- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За Момичета ...
Момичета , кайете сега , харесвате ли по - "здрави" момчета с добре оформени мускули , плочки и т.н , а ко не - за6то![]()
Разби ра се![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
da razbira se .........a i samo da kaja na momi4eto deto na profila ima snimka na avril lavigne evala tva mi e lubimata pevica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ami 4estno kazano ne obi4am muje.koito se pokazvat samo s muskulite si...za6toto vse pak ima lice,harakter i t.n...obi4am edno mom4e da se poddurja...no 4ak puk super muskolest-NE! a mrazq mom4eta, koito nqmat ni6to a hodqt takiva izpu4eni i si mislqt 4e sa fashionPO-DOBRE DA SA SI TAKIVA KAKVITO SA SI!
po princip da,no vse pak trqbva da ima i pokritie.V smisyl ne samo daimat hubavo tqlo i da se perchat s tova,no da imat i dostatychno akul v glavite si
Допадат ми момчета с мускули, но не някакви културисти. А и не това е най-важното в един човек.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами няма да си кривя душичката-да.Но с тая малка разлика,че ми харесва и обичам само едно здраво момче.
амм аз не съм момиче ама ще си позволя да си дам мнението...тка де мнението на мои приятелки,та те казват че ги кефели повече момчета с характер отколкото с мускули и нз си ко
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
Аз не обичам момчетаПървоначално написано от sun4ooo`
![]()
![]()
![]()
![]()
Dam dam suglasna sumПървоначално написано от Aleandra
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз лично винаги хлътвам по такъв тип момчета![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
За една мозъчна клетка толкова много и смислови задълбочения...ехх ПреклонПървоначално написано от ThePainIsReaL
много ясно 4е харесвам такива мъже.то осташе да си падам по кекавите,клйощавите,гърбав ите идиоти.
На всяко момиче му прави впечатление добре-оформено мускулесто тяло, както и на всяко момче му се харесват стегнати дупета, плоски кореми и т.н. - Нормално е! Харесват ми да! Но не някакви напомпани безмозъчни слонове, които не могат сякаш да дишат от мускулна маса! Хахахаха! Преди една вечер, като излязох с моите приятели, ми направи впечетление един огромен индивид яко напомпан, не можеше да се обърне човешки... Чак ми стана смешно хахахах !
Как може да ти хареса такова момче, като то не излъчва и капчица топлина?! Даже нищо да няма... пак ще си обичам моето момче, защото е себе си преди всичко!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
ESTESTVENO!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от sun4ooo`
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Принципно доста харесвам оформени мускули, НО не и мъжете, които се фукат с тях и само се изтъкват колко са силни ... а иначе идета ми е, че в един мъж харесвам силата, която излъчва (не само физическа де) и съм направо радар за едно добре поддържано и стегнато тяло
![]()
![]()
![]()
Opredeleno e taka....myjete tip bor4eta sa uvasni.....ama ina4e hubavoto tqlo ne e za izhvarlqneПървоначално написано от NaDuFcHe
![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Първоначално написано от Анонимко
eto mnenie koeto mi haresva! to4no tova iskam da kaja i az! bravo pozdravleniq!
black cat or white cat,that is the question!!!
MM... mi obi4am i vinagi sum si padala to4no po takiva "muskulesti" mom4eta. Ne niakvi kulturisti de, ama relefni i stegnati. Niama ni6to po sexy ot 6iroki ramene, hubavo oformeni ruce i plo4ki![]()
![]()
Естествено,че да то на кой не му харесва.Но само да ги гледам не искам гардероб за авер.Аз каквато съм дребничка само това остава.![]()
=D>Първоначално написано от SINDEL
ne haresvam muskulesti majagi ...za6to li...mi ne znam prosto ne mi haresvat![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Определено критерия ми за момче не е тва,ама ако ги има и тези екстри - супер !!!
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!