- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среща,София,събота(21.10),пило ните,14:30 часа
След 15:30, около 16 ако успеем да се свържем и ми кажете къде сте и дали въобще не сте се разотишли, може и да намина. Преди това съм ангажиран в Консерваторията.
tam sym![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
emi tam sum!!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
oki i az 6te doida
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Бан? За Кени имах предвид, ама мнението му зачезна
Готов![]()
.: machoka :.
там сме!Най-накрая се престрашавам да дойда на една!Дано не ми се объркат плановете!Първоначално написано от Rock'N'Roll
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
dam i az se nadqvam da ne mi se oburkat planovete za togava za6toto i az otdavna iskam da otida na nqkoq sre6ta na forumaПървоначално написано от brain_stew
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Е Аз ще съм си в Бургас...на работа съм.Но пък ноември месец пак ще едвам за 7-8 дена...ама сигурно ще е студено и никой няма да има по ндк...два пъти
...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
аааа ще има не се притеснявайПървоначално написано от Axxxel
ще ви лиша от присъствието ми
имам си ден за размисъл и няма да го споделя с вас![]()
емииии жалко тогаваПървоначално написано от WILD__BOY
аз мисля да дойда отдавна съм си го решила тва само чаках някой да даде предложение за мястото и часа
хаХАха..еми айде и аз ше дойда.![]()
Само един въпрос..
ОТ КЪВ ЗОР СТЕ СИ ИЗТРЯБВАЛИ?
(не мога да ви разбера)
аз пък теб немога да разбера..Първоначално написано от _donna_
![]()
мтакаа, от 2 страници тема само петима-шестима казаха,че ще дойдат.. става ли тези,които не смятат да идват просто да не пишат в темата? Просто е объркващо..
А мен никой не ме извика....Първоначално написано от brain_stew
![]()
Уотевър...и аз може да мина.
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
ВИКААААМ ТЕЕЕЕЕ!Първоначално написано от scissorhand
къф е смисала, нали ше дойдеш!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
аз съм там