Цитирай Първоначално написано от valantain_love
не че я защитавам, обаче медиите прекалено мн раздуха тази история

от скандалните клипове с ученици като че ли не бяха толкова възмутени всички, колкото от тва събличане
апък съучениците й как я плюха и унижаваха.. не ща да си представям какво й не момичето..цялата страна узна, а съм сигурна, че тя не е предполагала, че последствията ще са чак такива

според мен я съдят прекалено жестоко
да, тъпо е постъпила, но все пак не е чаак кой знае какво
Да е мислила за последствията.Как да не я унижават ?! Тя сама се е унизила достатъчно.А за медиите ...нормално да го отразят така.Това става сега в училищата.Това момиче тъпо ли е какво е?? Немога да я нарека "курва" след като не я познавам...но със сигурност не мисли! Като иска толкова внимание да се беше съблякла в стаята си.Колко трябва да си прост за да се съблечеш пред дирекцията?? И ми казваш че не е знаела какви ще са последствията Дори и да не се беще разпространило видеото из медиите ... най-малкото щяха да я изключат и пак да се разчуе.Тази глава за какво и служи на девойката? По всичко личи че нито за красота...нито някаква работа и върши.Сега да си носи последствията ...а не да ми пишат че била "в шок" Сама си е виновна