- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се обличате за даскало?
като ходех на училище гледах да съм по-спортна, защото всеки ден имах физкултура
Първоначално написано от extreme_
Еми като се има предвид че тръгвам около 7:30 а ставам в 6 без нещо![]()
И никога не ми стига времето щот много се моткам и докато си оправя косата ... и си се обличам така както попринцип се нося.. нямам специални дрехи
Дънки,поли,потници,блузи,па нтофки,,рокли![]()
Абе обличам си се както по принцип си ходя извън даскало.Ние имаме униформи,но никой не го носи![]()
![]()
Представям си!Първоначално написано от marina star
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от comics
тва е адския проблем..вися два 4аса пред гардероба и избирам....попринцип блузка,потник с дънки или с няква пола..ама полата само ако е по-топло и нямам физи4еско...удобни обуж4ици.старая се да не слагам на даскало ток4ета,защото съм на 4 етаж и...неудобно е..грим? ами...ако слу4айно сутринта съм бодра(невъзможно) си слагам спирала и гланц...абе нормално си се обли4ам
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
^тва отначало го прочетох като кежуал![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
аз нарочно така го написахПървоначално написано от ЕPu
![]()
оти не улазнеш у скайпо
Ега ти, то излиза, че вие повече се готвите външно за даскало, отколкото да учите за там уе. ;ДПървоначално написано от barbie_94
Ми то нали повечето не обичаме училището, к'во ще се правим на важни там? ((;
Аз си се обличам както ми хареса, т.е. различно и си имам техники да се справя набързо с всичката си подготовка, просто времето винаги ми стига. (sun)
ami 10 min si izbiram kakvo da obleka no nai-4esto danki, pantalon, kasi pantalonki nqkoi pat poli4ka i bluzka ili potnik no gledam da e po stilno vapreki 4e obojavam da nosq kecove ve4e mn rqdko go pravq moje da se kaje po4ti nikoga i dosta se staraq da izglejdam dobre zaradi edno mom4e, kolkoto i glupavo i ot4aqno da zvu4i![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
и аз съм такаПървоначално написано от Lola^6emeta
![]()
Тука има - тука няма .. :P
Напълно обикновено...
И аз !Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
Според мен е супер тъпо да се гласиш много за училище , защото не отиваш на модно ревю , но напоследък повечето момиченца ходят на училище само за да си покажат новите дрешки , а не за да научат нещо !
![]()
![]()
![]()
хх обличам си се както си се обличам по принцип.. въпреки че маика все ми се кара "офф не отиваш на разходка.." или пък веднъж ми беше изцепила "ти маи маи ходиш на даскало да си разходиш фибите .."![]()
ами определено ми отнема доста време докато се приготвя за даскало, но си се обличам с дрехи, които бих облякла за разходка...нищо, че от наште често чувам реплики от рода на 'не отиваш на модно ревю' или 'няма да те върнат, ако си без грим'![]()
с униформа![]()
Плесирана пола на шотландско каре, бяла риза. Шалче, с цвета на полата и емблемата на училището...
Или черен панталон и бяла риза (блуза)..
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
Ми как .. отварям гардероба,мисля си кое с кое ще си подхожда,нахлузвам някакъв потник/блуза,един панталон или дънки и айдеОтделно от това съм накичена с 4 гердана и 2 гривни и така си внасям разнообразие в тоалетите
Не само за даскало,ами винаги гледам да влагам нещо от себе си в дрехите
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Нищо особено... дънки и блузаМаратонки, а ако е топло - с пантофки
Без грим
Нищо особено както казах
![]()
еlsy![]()
Мии потник / тениска , дънки и кецове![]()
Мии как как - нормално как. Дънки/панталон и някакъв потник/тениска (не изчистени, такива не нося) За обувки - по-често с токчета, от време на време с пантофки, а сега когато вече е топло със ниски сандалки, чехлички или джапанки...
А иначе с поли на училище не ходя - не ми е удобно...
![]()
Честно казано винаги изглеждам добре , не ходя с разголени обувки и не слагам много грим, най-много пудра и спирала , но есента например често ходя с ботуши с токчета, винаги си правя някаква прическа, може да е семпла и да съдържа просто една лента в тон с дрехите, но никога не си пускам косата просто така. Гланц по принцип си слагам винаги и.. накратко това е![]()
Хм, ето даже ще кача 2-3 малки снимчици за пример.
Малко изглеждам младичка, но всички в семейството ми са така.На 17 съм , а аз самата си давам на снимките 15 най-много.