.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Тема: Nightwish

а аз пак да си кажа, че мацката има някъв много обикновен глас, грозна е и ме дразни.
    и Nightwish станаха ебати педерасите, заклевам се.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от пор
    а аз пак да си кажа, че мацката има някъв много обикновен глас, грозна е и ме дразни.
    и Nightwish станаха ебати педерасите, заклевам се.
    Ааа нз за гласа...и нз за бандата...ама снимката е шантава верну ама мене ме кефи На нея малко мязат на пирати (още ме държи от вчера )
    хъхъ..

слушай Eva.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    тая е противнаааааааааааа и е смешна
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на koalka
    Те имат ли нов албум, та да го чуя и аз да дам оценка?

можеш да си дадеш оценката чак септември месец... ако не се появи по-рано из торентите, де.
    аз да се повторя - слушай новата им тъпа песен Eva.

Що бе, не пее толкова зле момичето...

Но определено песента е слаба, в сравнение с предишните.
    Не искам да измествам темата, ама някой да е чул и за новата вокалистка на Тристания и дали има такава, горещо ме интересуват.Щото и тя се маха

в сайта на Тристания не пише ли?

а тя не пее зле, пее обикновено. напоня ми Шарън от Within Temptation, коята е страшнаа, ама за какво ни е нейно копие...? абее, слаба работа за момента.

Дааа, за момента е слаба ракия.
    Гласа й с нищо не се отличава.А и това ме подсеща да видя в сайта на Тристания...не се бях сетила. Малее.

Знаех си....нищо не пише.

ем, поне не се надуват като Найтпиш и не тормозят феновете си с цялата тая потайност... пък и оная Анете на никого не е известна, кво я криха толкова време не знам.
    ама и Тристания няма да е лошо да пуснат малко информация как върви издирването на нова певачка...
    пфф, скапани метъли.

невероятно е да постваш след себе си, но гледам, че няма тенденция да се зяпат сайтовете на групите, така че - http://www.nightwish.com/en/files/audio
    3 нови семпъла от новия албум, който звучи МЕГА!!! АМА МЕГА КУЛТОВО!! с тъпа певачница като за капак.
    как ли щеше да звучи с невероятният глас на Тария, а не това безлично, дърто говедо...

в сайта на Тристания не пише ли?

а тя не пее зле, пее обикновено. напоня ми Шарън от Within Temptation, коята е страшнаа, ама за какво ни е нейно копие...? абее, слаба работа за момента.
    Относно Шарън...като я слушам не ми звучи да се стреми да пее оперно, а по скоро си пее нормално...което е доста интересно всъщност
    Тая Анете била някаква певица във Финландия доколкот разбрах.
    А пък Тристания - и на мене ми е интересно коя ще сложат...се пак съм им фен
    хъхъ..

е, Шарън е велика. ама Анете се пъне там и ми прилича на нея, а такъв глас няма място в Найтвиш, просто не пасва. шведка е, имала е няква банда, която правила кавъри на Абба. о.О
    да не говорим, че е чула музиката на Nightwish малко след уволняването на Тария... таз е яко проста, нямам никаква идея къде се бута.

е, Шарън е велика. ама Анете се пъне там и ми прилича на нея, а такъв глас няма място в Найтвиш, просто не пасва. шведка е, имала е няква банда, която правила кавъри на Абба. о.О
    да не говорим, че е чула музиката на Nightwish малко след уволняването на Тария... таз е яко проста, нямам никаква идея къде се бута.
    ЪЪЪЪ?? И тея пък как са я сложили в такъв случай
    хъхъ..

ще ми се да знаех...
    Туомас се е наложил според мене. не може да има толкова тъпи и глухи финландци на едно място. съмнявам се останалите да я харесват чак толкова... просто, много ме е яд. изсрали са се на метеното направо.

btw, а как ще пее Wishmaster или Deep Silent Complete ми е много интересно. о.О

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Наистина ли тази е най-добрата, която намериха?

Guest
    Нощният мерак сами си подписаха смъртната присъда...Новата НЕ струва.

tova mi e lubimata grupa .. est ` 4e bez tarja nqma da imat sushtiq uspeh... prosto edna grupa smeni li si vokala stava druga.. sq s taq novata prili4at na WT i anet mn`piska.. ne moe da pee

Чух новата песен и ми хареса. Не е нещо особено де, но ми хареса, пък аз общо взето съм си Хейтуиш. Може и с новата вокалистка да ми хареса групата... ще видим.

Фен
    Град
    stara zagora
    Новата вокалистка е пълна боза а и песента е тъпа.Започват да приличат на Уидин Темптейшън (нищо лично просто не ме кефят).
    Но все пак ТАРЯ Е ЛАМЯ ЗА ПАРИ ! .
    Ако ходеше по-често на репетиции а не се таковаше с мъжа си (екс мениджъра на групата) може би сега Nightwish щяха да са си Nightwish.
    А освен тва и Анет е мн дърта!

www.anti-fashion.org
    Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...

Цитирай Първоначално написано от kimi_raikonen
    Новата вокалистка е пълна боза а и песента е тъпа.Започват да приличат на Уидин Темптейшън (нищо лично просто не ме кефят).
    Но все пак ТАРЯ Е ЛАМЯ ЗА ПАРИ ! .
    Ако ходеше по-често на репетиции а не се таковаше с мъжа си (екс мениджъра на групата) може би сега Nightwish щяха да са си Nightwish.
    А освен тва и Анет е мн дърта!

www.anti-fashion.org
    a ti si obeden 4e e taka zashtoto..........?!?!

Sand_Storm
    Guest

Nightwish

Ami kakvo moga da kazha za Nightwish!!! To kakvoto i da se kazhe shte e malko. Kolkoto do Tarja neq nqma koj da q zamesti, vapreki che Anette ne e losha pevica, no az Nightwish gi svarzvam naj - veche s Tarja. Liubimite mi pesni sa : Slaying The Dreamer, Dark Chest Of Wounders, Wishmaster, She Is My Sin, Dead To The World, Nemo, Kuolema Tekee Taiteilijan, Ever Dream, Wish I Had An Angel. Za men Nightwish sa edinstvenata grupa, na koqto muzikata mozhe da mi vazdejstva. Imam chustvoto che se prenasqm v edin drug svqt.

Град
    Психиатрична болница..
    Невероятно въздействие ми оказват песните на Nightwish - като ги слушам и забравям какво става покрай мене. Много жалко, че Таря вече не е в състава, защото без нея не е същото, липсата й се усеща. Новата вокалистка хич не ми допада.. Някои от любимите ми техни песни са: Nemo, Away, She Is My Sin, Sleeping Sun, Kuolema Tekee Taiteilijan, Beauty of The Beast, End of All Hope, Over The Hills And Far Away, Phantom of The Opera, Wanderlust, Wishmaster, Ever Dream и т.н.

Things will never be the same again

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си