- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- България - Холандия
Кур за мачО 2 за КЮРДА!
За жалост няма да мога да отида на мача.Но все пак се надявам България да победи и вярвам в това,холандците не са кой знай какво в последно време,а и играят без звездите си.Мога да твърдя,че ние сме скрития фаворит в групата.![]()
Падаме 0:1![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
равен 1:1
one word ОПТИМИЗЪМ \/
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Айдееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее е гоооооооол.
Ако бият в понеделник съм кирка, ама и иначе ще съм.
Поздравявам всички с Хъшове - И да паднем, и да бием.mp3
Първоначално написано от exploitedteen
Сега да видим 2рото полувреме.
баси тъпия гол ни вкараха беееможе ли такова нещо?може.баси тъпите защитници!и Стоичков за кфо изкара Марто?
лелееее лошо ни се пише докрая...
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Недей моля те.Не обвинявай ,защитата обвинявай само КСП и смешния и жалък Фалентин илиеФ!КЮРДА СТОИЧКОВ ПЕДЕРАС ПЕДЕРАС!Първоначално написано от rusalkata_
А Вагнер и Топузаков как играят.. балетна стъпка....
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
МОЛЯ КОЙТО НЕ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ ДА НЕ КОМЕНТИРА МАЧОВЕ!Първоначално написано от skate_warrior
Колко е резултата последно?
Имаше треньорска грешка.Вместо да сменя Мартин трябваше Берби и не с Божинов ,а с Домовчийски.И пусна Зоран ...
1:1Първоначално написано от Jenninka
Жалко, че Ицката изкара Марто и вкара оня ръб Божинов. Браво на Иванков, ако не беше той щяхме да отнесем още няколко гола. За малко Валентин Илиев да вкара, но шанс. Нашият отбор много бързо издъхва, но пък и терена беше много зле. Като цяло ми хареса мача.
Трябва да сме доволни от резултата,защото можеше и да загубим.За мен героя на мача е Димитър Иванков,много добре пазеше,защитата като цяло се представи на ниво имаше от време на време грешки,но все пак се случва особено на този терен.Наистина Мартин Петров трябваше да остане на терена.Много щеше да бъде полезен в завършвашите минути,но Стоичков си е зле.Божинов слабо се представи и това е като цяло.Много важна точка.
Познавам играта на Иванков той игра на повече от 100 %![]()
Не си обеснявам смяната на МартоЕдинствено акое получил някаква контузия,но аз не видях нз...иначе Зоран беше пълна дупка(както във всеки мач бтв)
Малшанс за Вальо Илиев и за Божинов малко преди края,но пък 2 греди за противника...
Аз съм доволна от равния резултат,защото Холандия са силен съперник и се очакваше труден мач.Точката е задоволителна![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
тва шотландски хумор ли беше..?Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
тцтцтцТЦ а Кво стана с ващо бившо БерБИ???А Фалентин илиЕФ поне да беше вкарал.Както става всеки мач пак ни надиграха в халфовата линия.
Мълчи защото и Марто Петров е цесекар....