistina moje da se kaje 4e e edna ot lubimite mi grupi...Lubima tqhna pesen mojebi nqmam,vsi4ki po4ti mi haresvat.Lubimka mi be6e Tarja i e mn kofti 4e q izgoniha.Naistina ima neveroqten glas,unikalen,trudno bi mogla da bude zamestena

:(((
    Guest
    da naistina i az sas 4ista suvest moga da kaja 4e nightwish si ostava lubimata mi grypa vsi4kite im pesni sa stra6no melodi4ni
    lubimite sa mi:
    dark chest of wonders,wish I had an angel,pharaoh sail the orion,fantasmic s edna dyma absolutno vsi4ki

Супер фен Аватара на Sarabi
    Nightwish Първата ми група.С тях се зарибих по жицата.Велико чувство всяват.Текстове.Изпълнение .Всичко ме кефи.Наистина би ми било много по-лесно да кажа кои не ми харесват...но няма.Защото просто явно не са ми по вкуса,не,че не са добри.
    Таря.Страхотно си пасваше с всичко.Но все пак не точно ние решаваме кой ще пее и кой не в дадена група .В началото изобщо не вярвах.Смятах,че са го направили за рекаламата(колкото и да мразя такива простотии...предпочитах да смятам,че Таря си е там а те само се излагат).Но...ще го преживея-няма какво да направя.Във всяко нещо трябва да има и малко свежа кръв.Може новото попълнение да е дори по-успешно.(Ще имаме още много години,за да проследим развитието им това е предимството да се хванеш с жица от малък).
    И,за Бога,ще спрат ли някога всички да казват "Изгониха Таря-край с групата.За кво си купуваш тениска?"
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

И аз се запалих по метала от тази група. Няма песен която да не ми харесва. През всичкити години, в които сущестлуваше групата, се смениха доста музиканти, но тя остана все така харесвана от всички ни. Но този път ми си струва че няма да е същото. Вярно е че никои човек не е незаменим. Ще има пак Nightwish, но вече ще е със съвсем друго звучене. Може би ще стане като е D2. (дано не е така)
    What I want, is what I need!
    What I need,is METAL and SPEED!

И аз се запалих по метала от тази група. Няма песен която да не ми харесва. През всичкити години, в които сущестлуваше групата, се смениха доста музиканти, но тя остана все така харесвана от всички ни. Но този път ми си струва че няма да е същото. Вярно е че никои човек не е незаменим. Ще има пак Nightwish, но вече ще е със съвсем друго звучене. Може би ще стане като е D2. (дано не е така)

на мен за щастие не ми се наложи да изживея шока от изгонването на Таря, защото точно след този случай ми стана любопитно кои пък ще са тези.
    Мисля че игонването на Таря по-скоро ще се отрази положително на групата. Края на една ера и началото на нова. В Once почна да се усеща изчерпаността им.
    Любими песни са ми Ghost love score, Beauty of/and the beast, Planet hell, Kinslayer, но като цяло всички песни ми харесват.

Цитирай Първоначално написано от nop
    и всъщност от тук се пръкна Nemo, заради който се навъдиха разни зли фенчета, които отвориха ееейй такива усти кви са били яки Nightwish... бла бла... мамка им мръсна. и естествено не знаят други песни
    не можах да не се изкажа:
    ти да не се мислиш за много велика заради това че си "праведна фенка" на Найтуйш. Дано осъзнаеш колко тъпо е изказването - дразниш се че хора, които попринцип слушат друга музика харесват Немо. Това трябва да е комплимент за групата, а не обратното.

Аз пък хич не ги харесвам Найтуиша. Даже бих казал, че съм Хейтуйш (Хейт + Найтуйш= Хейтуйш). Има само една тяхна песен, която харесвам - "Over The Heels An Far Away"и до колкото знам тя даже не тяхна...
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    Аз пък хич не ги харесвам Найтуиша. Даже бих казал, че съм Хейтуйш (Хейт + Найтуйш= Хейтуйш). Има само една тяхна песен, която харесвам - "Over The Heels An Far Away"и до колкото знам тя даже не тяхна...
    А чия е?????????

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Nightwish_fen
    Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    А чия е?????????
    http://en.wikipedia.org/wiki/Over_th...s_and_Far_Away

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ами имам няколко песни на Nightwish, жанрът им е интересен, музиката им е красива...но просто не е точно за мен.
    хъхъ..

Цитирай Първоначално написано от abstraction
    Цитирай Първоначално написано от nop
    не можах да не се изкажа:
    ти да не се мислиш за много велика заради това че си "праведна фенка" на Найтуйш. Дано осъзнаеш колко тъпо е изказването - дразниш се че хора, които попринцип слушат друга музика харесват Немо. Това трябва да е комплимент за групата, а не обратното.
    да, мисля се... и в случая твойто е по-тъпо, щото изобщо не разбра какво съм написала нямам против хората да харесват Nemо... идеята ми бе, че не понасям индивиди, които знаят само тая песен, щото е известна и вече се пишат за супер яките фенове на групата.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    пфф..Nightwish за мен си остават една невероятна група.те ми бяха една от първите любими по-твърди групи и..много кофти,че се получиха така нещата с Таря.едва ли ще намерят вокалистка,която да я замени подобаващо а и Таря малко или много си е емблематична за групата..с божествения глас,с невероятното излъчване..
    любимият ми в групата е Marco
    а песните,които най много ми харесват - Bless The Child , Walking In The Air , Come Cover Me, Deep Silent Complete , Nemo , A Dead Boy's Poem , Over The Hills And Far Away
    get off.

Това е една от малкото групи които са в състояние да ме накарат да взривя плеъра. Убийте ме, ама тяхната музика, въпреки опитите на приятели, не успя да предизвика в мен каквото и да е чувство, освен раздразнение. Според мен просто им липсва сила, емоция. Песните им ми звучат някак монотонно, а мадамата ми пее едно безизразно такова... Знам ли, проблемът сигурно е в моя телевизор, обаче за мен това е група, лишена от всякаква живинка, сила, тръпка... Едно такова мазно, безидейно, лесно смилаемо, псевдо красиво... Всички разправят, че имали уникална музика, велики текстове, пък и вокалистката пеела неземно..Е,убийте ме, ама аз такова нещо в тях не забелязвам. Всеки с вкуса и възприятията си...
    Will the coma of souls outlive eternity?

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    [color=indigo]Понеже не ми се правеше нова тема...изнамерих тази в търсачката...стори ми се удачно тук да постна това:

Новата вокалистка се казва Anette Olzon
    Абе не съм им много фен ама реших да информирам хората
    А и мацката ме кефи като визия, нищо че е леко особена
    хъхъ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си