- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли...
Хора, интересно ми е, бихте ли чакали някой/някоя да се върне от някъде, за да сте отново заедно, при положение, че не е сигурно кога точно ще се стане това?
Супер тъпо казано, ама това е положението. Който разбрал, разбрал.![]()
Зависи според мен от моите и неговите чувства.Ако знам,че през това време ми е верен и ме обича ще го чакам естествено,след като го обичам и аз.Ако е само едно харесване ти като не го виждаш да кажем след няколко месеца ще го забравиш най-вероятно.Но пък,ако е заминал само да живее в чужбина и за това ме е оставил и едва ли не трябва да се разделим за това време няма да го чакам.Ако иска да учи там много сериозно ще си поговоря с него,защото това е доста време,пък ако ме обича адски силно просто няма да има силата да замине и да ме остави.
има много такива теми
както казах и преди, лично аз едва ли бих могла да чакам дълго време, просто май не съм от този тип момичета.. но всъщност зависи от това дали ще срещна някой друг или не - въпрос на късметако не се случи, ще продължа да си чакам, но ако се случи..
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
imashe nqkolko takiva temi naskoro...bih chakala ako naistina obicham choveka...ama ako e samo nqkvo momentno uvlechenie...ne
tova zavisi kolko sa silni 4uvstvata mi kum tozi 4ovek....ako trqbva da 4akam sega6niqt mi priqtel....da, bih go iz4akala!
i az v momenta 4akam!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
И аз се присъединявам към чакащите.Само,че моя мъж е в друг град,не държава и го няма по месец-месец и половина.Вече втора година сме така.
Може би ще чакам ... но в тоя смисъл, в който го чакам да осъзнае какфо е загубил![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
В интерес на истина това е въпрос чиито отговор мога да дам само когато преживея подобно нещо. Сега отговора ми ще бъде по-скоро неверен.
SY
Колкто и да не ми се иска и аз в момента чакам![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
Еми щом не се знае кога.. Абе дА ... ако си го обичам, ще чакам до някое известно време. Ако вземе да остане 1-2г там .. много ясно, че ще тегля една черта.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Зависи от мн неща![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
ако обичам човека и той ме обича също,ще го чакам!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
Ако обичам въпросния човек,бих го чакала колко е нужно![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
не чакай, аз така мислих да чакам ама ми писна и сле дтова като я видях (след година и нещо) и нищо не почувствах, а много я харесвах преди... абе заеби я
ako si naistina vliuben za6to ne?!
мацко спокоино рано или късно ще разбере и аз чаках бившия да се осъзнае и да разбере какво изгуби,имам напредак разбра не на пълно но има време не се отчаиваи всичко се връща на този святПървоначално написано от piska_
По темата зависи мни от мн неща,значи ако наистина я/го обичам ще го чакам но погледнато от друга страна не не бих чакала защото не се знае колко,и докато чакам може да пропилея живота си и младоста си в очакване на някои,наистина не знам дано не ми се случи,но това е мн кофти ситуация
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
да,съгласнаПървоначално написано от linkin_park_fenka
Chakaneto si ima granici.
ако знам, че този човек ме обича истински ще го чакам, стига това да не е с години![]()
дали да чакаш някой да се върне ... според мен е най - добре да не обещаваш аболютно нищо ...
Все пак никой не може да ти каже какво ще се случи утре , така , че не загарбвай тази любов , но и не се обвързвай с обещания !
Кажи му , че го / я обичаш (ако е таза , разбира се) и , че за сега ще му/и останеш верен / вярна !
Успех ...
ако срещна някоя друга, няма да чакам никого..
vengeance knows no mercy
dam ..pone dokato ne mi ohladneqt 4uvstvata kum nego
Ако наистина го обичам искам или не ще го чакам ..просто има ли истински чувства, аз няма да имам желанието да погледна друго момче... такаче - да, ако си заслужава да чакам това момче![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love