- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Fenove na Slipknot
Eto edna qka temi4ka v koqto 6te mojem da si pi6em za lubimata ni grupa-Slipknot are pi4ove kvo 6te kajete![]()
![]()
kvo da kaja slu6am gi no ne sa mi nai lubimite kefat me pesni ot tipa spit IT OUT
Дъ бест аватар от галерията
ами слушам ги от време на време, ама не мн 4есто и не вс тяхно![]()
те бяха една от първите ми любими групи, когато бях по-малка....![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
az su6to gi slu6am,no ne sa mi liubimi koi znae kolko
nai-qki sa "Vermillion" i "Wait and bleed"![]()
Там, под синьото небе,
ще плаче армия червена;
Гонзо ще държи в ръце
купата окървавена.
И пак ще седнат на престола,
там, под синьото небе,
пред очите на Апостола,
наш'те СИНИ БОГОВЕ!
преди ги слушах много, сега не особено. добри са; мисля че Кори е доста добър вокал.
Не ми харесват. Преди позьори и сега позьори, всички тези маски и простотии...Естествено всеки има право на различен вкус, просто не ми харесват на мен![]()
Само,защото са позиори ли не ги харесваш?Първоначално написано от scion_of_Storm
mmm slu6am si gi ponqkogaeee dobre de 6e si priznaq, vermilion 2 dosta 4estoo i drugite de
ii taka
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
@Maldini
Не, не само за това, просто не ми допадат като група, а и как може човек да слуша песен озаглавена People=shit? А последният им албум, от който съм слушал няколко парчета клони към поп....
Тая песен верно е мноо тъпа...... Мен ме кефат 2,3 техни песни и изобщо не ми пука,че са позиори тва не ми пречи да ги слушам от време на време....Първоначално написано от scion_of_Storm
Харесвам 5-6 тяхни песни. Абе стават.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
opredeleno corey e dobur vokal (kakto nqkoi ve4e kaza) ...grupata pravi mnoo qka muzika (spored men), a nai-dobrata im pesen e wait and bleed
Мен ме кефят ... Любимата ми песен е Left Behind![]()
az sam fenka na people=shit i fuck this world
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.