.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Густаманти
    Guest

Знам ли .....

Имам си приятелка от няколко седмици,смятам че се разбираме,има какво да си кажеме и т.н(поне аз така го чувствам).Тъпото е,че първите няколко целувки се получиха дебилни(тва според мен,маа мисля че съм прав) и обвинявам себе си за това.Просто може би не мога да се целувам
    И след като се получиха тъпо първите,аз просто не смея да я целувам често.А като я целуна пак ми се виждат мноо заблудени ласките.Бихте ли зарязали някой заради такова нещо?Предполагам че да,но все пак да питам.Тя за момента не ми е казала нищо,ноо .....не знам,наистина ми е гадно

Повече от фен
    Qvno ne si ocelil momentite ,tupo e malko ama predostavqi i drugi po-romanti4ni daje i veseli momenti i edva li tezi ne6ta 6te si gi spomnq za dulgo.A ina4e vypreki provala na 1-vite celuvki ne spirai da opitva6.

Супер фен
    ахаха спомням си първата целувка- много нескопосана и забавна
    ама виждаш ли въпреки че беше много зле си спомням (всеки си спомня)

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mislq che si vnushavash gluposti.. Q stiga s tia detinski istorii be.. I btw shte zareja momcheto koeto haresvam zashtoto ne moje da se celuva? Nikoga! Shte go naucha.. Makar che ne mislq che ima nqkoi koito da ne moje.. Prosto vseki se celuva po razlichen nachin..

Голям фен
    Град
    София
    abe gluposti nebih zarqzala nqkoi za deto purvite nqkolko celuvki sa se provalili spoko

Мега фен Аватара на koalka
    Какво искаш да кажеш под тъпо?Харесваш я,целуваш я?Незнам дали някой е разбрал и ако можеш да кажеш защо се мувстваш тъпо?Ти просто я зелуваш,нали ходите.В началото можеш и да се срамуваш,ама това само първата седмица ти е малко странно,но тъпо не е.

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    s posledniq mi priqtel pyrvite nqkolko celuvki bqha mnogo dyrveni, no spored men s nov chovek vinagi e taka, dokato si sviknete. Po-natatyk neshtata se opravihaa za tova, che ne ti e kazala- moje bi se pritesnqva, za razlika ot men- nie si govorihme za tova i daje sled tova mnogo pyti sme se bazikali taka che spokoino, neshatata sym sigurna, che shte se opravqttova opredeleno ne e prichina da kysate
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си