- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРоблем, Спешно!
ами проблема е следният - на приятелката ми и беше свършил цикъла няколко часа преди да правим секс, и аз свърших в нея. Та сега се чудим да взимаме ли от хапчетата за "бързо реагиране" или няма смисъл, щом няма яйцеклетка?
какво е вашето мнение
Да гълта![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
кво, хапче или по принцип
аз говоря конкретно за сега
Да гълта хапчето
Пък ако иска другия път да гълта и друго
Поне от хапето ще се отърве![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Bratle nz kakvo da pravite ama spored men e po dobre da vzemete merki za vseki slu4ai![]()
глътни и ти едно да се успокоиш
уиски де
Абе да ти кажа, по-хубаво е да пие постинор. Така се казва хапчето. Постинор дуо. Аз на твое място не бих рискувала. Каквото и да е, ти си свършил в нея.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
нека да пие постинор.
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Vzima se hap4eto sega i po-kysno ako ste zakysnqli test4e se pravi.
рискуваи те и следващите 20 дена ще осетиш лудото напрежение ...много е забавно адреналина на макс маина ....![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
И аз мисля така. Едно добро мнение.Първоначално написано от TraPPed
Ето и инфо за Постинор Дуо:
Таблетката за спешна контрацепция Постинор Дуо може да предпази от бременност, ако се използва в рамките на 72 часа след полов акт. Как трябва да се приемат?
Дори да нямаш в себе си Постинор Дуо, разполагаш с известно време да се снабдиш. ВЗЕМИ ДВЕТЕ ТАБЛЕТКИ ЕДНОВРЕМЕННО, КОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО ПО-СКОРО, за предпочитане до 12 часа и не по-късно от 72 часа (3 дни), след като си имала полов акт без предпазни мерки. Не чакай последния момент! Колкото по-рано се вземат таблетките, толкова по-добре. Затова най-добре да имаш Постинор-Дуо в себе си - за всеки случай.
Постинор Дуо: 99% сигурен
При спешни ситуации тези таблетки са много ефективни, но не могат да гарантират 100% предпазване, подобно на регулярните противозачатъчни. И все пак Постинор е изключително сигурен: когато инструкциите се следват стриктно. За сравнение - от 100 презерватива 15 се късат.
Какво става с менструацията след спешното дуо хапче?
В повечето случаи менструацията се появява навреме, но понякога с няколко дни закъснение или по-рано. Ако се появи аномалия в менструалния цикъл, не се безпокой. Обикновено в такива случаи е добре да се консултираш със своя гинеколог. Ако закъснението е повече от една седмица, е възможно да е настъпила бременност и трябва да се консултираш с лекар.
Какви са страничните ефекти на спешните таблетки?
Като при всеки медикамент, Постинор Дуо може да даде някои други рядко срещани странични ефекти. Рядко се появяват гадене и повръщане. По време на дните след приемането на таблетките може да се появи кръвотечение между двете менструации, но в повечето случаи то е слабо и краткотрайно. По-рядко се срещат главоболие, световъртеж, отпадналост, болезнени гърди. Тези оплаквания обикновено изчезват до 24 часа.
При всички случаи, тези малки оплаквания, ако възникнат, са нищо, в сравнение с най-големия възможен страничен ефект при секса: нежелана бременност.
Кога не трябва да се използват таблетките за спешна контрацепция?
Целта на приемането на "спешните таблетки" е да предотвратят нежелана бременност, а хирургическа намеса или аборт се прилагат при доказана бременност, тъй като в този случай методът няма ефект.
Абсолютни противопоказания на Постинор Дуо не се наблюдават. Не се препоръчва при свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.
Ако жената страда от някаква хроническа болест и/или е на медикаментозно лечение, при подобни случаи е добре личният гинеколог да бъде информиран.
Важно
Постинор Дуо не може да предизвика аборт, и ако се приеме прекалено късно, няма да увреди зародиша, така че със сигурност би се родило здраво дете.
"Спешната таблетка" не е средство за регулярна контрацепция.
Използвана веднъж, таблетката не се препоръчва да се приема отново по време на същия менструален цикъл. През останалото време (до края на цикъла) могат да се прилагат други противозачатъчни средства. Със започването на следващия менструационен цикъл, могат да бъдат използвани орални контрацептиви.
Спешните таблетки се препоръчва да бъдат използвани единствено при необходимост от спешна контрацепция.
Внимание
Постинор Дуо не предпазва от заболявания, разпространявани по полов път. Ако съществува и най-малко съмнение за СПИН или друга, предавана по полов път болест, гинекологът трябва да бъде незабавно уведомен.
Айде късмет и дано съм помогнала с нещо.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Възхищавам Ви се... да знаете до часове и минути кога и свършва цикъла... а да не знаете как да се пазите![]()
възхищавам се и на хората, дето съветват за всяко нешо да се пие постинор.... но препоръчвам повече внимание -> по малко постинор![]()
тва не е витамин C все пак... айде помислете...има кво да се чете по темата. Имате и родители...
успех!
Туй беше едно от най-простите изказвания.Първоначално написано от atteratotus
Относно яйцеклетката...а ти от къде знаеш че няма?
абе незнам дали си прав или не ама си от ботев .....Първоначално написано от Sensual
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Абе вие 'що не вземете тоя Постинор да си го хапвате профилактично за закуска, обяд и вечеря, ами само тук си хабите пръстите да пишете?
Толкова е силен хормонално и така обърква женския организъм, че ми се струва една идея по-умно да:
1/ ползвате презервативи
2/Да свършвате навън
3/ Да попрочетете нещо за овулацията
4/ да разберете, че има и други начини за предпазване, а не да използвате един-единствен, който изглежда най-лесен, но е най-вреден за момичетата.
По-добре вземете хапче,защото има вероятност и да е бременна.
Точно така, както казах, най-добре ползвайте Постинора за хранене. Всякакви други средства са напълно излишни, а за така нареченото "мислене" и дума да не става. Това е отживелица.Първоначално написано от koalka
Абе мисъл вместо да повтаряш постоянно това "за хранене" вземи прочети темата и разбери какво пита автора!Очевидно не са ползвали друго средство за предпазване,така че сега са изправени пред тази дилема-да го вземе или не.Е,и аз бих казал да го вземе защото иначе писка е голям,а последиците-доста гадниЧе постинора е вреден-да,така е.Неслучайно може да се взима само 2 пъти годишно.Но в крайна сметка по-добре ли е да забременее!?
Вие това хапче Постинор за бонбонки го имате
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
da be , razbira se 4e ima vyzmojnost , vzemeto edni hapove i vnimavaite za napred , 4e dyglo nqma da moje da pie vtori pyt (vredno e )
Da pie hapovete!!!!
Вероятността да е в овулация следващите 3-4 дни,през които сперматозоидите ще са активни не е за пренебрегване.Ако аз бях на ваше място обаче нямаше да пия хапчета,ако съм с по-дълъг цикъл.Ако обаче ми е 21-28 дни ще пия обезателно.Преценете си сами!Големи хора сте-правите секс все пак.Сигурно сте много отговорни.Купувате си салам и хляб с парите за презарвативи!
Абе, по - добре да пие Постинор, че колкото и да е, изпразнил си се вътре. Вие пък що не използвате презервативи![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
абе деца, защо не мислите?
тоя Постинор го рупате като бонбони...
Продължавайте в същия дух![]()
![]()
![]()