.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: razsajdeniq

Фен
    Град
    sf

razsajdeniq

v4era se zamislih i stignah do izvida,4e:harmoniqta v prirodata i jivota se krepi na protivopolojnostite i sinteza mejdu tqh.
    1)navsqkade v prirodata(magnitni,elektri4ni,qdreni i o6te mnooogo drugi)
    ''+'' i ''-'' se privli4at,a ednakvite se otblaskvat i ne mogat zaedno
    2)darjavata ni e edna ot nai drevnite vapreki 4e mejdu slavqni i prabalgari ne e imalo ni6to ob6to.koreno razli4ni sa bili i vapreki vsi4ko sa edinni i sa oceleli kato edno cqlo
    3)v jivota kazvat 4e ''protivopolojnostite se privli4at'' i sam sigurna 4e vseki ot nas ima mnogo presni li4ni primeri za poznati koito go potvarjdavat.
    TOGAVA ZA6TO MNOGO 4ESTA PRI4INA MEJDU DVAMA DU6I E:
    ''MNOGO SME RAZLI4NI,RAZLI4NI HARAKTERI SME,NE MOJEM DA SME ZAEDNO''(vklu4itelno i moqta bolka e ot takova skasvane predi nqkolko dni,no za tova pisah druga tema)
    ima edna legenda :
    horata sa angeli s po 1 krilo-za da poletqt im trqbva samo da se pregarnat.
    ta nali ako se pregarnat 2ma 4oveka vseki s po 1 lqvo krilo-nqma da uspeqt da litnat,trqbva lqvo i dqsno(protivopolojni)
    MOLQ VI POMISLETE NAD TOVA KOETO VI SPODELIH I MNOGO BIH ISKALA DA 4UQ MNENIETO VI PO VAPROSA!

Повече от фен
    Град
    Луната
    Незнам какво да ти кажа това е истина че противоположностите се привличат.Но може би при характерите не се отнася в толкова голяма степен.Може би двама души с различни характери може да се привлекат но за някакъв период от време след това всичко може и да се срине на същата основа зависи от характерите.Хората са като два воденични камъка с продължение на времето те се пилят и в най-добрият вариянт се напасват но иначе единият изчезва.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен Аватара на koalka
    Може и да се привличат,но съм чувала и обратното,така че от всяко правило си има изключение...но аз мисля,че е така.Но какво означава да кажем двама противополжни човека да се привличат?Какво трябва да им е противоположното?

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Може и да се привличат,но съм чувала и обратното,така че от всяко правило си има изключение...но аз мисля,че е така.Но какво означава да кажем двама противополжни човека да се привличат?Какво трябва да им е противоположното?
    Ахааа...
    "...I've been sleeping a thousand years it seems.
    Got to open my eyes to everything,
    without a thought, without a voice, without a soul...
    don't let me die here -
    there must be something more...
    Bring me to life!..."

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    ЕЕеееее едно много умно девойче.... Наистина си много права.... Съглсен съм с теб до някаде...... Е на тема магнити и ел. заряди можем да поспорим, но ти си много права.......

Направо се кефа на такива девойки!!!!! =D> =D> =D>
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Фен
    Град
    София
    Нещата които си написала са много вярни и тва за ангелите е красиво.Та по темата:противоположностит се привличат-да!Но не винаги,а оправданието че сме много различни и т.н. е просто оправдание,защото не знаеш какво друго да кажеш или поне аз така мисля,но ще ти излезе късмета с някой друг противоположен обект,не се безпокой.Казано е:Любовта остава,мъжете се сменят
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Много хубава тема и разсъжденията ми допадат, но да бяха написани на кирилица, щеше да е супер Както и да е...Ето моето мнение...
    Наистина хората се привличат, когато са различни, нормално е, допълват се. Ако са еднакви, няма да е същото, няма да могат да се развиват, ще си доскучаят. Но когато различията са ТВЪРДЕ големи, когато понякога се явявят голяма пречка между хората, стигат до скандали, а връзката става усложнена, така да се каже...
    Примерно двама души се обичат, но единият не може да даде това,което другия иска, не го разбира...Нямат си доверие, постоянно има скандали и т.н....Тогава повечето хора се разделят. Е, ако обичаш много силно някой, може да правиш компромиси, заради връзката ви, заради любовта ви, тогава вече може да потръгнат нещата
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    противоположното се състои в това единият да има нещо, което другият няма и обратното.. по този начин се влага смисъл в съвместното им съществуване, щом има какво да си дадат един на друг, значи могат да се развиват за напред, да дават и да взимат и по този начин да живеят
    в момента, в който се изчерпат и започнат да зациклят на едно място, просто вече не са необходими един на друг и единственият начин да продължат напред е това да стане поотделно... и по различни пътища
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си