- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- къде да кандидатствам?
Сега съм 7 клас и се чудя къде да кандидатсквам. Искам нещо с компютри. Просто...са ми страст. По-големите от мен ме разпитват за всякакви неща свързани с компютрите и ми се чудят откъде знам толкова мн. Но просто от бебе майка ми имаше комп. и си играх на игрички и такива глупусти....таакакво ще ми предложите?
![]()
ot kude si?
Прородо-Математическа гимназия:
паралелка -Информатика с английки език!!!Но само да ти кажа , че това е най-елитната паралелка в града и там се влиза най-трудно и трябва да имаш по-висок бал!!!!!!Ако не упсееш там може и Информатика с немски език , защо и Информационни технологии с немски , но последната паралелка е тази , в която се влиза с по-нисък бал!
Но това се отнася , най-вече за град Хасково!!!!!Зависи от каде си?
От Бургас съм
Първоначално написано от RedChil
![]()
щом се увличаш по компютри се "записвяй" в природоматематическа гимназия или техникум по електроника, защото нещата които се изучават там ще са ти от полза при следването. аз сега следвам компютри, а съм завършил езикова гимназия с 2 часа седмично математика последната година и ми се вижда доста нанагорно. колегите ми от математически гимназии се забавляват с висшата математика, а аз се чудя откъде да я захвана; чертането, нещо толкова непонятно за мен, не е нищо ново за колегите ми от техникуми.
след като се заяждаш за правопис, дори и толкова не можеш да си позволишПървоначално написано от RedChil
![]()
Ei,pi4 i az sam 7-mi klas i sam ot burgas q kaji v koe daskalo u4i6?Първоначално написано от Анонимко
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
В Кирил и Методий съм
ok...