Мила, опитвала съм да поддържам връзка от чужбина и ми беше много уморително. така никога не можеш да си сигурен човека какво прави, дали не ти пише едни неща, а тук да прави други...Този вид връзки обикновено завършват много болезнено ( почти винаги за момичето) и не водят до нищо хубаво в края си. За това бих те посъветвала да се съгласиш с него за раздялата и да гледаш напред. В началото ще ти е трудно, но вярвай ми, трябва да си го изживееш сама. няма кой друг да ти го изживее. нали в края на краищата тези трудности ни учат и от тях порастваме. Щом ти си в чужбина, то на теб ще тие по-лесно да не гледаш назад. Не зная къде си, но при всички положения различната обстановка ще ти помогне да скъсаш със спомените. Всъщност, дай си сметка, какво те държи при него - спомените. Защото в една такава връзка , когато той започне само да наранява, единствено хубавите спомени на началото ни държат там с надеждата, че пак ще бъде същото, но никога не става така.... Так че , остави го...Не с еколебай! Със сигурност около теб има и други момчета и след известно време, когато болката вече не е толкова силна, ще забележиш някой
Бъди силна и дано всичко е наред!