.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Тема: Nightwish

Цитирай Първоначално написано от kimi_raikonen
    Новата вокалистка е пълна боза а и песента е тъпа.Започват да приличат на Уидин Темптейшън (нищо лично просто не ме кефят).
    Но все пак ТАРЯ Е ЛАМЯ ЗА ПАРИ ! .
    Ако ходеше по-често на репетиции а не се таковаше с мъжа си (екс мениджъра на групата) може би сега Nightwish щяха да са си Nightwish.
    А освен тва и Анет е мн дърта!

www.anti-fashion.org

Марко е по-дърт от нея
    не я обиждай ебаси, много добре си пее, а това че не се връзва с звученето на Nightwish е друг въпрос

Много гадно,че изгониха Таря,защото скоро ще заплачат за нея.
    иначе стария състав са супер.Любими песнииииии.....Ever Dream,Wishmaster,End of all Hope и още много много.

Град
    v kashon pred NDK
    според мен Nightwish бяха мн велика група преди да изгонят Таря.не съм слушала новите песни на групата,но слушах коледния албум на Таря...не е чак толкова зле.А Любимия ми човек от групата е Tuomas или Toumas (бъркам се как се пише ) а любимите песни са ми..значи всичките от последния им концерт с Таря (End Of Era)
    OБИЧАМ ТАЗИ ГРУПА!!!!
    Metal Is Forever!!!

Изгонването на Таря беше голяма грешка за мен групата няма да е същата верно новата не е чак толкова зле ма Таря е доста доста по добре харесвам си ги но старите песни мога само да предполагам какъв ще е новият им албум...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си