- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Любимците на госпожите... :(
Много ги мразя. ВСИЧКИТЕ!!! Винаги са едни смотани учат до припадък и вече някои даже ме нервят, че всичко знаят. Не завиждам!!! Днеска една от любимката на госпожата по руски се разрева за петица. Естествено "добричката" ни госпожа се смили над нея и и писа шестица!!! Аз ако се бях разревала гопожата въобще нямаше да ме погледне. Сигурно ся някои ще си помислят че им завиждам, но не е така. При вас как е с любимците на госпожите?
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
щото не си един от тях
нли...?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
.. или пък щото завижда..Първоначално написано от olive_oil
ГЛУПОСТИ!!! НЕ ИМ ЗАВИЖДАМ!!!!!!!!!!!!!!!! Просто ме дразнят. Винаги са перфектно униформени, подмазвачи...гадни са. Знаех си, че ще кажете, че им завиждам. За к'во да им виждам? Аз знам, поне това което трябва, а онези още преди госпожата да е обяснила за к'о става въпрос и вдигат ръка. Че и някой път се сърдят, че госпожата не ги е вдигнала тях.
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
tova sa mazne6ti se paraziti.da ne ti puka za tqh.znam,4e e drazne6to kato te imat pove4e privilegii,no takuv e jivota-nai-nahalnite vinagi uspqvat.i men me draznqt nqkoi takiva ot na6iq klas ama nqma oturvane.suvetvam te da ne stava6 kato tqh,6toto sled tova nqkoi moje da govori taka za teb,kakto ti sega i da te mrazi.a i ima razlika mejdu 4ovek,koito si u4i i si mul4i i si izkarva dobrio ocenki i mejdu dosaden i nahalen liglio.![]()
povqrvai pravq razlika. Az si u4a urocite dolu-gore dobre.No samo vednuj sum revala za ocenka, kogato v 4 klas imah 3 po matematika. Be6e mi purvata i trudno go prejivqh, no sega kato se setq se razsmivamПървоначално написано от TheArchEnemy
![]()
Мен ме дразни това че се мазнят за всичко,а после обясняват колко са гадни учителите...мен учителите ме оби4ат без да м се мазня...е не сам любимката ама нямат о6о отношение към мен![]()
I'm waiting for the night to fall
When everything is bearable
When everything's dark
Keeps us from the stark reality
And there in the still
All that you feel is tranquillity
и към мен не са лошо настроени. Като са неутрални към теб е най-хубаво, щото ако те нарочат измъкване няма!!! Много е гадно...Първоначално написано от cool_kitty_:P
![]()
Полилавяла си от завист.
божее ама на вас какви неща ви правят впечатление ...мен нещото което ме дразни в тези от моя клас е че са супер лигави а мен това много ме дразни ....гадни долни ..лигави ...тъпи ...чалгарки ....
иначе аз съм от "любимките" на даскалите ама една от най-големите ....иначе мен такива неща не ми правят впечатление ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ima edno momi4e ot na6iq klas koeto e gore-dolu svqsno ,ama po bg kato si predava testa vinagi u4itelkata q vru6ta da si popravi gre6kata!a men nikoga ne me vru6tala i imam su6tite ocenki kato neq ,no primerno imam edna ili dve gre6ki , a ponqkoga nikakvi.i vinagi tq e nai-dobrata bez gre6ka!
Абе тегли им една майна и си гледай ученето. Не трябва да ти пука за такива лекета.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Аз Винаги обичам да се мазня на даскалките ми, и дотам съм общо зето щото попринцип не уча и те ми пишат шестици поне съм готин.![]()
2т. системно
Дразнят ни,защото не сме ние...нз аз съм забелязала,че след като някой има хубави оценки и всички почват да ги мразят.Пък и в крайна сметка,учителите затова ги обичат.Те не са си създали мнението за тях просто така.И мене ме дразнят и аз така говоря за тях ама....няма какво да се прави.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Ами има натегачи.Трябва да го приемеш,така е.Има хора,които се мазнят.Това е безобразие да се разреваваш за петица.Аз толкова много се радвам като я получа,че....
Ебаси и достойнството имат,да се разревеш пред ЦЕЛИЯ КЛАС и пред тъпата учителка за една единицаНИКОГА не бих се унижил по този начин(сега не ми разправяйте да не се заричам,ще се царичам колкото си искам).Не ми пука во зависи от тай тъпа оценка просто е абсурдно това.
