- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Харесват ли ви ?
Какво Мислите За Тях ?
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
pffffff toq kech
мии преди като гледах кеча ме кефеха.... John Cena oсобено....той още си ми харесва де...
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Мисля, че са тъп, но очевидно успешен начин за изкарване на много пари,благодарение на смотаните мании на разни с акъл на второкласници най-много...![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Аре без такива изцепки , ако не ти харесва темата просто не коментирай ! Вапроса е ясен Харесват ли ви ? Защо ? Ако не пак защо? Сдържайте се от излишни коментари !pffffff toq kech
mi huu toi bratmi go gleda ama da ti kaja toq trite X-a me kefi poveche ot drugiqПървоначално написано от Triple-H
гхм... гледах кеч в 6 клас.. хаха, скуката изкривява до такава степен![]()
едно, че са грозни, второ - целият им репертоар е някъв плосък и плиткоумен (както и те предполагам).
ама щом те кефи - лошо нема![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
da mn mi haresvat DX i ke4a kato cqlo.znam,4e e izmisleno i po scenarii i vse pak e ne6to mnogo qko. \/
kefeha me kat bqh 6ti klas, posle malko mu se radvah na John Cena, a sega nit me kefqt, nito pyk imam jelanie da gi gledam kak se "mlatqt"
Не.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Хем питаш харесва ли ви? Хем почваш да казваш, че не трябва да пишат тези, на които не им харесва...Първоначално написано от Triple-H
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Песента им ми харесва.
Добре бе да еба майка му да еба , тфа коменар ли е бе ? "pffffff toq kech" Да де коментар и половина !Първоначално написано от Mo6nо
Харесваха ми някога, вече пораснах![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Не ми харесват![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Подобия на хомосапиенс. Природата лишава някои хора от акъл. А тези дори е надарила с тъп поглед
tva e nai golqmata glupost v televizionniq ekran koqto nqkoga sam gledala
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
И попринцип го гледат повече децата...в моето училище децата са пощуряли на тема "Кеч"Първоначално написано от marina star
![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
За мен правят красиви неща.И кеча не е за деца,а за възрастни.Ако не знате е забранено под 12 години и в залата,където се "бият" има малко деца.Аз ги гледам(ебати подигравките ще срещна,но не ми пука),няма да си кривя душата.
1 Сродна душаЗа мен правят красиви неща.И кеча не е за деца,а за възрастни.Ако не знате е забранено под 12 години и в залата,където се "бият" има малко деца.Аз ги гледам(ебати подигравките ще срещна,но не ми пука),няма да си кривя душата.![]()
що да се подиграваме?всеки има право да гледа квото си иска!Първоначално написано от koalka
по темата:
Ми не ми харесва кеча.Единственото нещо за което си го пускам, е за да се позмея малко на изпълненията!Гледах го във втори клас, щото всички бяха луднали, беше няква мода!Даже помня че събирах и някви напарфюмирани листчета с лицата на кечистите!Абе била съм ненормална!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Triple H мноо ме кефи луд е
Бухахахаха... някви празни тикви се "млатят". Е барем поне наистина се млатеха. Пълна тъпотия... Някакви изпращели тикви. Като бях 5-6 клас ги гледах.