.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Искам да бьда с него

Харесвам едно момче с което сичко вьрвеше страхотно,но преди няколко дни той ми каза че си има приятелка и сега не знам какво да правя,защото го харесвам адски много и не мога да се откажа от него,а за момента той иска да сме само приятели.Какво да правя ???

Супер фен
    Колкото и да ти се иска не се меси във връзката им Би било голяма грешка...
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    най-гадното за мен е да разваляш нечия връзка, такаче по-добре го остави и си намери някое свободно сладурче
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    най-гадното за мен е да разваляш нечия връзка, такаче по-добре го остави и си намери някое свободно сладурче
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Браво! =D> Точно така!

На първо място трябва да се запиташ следното. Той е измамил И теб като не ти е признал, че има връзка. Второ той е постъпил ужасно с приятелката си. Дори да развали моментната си и да тръгне с теб, каква е гаранцията, че и с теб няма да постъпи по същия начин? Щом иска да сте само приятели, очевидно съжалява. НО не разваляй нечия връзка. Нека остана приятелството.

Re: Искам да бьда с него

Цитирай Първоначално написано от PaMit0
    Харесвам едно момче с което сичко вьрвеше страхотно,но преди няколко дни той ми каза че си има приятелка и сега не знам какво да правя,защото го харесвам адски много и не мога да се откажа от него,а за момента той иска да сме само приятели.Какво да правя ???
    tc tc ne ti li pisna da my hodi6 po guza na toq......
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен
    Примири се..

Фен
    Град
    София
    няма какво друго да направиш,освен да не се занимаваш с него!сега е сано увлечение така че няма да ти е толкова трудно да го превъзмогнеш
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

........

Той,ако иска да е с теб,сам ще те потърси!Не прави интриги и не се опитвай да разваляш,нещо което може да не може да бъде развалено!
    Има толкова много свободни мъже.....или пък понеже е "забранен плод" е най-сладък!

Фен
    Град
    България
    Не е хубаво да разваляш нечия връзка.И помисли си ако се намеси , някой във връзката ти с някое момче.По-добре се опитай да го забравиш-най-лесният начин е да си потърсиш някое друго момче .Опитай, може и да намериш някой-свободен.

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    ne bilo hubavo are bqgai ot tuka da sa opraqt puk ne sum siguren 4e pi4a ima gadje proveri rabotite naprei nqkoe film4e s nqkoi negov priqtel da go pita za tebe da zaprili4a na sapunka puk ako se seti 6te si doide pri tebe

P.S. vajnoto e da stava 6outo ...
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    SUCK IT !
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

борето
    Guest
    не се тормози на мен ми се случи същото преди 5 дена и много боли ,но всичко се връща някои ден, и ще съжалява за това което е направил ,моита приятелка направи същото нещо,просто бъди силна и си намери момче ,което ще те обича и ще се грижи за теб ,успех))

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Чакай..... Чакай...... И за финал пак чакай... Ако искаш наистина да го спечелиш показвай му, че го харесваш, но не му се меси във връзката.... По този начин показваш лоялност към него....
    Успехи и бира !!!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Фен
    Град
    София
    Ами не бъди егоисти!Щом ти го е казал,значи с нея му е добре и може би я обича!Недей да разваляш една връзка,защото не би искала предполагам и с теб да се случи.Изчакай или го забрави,но недей да се месиш
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Голям фен
    Град
    София
    pravilno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си