Не е нужно да се подмазваш,за да си любимец на учителите..учи си винаги.Демонстрирай малко знания дръж се прилично и ще видиш как нещата ще се оправят..
I pri men imashe takuv slu4ai .. vuprosnata se razreva 4e ima 5 I ztatova gospojata I pisa 6 .. a btw .. kogato gospojata po4na da ni prepodava za 1 godina dvete se mrazeha!sau4eni4kata mi vinagi bqgashe ot neinite 4asove vse neshto si vikaha i t.n. i nakraq gospojata izvika bashta i da govorqt dvamata (i zabravih da spomena 4e sau4eni4kata mi polu4avashe samo 2-ki est`zaslujeni) i sled kato govoriha sled toq den vsi4ko se promeni.. sau4eni4kata mi po4na da izkarva samo 6-ci!!! I sled 2 godini u4ene na nemski tq me pita abe kak se sprqga edi koi si glagol i tova momi4e zavurshi s 5 mnogo se qdosah .![]()
![]()
Еми,не е точно така.В бившия ми клас имаше едно момче,което беше любимец почти на всички госпожи.Всички му викаха зубър и някви такива,ама той просто си беше умен!Аз сега като отидох в новото училище(там учи сестра ми) и с повечето даскалки заради нея сме в добри отношения,щото тя е по-умна от мен и не се разправя кат мен на учителките.Ама сте прави,че има хора дето са готови на колене да паднат за да получат една шестица.Вчера целия клас ми се чуди на акъла,понеже по немски правихме контролно и аз бях между 5 и 6.даскалката ме пита "5 или 6 да ти пиша,как мислиш?"(аз мноо я мразя нея),аз и викам ми по-добре 5.
![]()
Ем миналата седмица една съученичка се разрева,щото на контролно не успяла да реши последната задача![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Абе и аз мразя зубърите честно казано... Сега,някой ще каже,че тея, които не учим завиждаме на тея,които учат. Ама не е така. Първо аз съм умен и със съвсем малко учене научавам достатъчно за да изкарам добри оценки. Но да сядам и да отделям часове наред всеки ден или почти всеки за да уча - никога не е било в мой стил и почти не съм го правил. Първо,че нямам нерви да уча по няколко часа на ден,второ че съм мързелив малко или много и трето,че за мен е безсмислено. Нямам нищо против тези,които учат. Но ме дразнят такива лузъри (предимно са момичета),които учат от нямане какво друго да правят... И в училище се опитват всячески да демонстрират назубреното пред даскалите,които от своя страна много им се радват и ги дават за пример. А точно такива хора не успяват в живота. Успяват знаещите и можещите,а не зубърите... Реално погледнато не е нужно да си умен за да изкарваш много добри оценки в училище. Просто е достатъчно да зубриш. Но това е супер неправилно,тъй като скоро след като е назубрен материала бива забравен. А и може би сте забелязали,че зубърите не разбират почти от нищо,извън училищните предмети... Рядко се интересуват от спорт,музика и така нататък развлечения,мълчат в междучасията и при разговори със съученици и познати. Просто нямат какво да кажат. Или и да кажат нещо пак е свързано с даскалото и уроците. Жалка история.![]()
ние имаме една такава тя е лиубимка на три госпожи Много е гадна като говори с нас се държи така отпуснато а пред госпожите-реве тръшка се Един път имаше четворка разрева се и хоп една 6 а аз имах 5 басииии нечестностаАмма не им завиждам неискам да съм зубърка
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
И в моя клас има една таква тъпа подмазвачка.Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
не и завиждам, понеже и аз имам само шестици (няма за какво да и завиждам). Просто толкова ме дразни, прави се на готина пред учениците като вика : "аз у дома въобще не уча, по цял ден седа пред телевизора", а си личи, че не е така. И докато на нас ни говори така в час постоянно е: "Госпожо ще ме изпитате ли".
А вчера вече чашата преля. Каза на една госпожа :"Госпожо вече имам 4 шестици. направете си сметка коклко съм умна". Като го чух тва ми идеше да я заколя. Ама като се замисля единствения начин да се чувства гадно е някой да е по-добър от нея. И съм решила да го направя. И имам подкрепата на класа защото и те не могат да я понасят.