- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ami pro4ete te me :D
ami zdraveite!kato za na4alo..zna4i zapoo4vam dylllgata istoriq..zapoznah se s edno mom4e v 4ata ..tova be6e Avgyst mesec..pratih my snimka toi me haresa..otna4alo as se gavreh s nego a toi me obi4a6e..postepenno po4nahme da se privli4ame..minaliq ponedelnik 6tqhme da izlizame no yvi toi katastrofira
za moq radost oba4e my nqma ni6to
.mom4eto se kazva ivelin..i taka ivelin adski mngo se privyrza kym men i me obi4a adski mnogo
{pone taka mi predstavq ne6tata de
}.edna ve4eredin priqtel na ivelin mi se vklu4i i mi kaza:"IVELIN SEGA E V 4ATA SAMO 4E S DRYG NICK I SVALQ DRYGO MOMI4E" v tozi moment as za po4ystvah yjasno..
![]()
na drygata sytrin mi se vklu4i brat my i as go popitah dali ivelin e vlizal v 4ata sno6ti ve4erta i toi mi kaza ne..
(hora ne znam na kogo da vqrvam..ivelin trqbva6e da vleze snoti v 4ata no go nqma
i ne znam kakvo da pravq pomognete mi plss
((
ima neshto gnilo tuka mislq che ne trqbva da vqrvash na tozi'priqtel'na tvoeto momche a ako se sumnqvash po-dobre pogovori s nego samo toi moje da ti kaje vsushnost zashto ne e vleznal v chata ili zashto e vleznal no s dr nick i e svalql dr momiche spoko ne mislq che trqbva da se pritesnqvash,no za da si 100% sigurna govori s momchetouspeh
ami mersii as mislq 4e ima ne6to gnilo v cqlata rsbota s tozi negov priqtel!
D
ne vqrvai na priqtelq![]()
Ем наистина не трябва да вярваш на тоя негов приятел, но и не трябва да си твърде сигурна в обратното, че той те обича. Нека времето покаже дали е така![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Не вярвай на никого! Това е чат - всеки по всяко време може да те излъже и ти няма как да разбереш дали това което "твоят" Ивелин ти ПИШЕ е истина или не. Доколкото разбрах все още не сте се виждали очи в очи?!Ако наистина не сте, мисля ,че вече е време ! Разбирам ситуацията в която си ,но не се доверявай напълно.Вижте се ,поговорете ,изяснете си всичко... чак тогава можеш да му вярваш (не че има някаква гаранция,че не те лъже...).Друго си е когато виждаш реакциите и емоциите породени от тях на човека срещу теб.Чата не ти дава тази възможност и поради тази причина всеки може да си говори каквито си иска глупости,без дори ти да заподозраеш,че са неверни.
Човека ,който ти е писал това за другото момиче е твой приятел нали??? Закакво му е да те лъже ,а ако не лъже от каде е разбрал? Има много въпроси... разпитай ги и двамата - и въпросния приятел и Ивелин.Лъжецът все някак неволно ще се разкрие,когато се получат някои малки несъответствия в неговата версия.
В крайна сметка съвета ми е ,винаги да си имаш винаги едно на ум! Не само спрямо Ивелин,а спрямо всички.Айде успех!!!![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
Като добро начало за разрешаване на проблема ти е да си направиш REALITY CHECK. Обичал те само щото ти видял снимката и щото сте си разменили едно 'asl pls', OH, GIVE ME A BREAK !Първоначално написано от ive7o`
![]()
абе що никой не пише на кирилица бе?![]()