с приятеля ми сме заедно от 2 години...твърде много време за да забравиш всичко...проблемите се появиха преди няколко месеца...много е ревнив..немога да изляза на кафе с приятелки(без момчета) без да бъда подложена на кръстосан разпит след това...в началото не ми пречеше защото мислих че с времето ще си изградим доверие и ще се оправят нещата,но не стана така..даже по-зле..наистина много го обичам,но незнам дали искам да бъда с него, с човек с който не се чувствам спокойна , а постоянно изпитвам страх да не си помисли че го лъжа.а не е така никога не съм го лъгала...но имам чувството че от притеснения започвам да увъртам и изглежда така,все едно лъжа..той не иска да идва с мен и мои приятелки по дискотеки,немога да ходя и сама естествено,просто не е такъв купонджия,незнам дали сме един за друг изобщо...а в същото време много го обичам,никога не ме е наранил,проблема е ревността..незнам и защо пускам тази тема просто нищо няма да разберете от написаното,но никой не може да разбере всъщност. Дори тази ревност мисля че става мания... незнам какво става с мен..искам да се разделим но когато дойде моментът да го кажа..нямам сили и се получава затворен кръг..тъпа тема за вас,но за мен в момента е наи-важното нещо... PS на 18 и половина съм