Infatuated Inside, изглеждаш доста убедена, че ти знаеш какво е любов...и от къде знаеш, че не е просто заблуда? сега чувствата ти са споделени...щастлива си. И искренно ти пожелавам да си останеш така. Но съм сигурна, че ако в момента твоята обич беше несподелена щеше да си на доста по различно мнение.
Въпреки това нямам ни най малко намерение да правя каквито и да е предположения...и моля те не се опитвай да оценяваш способността ми да обичам - мисля че не ти влиза в работата.
И от чии зор питаш...Е, направила си си труда да прочетеш какво съм написала и дори да го цитираш...може би обаче си пропуснала в началото

Искам само да изразя това, което се таи в мен и се надявам че така ще ми олекне. Не ме интересува ще четете ли, ще критикувате ли...
Не го правя за теб, за нея или за него...Не го пиша за тези, за които, както ти каза, не знам какво изпитват. Пиша го за себе си. За ЛИЧНА облага...ако изобщо може да се говори за облага.

Честно казано не видях отговор на въпроса ми...само ме объркваш още повече:) За сметка на това аз пък ти отговорих на всички въпроси....благодаря ти за критиката, защото критиката е най-добрия учител :)