Доста сте се потрудили момчета, браво Е, мисля и аз да напиша няколко неща за взаимно удоволствие с повечко труд от женската страна:

1. Знам, че и на мъжете им харесва да ги целуват по вътрешната част на бедрото, но ако се включат и нежни захапвания от време на време е още по яко.

2. Ако го накараш да си качи краката върху раменете ти докато му доставяш удоволствие с уста ще се побърка.

3. Докато сте в поза ездачката се облегни назад задържайки тежестта си с ръце. Разтвори краката си широко, за да му дадеш пълна картина на най-интимните си части. Бъди сигурна, че едва ли ще остане косъмче по тялото му, което да не настръхне!

4. Ако си решила да повдигнеш поличката си пред похотливия му поглед, докато го правиш докосни плътта си през бельото. Това пиперливо движение ще подейства и на двамата.

5. Това, което съм забелязала е, че мъжете (поне някои) намират за изключително секси е да захапеш долната им устна леко и да се отдръпнеш малко докато е още между зъбите ви или да плъзнеш език по устните им. Или пък докато се целувате с език да засмучеш леко езика му.

6. Това, което не много мъже знаят е, че и техните зърна са чувствителни. Ето защо може да се заиграеш с тях с език и зъби (леко) или с палец и показалец. Ако не знае този факт, той ще бъде приятно изненадан.

7. Друго нещо, което също би го побъркало е ако докато си върху него (примерно) и в разгара на събитията поспреш леко и стегнеш вагиналните си мускули за секунда, после ги отпуснеш. Направи го отново, но този път колкото можеш по-силно. Опитай се захватът ти да бъде колкото е възможно по-стегнат. Колкото повече контролираш мускулите си, толкова по-интензивен оргазъм ще получиш, и толкова по приятно ще е на партньора ти.

8. Коленичиш, за да му доставиш доза ласки по френски. Дай му огледало, което да държи зад главата ти, за да може да вижда какво се случва. Едва ли съществува нещо, което да разпалва мъжкото желание повече от подобна гледка. Всъщност, каквото и да правиш ако има огледало, в което да можете да се виждате, това би възбудило и двама ви. Ако все пак си по-срамежлива може да наместите огледалото така, че той да вижда по-добре.

9. След секс, за разнообразие, може да вземеш една мека влажна кърпа и да го обтриеш, изтривайки горещото му тяло.

10. Докато си играеш с пениса му с уста наблегни на зоната, където главата се съединява със ствола на пениса му. Точно това е мястото, където трябва да насочиш вниманието си, защото то е и най-чувствително.

11. Пробвайте да правите секс със завързани очи. Само на единия или и на двамата. Усещането да се осланяш само на допира и уханието е невероятно.

12. Мъжете също искат понякога просто да си лежат, ние да се трудим върху тях, а те да изпитват удоволствие. Но им е неудобно да си го кажат

13. Следващият път, когато се събудиш възбудена по среднощ, вместо да затвориш отново очи, най-безсрамно го нападни. Сутринта има да се чуди дали това не е бил просто един невероятен сън.

Разбира се, голямо значение за някои неща има това какво харесва той и какво - не, така че би било добре да се съобразите с това