.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: bolki v glavata

forar
    Guest

bolki v glavata

zdr vsi4ki ! iskam da vi popitam ne6to. ot nqkolko dni me boli glavata ot kakvo moje da e znae li nqkoi

Голям фен
    Проблеми с очите,мигрена,магнитни бури,които да ти влияят-всичко може да е
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Една приятелка е така я болеше главата 2-3 дена и после последваха болки в гърлото и като отиде на лекар разбра че някав грип я хванал тъй че нищо чудно и тва да е
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Повече от фен
    ...

forar
    Guest
    nz da ne e ne6to ot kryvnoto. mai e malko visoko ot kakvo moje da stane visoko to

Голям фен
    На колко години си, колко е кръвното и кога е мерено последно?
    Най-безобидното лечение е да вземеш 2 дражета валеран и един-два аналгина.

forar
    Guest
    kryvnoto e kam 140 / 90 no kato go mera na lqvata mi raka e 120 / 70. na 17 godini sam a dali moje da e ot tova 4e za 2 meseca ka4ih kam 5 - 6 kilograma

Guest
    на мен 5 и 6 клас ми се получи едно главоболие ама кво да ви кажа-ужас!не можех да ходя на даскало,ходих на к`ви ли не доктори.та синузит ли не беше,мигрена ли не беше,чак за тумор се усъмниха...лягах си с глоболието и ставах с него.и най-интересното е че каквито и хапчета да пиех не ми минаваше,след като ми дойде пак мн ме болеше главата ама по рядко не всеки ден.Сега мн рядко ме боли глава но все още не знаем от какво се получи...нз какъв съвет да ти дам сори!!!

Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
    Проблеми с очите,мигрена,магнитни бури,които да ти влияят-всичко може да е
    A.C.A.B - All cops are bastards

shlqp
    Guest
    Spi poveche ! Men me boli glavata kogato sum 1va smqna shtoto ne si dospivam nikoga ! Spi kachestveno i doastatachno dalgo i moje da ti mine !

fifi_friend
    Guest
    nai 4esto az imam takova prodaljitelno glavobolie zaradi naprejenie,stres,umora i nedospivane. Po4ivai pove4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си