.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

За Момичета ...

Момичета , кайете сега , харесвате ли по - "здрави" момчета с добре оформени мускули , плочки и т.н , а ко не - за6то

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Разби ра се
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Guest
    da razbira se .........a i samo da kaja na momi4eto deto na profila ima snimka na avril lavigne evala tva mi e lubimata pevica

Guest
    ami 4estno kazano ne obi4am muje.koito se pokazvat samo s muskulite si...za6toto vse pak ima lice,harakter i t.n...obi4am edno mom4e da se poddurja...no 4ak puk super muskolest-NE! a mrazq mom4eta, koito nqmat ni6to a hodqt takiva izpu4eni i si mislqt 4e sa fashion PO-DOBRE DA SA SI TAKIVA KAKVITO SA SI!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    po princip da,no vse pak trqbva da ima i pokritie.V smisyl ne samo da imat hubavo tqlo i da se perchat s tova,no da imat i dostatychno akul v glavite si

Допадат ми момчета с мускули, но не някакви културисти. А и не това е най-важното в един човек.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами няма да си кривя душичката-да.Но с тая малка разлика,че ми харесва и обичам само едно здраво момче.

амм аз не съм момиче ама ще си позволя да си дам мнението...тка де мнението на мои приятелки,та те казват че ги кефели повече момчета с характер отколкото с мускули и нз си ко
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Guest

Re: За Момичета ...

Цитирай Първоначално написано от sun4ooo`
    Момичета , кайете сега , харесвате ли по - "здрави" момчета с добре оформени мускули , плочки и т.н , а ко не - за6то
    Аз не обичам момчета

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Еми .. много си зависи , но иначе по ми харесват такива като баскетболисти , но не много високи .. абе .. не знам и аз , загубих се в мислите си .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Допадат ми момчета с мускули, но не някакви културисти. А и не това е най-важното в един човек.
    Dam dam suglasna sum
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Аз лично винаги хлътвам по такъв тип момчета
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Еми .. много си зависи , но иначе по ми харесват такива като баскетболисти , но не много високи .. абе .. не знам и аз , загубих се в мислите си .
    За една мозъчна клетка толкова много и смислови задълбочения...ехх Преклон

много ясно 4е харесвам такива мъже.то осташе да си падам по кекавите,клйощавите,гърбав ите идиоти.

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    На всяко момиче му прави впечатление добре-оформено мускулесто тяло, както и на всяко момче му се харесват стегнати дупета, плоски кореми и т.н. - Нормално е! Харесват ми да! Но не някакви напомпани безмозъчни слонове, които не могат сякаш да дишат от мускулна маса! Хахахаха! Преди една вечер, като излязох с моите приятели, ми направи впечетление един огромен индивид яко напомпан, не можеше да се обърне човешки... Чак ми стана смешно хахахах !
    Как може да ти хареса такова момче, като то не излъчва и капчица топлина?! Даже нищо да няма... пак ще си обичам моето момче, защото е себе си преди всичко!
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Фен
    Град
    ruse

Re: За Момичета ...

Цитирай Първоначално написано от sun4ooo`
    ESTESTVENO!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Принципно доста харесвам оформени мускули, НО не и мъжете, които се фукат с тях и само се изтъкват колко са силни ... а иначе идета ми е, че в един мъж харесвам силата, която излъчва (не само физическа де ) и съм направо радар за едно добре поддържано и стегнато тяло

Фен
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Dam dam suglasna sum
    Opredeleno e taka....myjete tip bor4eta sa uvasni.....ama ina4e hubavoto tqlo ne e za izhvarlqne
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami 4estno kazano ne obi4am muje.koito se pokazvat samo s muskulite si...za6toto vse pak ima lice,harakter i t.n...obi4am edno mom4e da se poddurja...no 4ak puk super muskolest-NE! a mrazq mom4eta, koito nqmat ni6to a hodqt takiva izpu4eni i si mislqt 4e sa fashion PO-DOBRE DA SA SI TAKIVA KAKVITO SA SI!

eto mnenie koeto mi haresva! to4no tova iskam da kaja i az! bravo pozdravleniq!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не-грозно ми е!

Мега фен
    Град
    SF
    MM... mi obi4am i vinagi sum si padala to4no po takiva "muskulesti" mom4eta. Ne niakvi kulturisti de, ama relefni i stegnati. Niama ni6to po sexy ot 6iroki ramene, hubavo oformeni ruce i plo4ki

Град
    Варна
    Естествено,че да то на кой не му харесва.Но само да ги гледам не искам гардероб за авер.Аз каквато съм дребничка само това остава.

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    MM... mi obi4am i vinagi sum si padala to4no po takiva "muskulesti" mom4eta. Ne niakvi kulturisti de, ama relefni i stegnati. Niama ni6to po sexy ot 6iroki ramene, hubavo oformeni ruce i plo4ki
    =D>

ne haresvam muskulesti majagi ...za6to li...mi ne znam prosto ne mi haresvat
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Фен
    Град
    София
    Определено критерия ми за момче не е тва,ама ако ги има и тези екстри - супер !!!
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си