.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: nqkoi da ima ideq

seriznobezebavki
    Guest

nqkoi da ima ideq

m sum na 16 i ot nqkolko dena na toq dolu mu ima ne6o.zna4i na mesta po kojata,na glavi4kata i nema ni6to,ima nekvi kato li6ei, suvsem malki s goleminata na pupka ili bez forma 6toto ima i edno takova "proturkvane" deto ne e kruglo a poprodulgovato.mene mi izglejda ne6to sredno m\u izgoreno i proturkano.sega znam 4e tuka si4ki 6e kajat da hoda na lekar i 6e hoda,namislil sum za tiq dni,ama se 4uda ot kvo moje da e 6toto ot 7 meseca ne sum bil s momi4e,posledno sum masturbiral predi okolo 2 dve sedmici(imam si gaje i po nego si haba feromonite za tva tolko dulgo ne sum se baral) i se 4udeh ot kvo e stanalo tva.moje li ne6o da e ot novi bokserki ili...are ako nqkoi si ima ideq da si kaje....

Azis4o
    Guest

Re: nqkoi da ima ideq

Цитирай Първоначално написано от seriznobezebavki
    posledno sum masturbiral predi okolo 2 dve sedmici(imam si gaje i po nego si haba feromonite za tva tolko dulgo ne sum se baral) i se 4udeh ot kvo e stanalo tva.moje li ne6o da e ot novi bokserki ili...are ako nqkoi si ima ideq da si kaje....
    А от този период насам къпал ли си се ?

Град
    sLizA6 k1m aDa i zAviVa6 v p1rVatA preSe4kA vdQsn0
    kazva6 4e si na 16.....mi.....nqq da e zle na 17 god da se izk1pe6

MOMI4ENCE SAM!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LP_for3vEr
    kazva6 4e si na 16.....mi.....nqq da e zle na 17 god da se izk1pe6

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Re: nqkoi da ima ideq

Цитирай Първоначално написано от Azis4o
    Цитирай Първоначално написано от seriznobezebavki
    posledno sum masturbiral predi okolo 2 dve sedmici(imam si gaje i po nego si haba feromonite za tva tolko dulgo ne sum se baral) i se 4udeh ot kvo e stanalo tva.moje li ne6o da e ot novi bokserki ili...are ako nqkoi si ima ideq da si kaje....
    А от този период насам къпал ли си се ?
    e mnogo grubo,mislq,4e mnenieto ti ne be6e nujno ama kakto i da e.A pi4,na tebe kakvo da ti kaja,spored men otidi na lekar,za6toto edva li tuk nqkoi 6te moje da ti kaje
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Guest
    kupa se seki den we,kak pa hvana vruzka s tva???

Guest
    kak taka hem ot 7 meseca ne si bil s momi4e,hem si ima6 priqtelka?siguren li si 4e ne e do6lo tova ot neq?

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kak taka hem ot 7 meseca ne si bil s momi4e,hem si ima6 priqtelka?siguren li si 4e ne e do6lo tova ot neq?
    От това, което прочетох и разбрах не е бил с момиче 7 месеца тоест не е правил секс 7 месеца ако верно съм го разтълкувал начи изключваме да е дошло от нея
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Зайо-Байо
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от N.C.L
    От това, което прочетох и разбрах не е бил с момиче 7 месеца тоест не е правил секс 7 месеца ако верно съм го разтълкувал начи изключваме да е дошло от нея
    А може приятелката същност да е момче може пича да не е бил с момиче толкова време но не е гаранция че не е бил сприятелката си (ако броим че е момче)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Зайо-Байо
    А може приятелката същност да е момче може пича да не е бил с момиче толкова време но не е гаранция че не е бил сприятелката си (ако броим че е момче)
    vie tuka go izkarahte 4oveka nqkuv mrusen ciganin gei. gorkiq...

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    ще се учудиш ли ? ^^
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Guest
    ще се учудиш ли ? ^^
    e,ne ama moje i da ne e. kato gledam problema mu e seriozen i nai-dobre toi da si otide na lekar,6toto tuk nikoi ne moje da gadae.

daviebamaikataaznavas
    Guest
    sega oto4nqvam za posledno.kupa se seki den!ne sum ebal ot 7 meseca!imam gaje ot 2!sega tukmo ne6tata se podrejdat da legnem zaedno i tva mi se slu4i...a i NE SUM GEI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asdasd
    Guest
    i sum bulgarin!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от asdasd
    i sum bulgarin!!!!
    И обичаш кисело мляко !!! Нали ?

...

Важно е, хигиената ти да е добра, но ако тя е добра, възможно е да е протъркване, алергия към материя на дрехите ти. наистина е най-доре да идеш на лекар. Може да не е и нищо сериозно
    SY

Фен
    Град
    София
    Иди на лекар
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    баси маина иди на лекар !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

toqdetopusnatemata
    Guest
    purvo iskam da kaja 4e se po4ti se opravih.v4era govoreh s maika mi i se okaza 4e na6te bili mnogo otrakani, 6toto sa na po 50 ,ta maika mi mi dade nekuv "Actovegin" za mazane sega po4ti si4ko iz4ezna.
    sega VTORO: V TOQ FORUM 90% OT HORATA SA IDIOTI,TAPACI,LAMERI,LAPETA I SEKVI TAKIVA PROIZVODNI.NE OBIJDAM NIKOI SAMO KAZVAM FAKT.
    ARE SEGA SI EVETE MAIKATA SI4KITE!

Супер фен
    ахаха тоя форум ме разбива, добре че се регнах днеска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си